Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canlar bugünde silik yarın bakicam yine ,iğne sanırım.hala.pembeler bugün

Eklentiler

• IMG_20220331_065732.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20220331_065700.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20220331_065635.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 47
Benimde bat uygulamaya göre dün olmalı ama daha erken geliyor hep . İnşallah vardır bebiş erken gebelik testi de olur ama günün gelmiş artık kaset testlere daha çok güveniyorum ben ondan öyle yazdım ikisini de yapabilirsin

Anladım çok teşekkür ederim cevabınız için sizin de gebeliğiniz sağlıkla ilerlesin inşallah

Kizlar size danismak istiyorum geçen ay tüp denemesi negatif oldu bu ay da klomen kullandim ama şuan adetim 13 gün gecikti. Cumartesi gittim kist falan yok gayet iyi dedi doktor. İdrar testi yaptım negatif çıktı ama sonra silik çıktı . Şuanda da hiç çıkmıyor silik bile yok. Tarlusal versi doktor ama beklesem mi biraz daha geç döllenme olabilir mi? Kan vermedim üzülüyorum diye.

Canim benim yaptigi testlerde cok cok hafif silikler oluyor ama coo hafif sonra belirginleşiyor bugün yine yapicam ben test yarin adet gunum ve istifar bulanti mahvetti bugun bi kac gündür vardı ama bugun mahvetti
ay hadı ınsallaahh bebıstendır yaaa,
evet benımkılerde oyle ama ıgneden olabılır cok heveslenmıyorum, cok uzucu oluyor sınra

Kızlar mart bitti ben hala regl olmadım test yapmamak için kendimi zor tutuyorum 10 gün geçince yapacağım acaba ilaçlardan mi gecikiyor ümitlenmek de istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…