- 14 Aralık 2021
- 721
- 258
- 24
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #19.681
Kav gun geçtiKızlar mart bitti ben hala regl olmadım test yapmamak için kendimi zor tutuyorum 10 gün geçince yapacağım acaba ilaçlardan mi gecikiyor ümitlenmek de istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kav gun geçtiKızlar mart bitti ben hala regl olmadım test yapmamak için kendimi zor tutuyorum 10 gün geçince yapacağım acaba ilaçlardan mi gecikiyor ümitlenmek de istemiyorum
Caniko baksana ya dun hafif var gibiydi bugun baktim belirginlesmis yinecanım bı test yapsanaaa :)
bir cizgi görünüyor canım silikCaniko baksana ya dun hafif var gibiydi bugun baktim belirginlesmis yine
Oldum canım kusura bakma yogunluktan bildirmemişimM Mavi Menekse adet oldunmu sen canım
Bugun yine yapicam ya bence var gibi birsey nebilim yabir cizgi görünüyor canım silik
24 ünde olmam lazımdı 7 gün geçti canımKav gun geçti
Yap bence varsa cikar bence24 ünde olmam lazımdı 7 gün geçti canım
Canım Her ay hüsran oluyor bende karar verdim 10 gün geçince yapayım diyorum dayana bilirsemcanım bı test yapsanaaa :)
Bilmiyorum canım acaba ilaç kullandım soğuk algınlığı için onlar geciktirir miYap bence varsa cikar bence
Bilemem ama dene test en azından için rahat eder ben 2 ay adet olmadim corona olmustum çok ilac ictim doktor alakasi yok dedi baska doktora gttim belkide dedi biri hastalık dedi biri birseyim yok dedi en azindan test yap olmassan doktora gitBilmiyorum canım acaba ilaç kullandım soğuk algınlığı için onlar geciktirir mi
Dogru o husranlik kötü yaCanım Her ay hüsran oluyor bende karar verdim 10 gün geçince yapayım diyorum dayana bilirsem
İnşallah daha da koyulaşır canımBugun yine yapicam ya bence var gibi birsey nebilim ya
İnşAllah canım yine yapicam bakalimİnşallah daha da koyulaşır canım
Doktorlar da diyorlar kimyasal geçiriyorsunuz testte var gözüküyor sonra adet oluyorsunuz 10 gün geçmeden yapmayın ama dayanamıyoruz işteDogru o husranlik kötü ya
Aynen belkide ben geçirdim bilmiyorum ki ya herseu hayırlisi canım illa olucagi vakit vardir Rabbimin izniyleDoktorlar da diyorlar kimyasal geçiriyorsunuz testte var gözüküyor sonra adet oluyorsunuz 10 gün geçmeden yapmayın ama dayanamıyoruz işte
MaşAllah canım yükselmiş hayırlı olsun sağlıkla kucağıniza alin İnşAllahKızlar merhaba yeni gebislere hayırlı uğurlu olsun benimde geçen hafta 39 çıkmıştı bu pazartesi 1 hafta gecikmiş oldu sonucum 1042 ciktiii
Amin inşallah Nisan ayı uğur getirsin canımPapatyamelo
Bana kırmızı işaretleyebilirsin,nasipse nisan ayına inşallah çalışmalara devam
Rabbim bütün anne olmak isteyen güzel yürekli kadınlara yardım etsin kucaklarımız boş kalmasın İnşallah ⚘
kac gun gecıktın canım ?Canım Her ay hüsran oluyor bende karar verdim 10 gün geçince yapayım diyorum dayana bilirsem