Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gecikme varsa sabah ilk idrarla kaset testte de belli olur

Şöyle ki normal adet sancısı gibi değil bence, böyle hafif bir sancı var karında hamile olunca hayırlısı olsun inşallah sizin için de

Gecikme varsa sabah ilk idrarla kaset testte de belli olur
Aslında iki ayrı uygulamadan takip ediyorum biri mart 25 te gösteriyor regl günümü normalde de bir önceki ay ne zaman olduysam o gün beklerim diğer uygulama ise nisan 1 de gösteriyor. Geçen ay da sökülmediği için doktora gitmiştim adet söktürücü ilaç vermişti. Yine öyle mi olacak bilmiyorum. O yüzden erken gebelik testi mi yapsam kaset test mi kararsız kaldım. Erken gebelik testi sadece regl tarihinden önce olursa mı doğru çıkıyor bilginiz var mı?

Kızlar bu ay femara ve çatlatma iğnesi kullandım. 8.9.10gun testlerim.
İlk 8gun çok çok silikti.
Dua edin inşallah koyulassin
rabbim.hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Eklentiler

• IMG_20220330_065812.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_20220330_065651.jpg
    79 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_20220330_065629.jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 68
Ay gerçekten mi ya aradim hastaneyi hic bi bilgi vermediler doktor ile görüşün dediler ödüm koptu ya Allahim sağlıkla kucağıma almayı nasip et isteyen herkese bekletmeden ver ya Rabbım
kuzum degerın 30cıkmıs,
yoksa 1.2- 0 vs yazardı
hayırlı olsun canım .amınnn

Kuzu bat ne zaman hemen mi çıktı???
Nasıl değil kız belli fotoda
İlk attim baska resim gormediler canim bu ooo 4 saat oldu tam boyle hahahha bat cuma da gec cikti ilk 1 bucuk saatde belirginlesti cizgi ama buraya attim gormediler bak bu ilk 1 bucuk saatde olan

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-30-17-45-04-721_com.miui.gallery.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 68
Kuzu bundada gördüm ben yakınlaştirinca..
Hangi marka??
Ya o belirgin tam olan ayni test 7 saat gevmis ustunden markasina bammadimki ya ama pek guvenmiyorum baska marka yaptim ondada gozukuyor gibi oldu onuda oynayarak bozdum yarin denim diyorum ama gebelik yok sanırım uzuldum baya suan moreller sifirr

Bozma moralini canım adet yakın mı.
Tekrar yaparsin sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…