- 24 Ekim 2008
- 4.529
- 3.999
- 36
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #19.661
Kasiklarin mi agriyorAyyy şuan bnde bunu düşünüyordum.
Kız hiç göğüs ağrısı vs yok, azıcık dolgun gibii.
Akıntım bir ara coktu şuan az.biraz karın ağrım var
Canım.nazli inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ımKasiklarin mi agriyor
Benim de sag kasik ağrım ve akintim vardi belirti olarak
Insallah canim benim cok tesekkur ederimCanım.nazli inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım
Kuzum daha belirgin pembeler benceGünaydın canlarbugünde silik yarın bakicam yine ,iğne sanırım.hala.pembeler bugün
Bekledikçe koyulaşmisKuzum daha belirgin pembeler bence
InsallahBekledikçe koyulaşmis
Yarın sabah bir erken gebelik daha yapcam inşallah çıkar
Benimde bat uygulamaya göre dün olmalı ama daha erken geliyor hep . İnşallah vardır bebiş erken gebelik testi de olur ama günün gelmiş artık kaset testlere daha çok güveniyorum ben ondan öyle yazdım ikisini de yapabilirsinAslında iki ayrı uygulamadan takip ediyorum biri mart 25 te gösteriyor regl günümü normalde de bir önceki ay ne zaman olduysam o gün beklerim diğer uygulama ise nisan 1 de gösteriyor. Geçen ay da sökülmediği için doktora gitmiştim adet söktürücü ilaç vermişti. Yine öyle mi olacak bilmiyorum. O yüzden erken gebelik testi mi yapsam kaset test mi kararsız kaldım. Erken gebelik testi sadece regl tarihinden önce olursa mı doğru çıkıyor bilginiz var mı?
Anladım çok teşekkür ederim cevabınız içinBenimde bat uygulamaya göre dün olmalı ama daha erken geliyor hep . İnşallah vardır bebiş erken gebelik testi de olur ama günün gelmiş artık kaset testlere daha çok güveniyorum ben ondan öyle yazdım ikisini de yapabilirsin
Canim benim yaptigi testlerde cok cok hafif silikler oluyor ama coo hafif sonra belirginleşiyor bugün yine yapicam ben test yarin adet gunum ve istifar bulanti mahvetti bugun bi kac gündür vardı ama bugun mahvettiBekledikçe koyulaşmis
Yarın sabah bir erken gebelik daha yapcam inşallah çıkar
ay hadı ınsallaahh bebıstendır yaaa,Canim benim yaptigi testlerde cok cok hafif silikler oluyor ama coo hafif sonra belirginleşiyor bugün yine yapicam ben test yarin adet gunum ve istifar bulanti mahvetti bugun bi kac gündür vardı ama bugun mahvetti
İnşAllah canım benim ya hayırlısı artık ciddenay hadı ınsallaahh bebıstendır yaaa,
evet benımkılerde oyle ama ıgneden olabılır cok heveslenmıyorum, cok uzucu oluyor sınra
İnşAllah hayırlısı canım benim yaay hadı ınsallaahh bebıstendır yaaa,
evet benımkılerde oyle ama ıgneden olabılır cok heveslenmıyorum, cok uzucu oluyor sınra
Profil resminizin altında hesap detayları var orada bebeğinizin tahmini doğum tarihini soruyor oraya tarih girince çıkıyor kendiliğindenArkadaşlar kendimizi hamile olarak nasıl ekliyoruz
canım bı test yapsanaaa :)Kızlar mart bitti ben hala regl olmadım test yapmamak için kendimi zor tutuyorum 10 gün geçince yapacağım acaba ilaçlardan mi gecikiyorümitlenmek de istemiyorum