Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu ay femara ve çatlatma iğnesi kullandım. 8.9.10gun testlerim.
İlk 8gun çok çok silikti.
Dua edin inşallah koyulassin
rabbim.hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Canım ben de bu marka test ile öğrenmiştim ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım, belki de vesile oldu tabi bilmiyorum

Çizgi koyu gibi geldi bana, bu test oldukça hassas inşallah güzel sonuçlar alacaksın. Yadın daha da netleşir Allah’ın izniyle.

Ya çok sevindim.insallahh canım Allah razı olsun

Canım ben çatlatma iğnesinin 19.günündeyim ve regl olmadım adet sancılarım dışında bir belirti yok bugün kahverengi leke gelmiş dedim kesin regl oldım ped koydum ama gelen giden yok belirti olmayınca da test yapmak istemiyorum yardımcı olun bana

Hayirli olsun
Tebrikler

Hiçbir şey :)

Akıntım fazlaydı hatırladığım kadarıyla. Onun haricinde göğüs hassasiyeti vs. Gibi şeyler olmadı hiç.
Ayyy şuan bnde bunu düşünüyordum.
Kız hiç göğüs ağrısı vs yok, azıcık dolgun gibii.
Akıntım bir ara coktu şuan az.biraz karın ağrım var

Kızlar bu ay femara ve çatlatma iğnesi kullandım. 8.9.10gun testlerim.
İlk 8gun çok çok silikti.
Dua edin inşallah koyulassin
rabbim.hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Ay hadi İnshaAllah kuzum.. bu iğneden olmaz dimi çizgiler o aşılama için geçerliydi sanırım.. çatlatma ignesi ile alakasız tabiki doğru ya.. İnshaAllah canım Nisan ayı senin ayın olur..

Ay hadi İnshaAllah kuzum.. bu iğneden olmaz dimi çizgiler o aşılama için geçerliydi sanırım.. çatlatma ignesi ile alakasız tabiki doğru ya.. İnshaAllah canım Nisan ayı senin ayın olur..
Çatlatma iğnesi de beta içeriyor ya kuzum, emin olmak için bir iki gün daha yapcam inşallah koyulaşır
Nisan ayı hepimizin aynı olsun Ramazan'a yavrularımız la girelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…