- 27 Ekim 2021
- 2.017
- 459
- 28
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #19.801
Arkadaşlar bir sorum olacak adetim biteli bir hafta olacak dün eşimle ilişkiden sonra sabah açık kahve rengi leke gelmiş az şekilde neden olur acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerleşme kanaması olmasın, daha tecrübeli kisler de yazsinArkadaşlar bir sorum olacak adetim biteli bir hafta olacak dün eşimle ilişkiden sonra sabah açık kahve rengi leke gelmiş az şekilde neden olur acaba
Bir gecede hemn yerleşme olur mu ki adetimin bitmesine yakın da çok koyu kahve rengi akıntım oldu ama bitmişti yaniYerleşme kanaması olmasın, daha tecrübeli kisler de yaz
Adetten sonra 7gun geçti mi?Bir gecede hemn yerleşme olur mu ki adetimin bitmesine yakın da çok koyu kahve rengi akıntım oldu ama bitmişti yani
Yok o kadar olmadi 21 inde adet tarihim 4 gün filan duAdetten sonra 7gun geçti mi?
Aa o zaman değildir kuzumYok o kadar olmadi 21 inde adet tarihim 4 gün filan du
Yani adet biteli 4 gün filan oluyor ama bitmişti eminim akıntım ilişkiden sonrada olunca ilk defa böyle nirseyle karşılaştım şaşırdım beyazla karışık gibi ama açık kahverengi belki de adetten kalma mi acabaAa o zaman değildir kuzum
Olabilir kuzum, bende hiç yaşamadım o şekildeYani adet biteli 4 gün filan oluyor ama bitmişti eminim akıntım ilişkiden sonrada olunca ilk defa böyle nirseyle karşılaştım şaşırdım beyazla karışık gibi ama açık kahverengi belki de adetten kalma mi acaba
Anladım tşk ederim cevabını Z icinOlabilir kuzum, bende hiç yaşamadım o şekilde
Rica ederim canımAnladım tşk ederim cevabını Z icin
Canim belki adetten kalmadirYani adet biteli 4 gün filan oluyor ama bitmişti eminim akıntım ilişkiden sonrada olunca ilk defa böyle nirseyle karşılaştım şaşırdım beyazla karışık gibi ama açık kahverengi belki de adetten kalma mi acaba
Tutunmaya çalışıyor olabilir dediOrtalama 1 hafta ama Progestan kullandım. Doktor verdi. Senin doktor bsey dedi mi
Gunaydin canimGünaydın canlar aynı gibi bugünde test.
İğne sonrası 12gun
Yarın veririm.dedim yaaa net değil gibi.Gunaydin canim
Bence daha belirgin
Kan mi versen
Büyük ihtimalleCanim belki adetten kalmadir
Guzum ya bence varrr bebiş. Gördüm çizgiyiYarın veririm.dedim yaaa net değil gibi.
insallahh vardır