- 13 Aralık 2021
- 67
- 43
- 38
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #19.701
Öyle canım her şeyin hayırlısı Rabbim ol derse olmayacak bir şey yok inşallah en yakın zamanda hepimizin sağlıklı sıhhatli bebişleri olsunAynen belkide ben geçirdim bilmiyorum ki ya herseu hayırlisi canım illa olucagi vakit vardir Rabbimin izniyle
7 gün canımkac gun gecıktın canım ?
Maşallah, iyi dayanmissin.7 gün canım
Maşallah çok güzel artış olmuşKızlar merhaba yeni gebislere hayırlı uğurlu olsun benimde geçen hafta 39 çıkmıştı bu pazartesi 1 hafta gecikmiş oldu sonucum 1042 ciktiii sizce artış nasil
Geçen ay sütten ağzım yanınca yoğurdu üfleyerek yiyorum canımMaşallah, iyi dayanmissin.
Hayırlısı olsun inşallah
Saol canım sonuçları almaya gidicem diğerlerini yorumlayacak doktor ama sanırım ufak Bi sknt var gibi hayırlısı bir değerim yüksek çıkmış googladan bakınca hiç iyi şeyler okumadım doktora sorucam bideMaşallah çok güzel artış olmuş
haklısın ınsanda zaten farklı bır duygu oluyor tedırgınlık vsGeçen ay sütten ağzım yanınca yoğurdu üfleyerek yiyorum canım
Kız benimkide öyle çıktı aynı senin gibi ben emin olduğum için bat günümde yaptırdım ozelde 39 çıktı ins seninde kucagin dolsun tez zaman da Bi test yapsan çıkar yapta at bakalimBayanlar merhaba benim bat günüm bugün ama ne ağrı var ne bişey gelen giden bişey de yok 4gün önce kan vermiştim 1.20 çıktı acaba mı diyorum ama erken mi verdim kanı geç döllenme mi oldu off beklemek çok zormuş
İnşAllah canım benimÖyle canım her şeyin hayırlısı Rabbim ol derse olmayacak bir şey yok inşallah en yakın zamanda hepimizin sağlıklı sıhhatli bebişleri olsun
Yani canım böyle olup yukselenfe vatBayanlar merhaba benim bat günüm bugün ama ne ağrı var ne bişey gelen giden bişey de yok 4gün önce kan vermiştim 1.20 çıktı acaba mı diyorum ama erken mi verdim kanı geç döllenme mi oldu off beklemek çok zormuş
Hayırlı güzel sonuçlar bekliyoruz etiketle lutfenBirazdan eczaneye gidip alayım bakayım inşallah vardır
Bak canım belkide varBirazdan eczaneye gidip alayım bakayım inşallah vardır
Kaset test yap varsa cikarBayanlar merhaba benim bat günüm bugün ama ne ağrı var ne bişey gelen giden bişey de yok 4gün önce kan vermiştim 1.20 çıktı acaba mı diyorum ama erken mi verdim kanı geç döllenme mi oldu off beklemek çok zormuş
Sadece kahve leke ve arkasi yok ise yerleşme kanaması olabilir. Ya da gebelik döneminde de kahverengi lekelenmeler olağan. Ben ilk hamileligim başında kahverengi lekelenmeler yaşadım hep. Progestan verdi doktor. Sonra gecti ve sağlıklı doğum yaptım. Hersey ihtimal dahilindeCanım ben çatlatma iğnesinin 19.günündeyim ve regl olmadım adet sancılarım dışında bir belirti yok bugün kahverengi leke gelmiş dedim kesin regl oldım ped koydum ama gelen giden yok belirti olmayınca da test yapmak istemiyorum yardımcı olun bana
Bak canim en iyisi doktora gitmek ciddiyim boyle bekle bidaha test yaparsin iste vs vs böyle seye takilma en iyisi doktora gitmekTesti yaptım hemen foto çektim bişey yok çıkmadı adet de olmadım anlamadım gitti nie böyle oldu fikri olan var mı
Haklısınız doktor randevum da baya var sıra düşmedi ayın 14üne aldım o güne kadar nasıl beklerim bilmiyorumBak canim en iyisi doktora gitmek ciddiyim boyle bekle bidaha test yaparsin iste vs vs böyle seye takilma en iyisi doktora gitmek
Çok hafif Bi cizgi var tek benmi görüyorum Allah icinTesti yaptım hemen foto çektim bişey yok çıkmadı adet de olmadım anlamadım gitti nie böyle oldu fikri olan var mı