- 29 Ağustos 2024
- 587
- 169
- Konu Sahibi Supermassivebb
Tebrik ederim sağlıkla gelsin Bana da dua edinMerhaba beta 432 ile gebeyim yarın doktora görüneceğim bakalımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim sağlıkla gelsin Bana da dua edinMerhaba beta 432 ile gebeyim yarın doktora görüneceğim bakalımmm
Tebrik ederim sağlıkla gelsin Bana da dua edin teşekkür ederim Tabii ki ederim, inşallah senin için en hayırlı, en hızlı zamanda nasip olur
Ayy biliyordummm çok sevindimm Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba beta 432 ile gebeyim yarın doktora görüneceğim bakalımmm
Amin canım benim çok teşekkür ederimmmAyy biliyordummm çok sevindimm Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Merhaba Allah a şükürler olsun bende soğan içiyorum Allah bana da nasip.etsinBen ilk bebek düşündüğüm ay bu kadınlar sayfasına çok baktım.. her okuduğum belirtiyi kendimde hissettim vs o ay hüsrana uğradım baktıkça ve burda konuştukça hamile kalamıcaksın psikoloji de önemli.. sonraki ay unuttum tatile gittim güzel beslendim vs.. yumurtlama haftası peşpeşe ilişki kurdum sonra kurmadım bile bi baktım hamileyim…:))) çok kafa yormadan güzel beslenip güzel düşünüp devam edin akışa bırakın .. kaçan kovalanır ayrıca progesteron testi yani ovülasyon gerçekleşiyor mu yumurta kesin çatlıuor mu buna baktırın diğer türlü boşa kürek çekmiş olabiliyor kadınlar en azından vitamin kullanırsın önlemini alırsın.. akışa güvenin bir de soğan suyu için gerisi Allah Kerim
İnşallah :)))Merhaba Allah a şükürler olsun bende soğan içiyorum Allah bana da nasip.etsin
Ben 2 bardak içtim kahverengi akıntılar geldi ve uterusu temizliyor kesinlikle hemen hamile kaldım valla yumurtaların çatlamasını kolaylaştırıyormuş bir de . soğanı hafife alamıcamSoğan etkili değil mi
Canım kardeşim ama ben 3 aydır kullanıyorum neden olmuyor olsunlar Ha daaBen 2 bardak içtim kahverengi akıntılar geldi ve uterusu temizliyor kesinlikle hemen hamile kaldım valla yumurtaların çatlamasını kolaylaştırıyormuş bir de . soğanı hafife alamıcam
Öncelikle tebrik ederim hamileymişsiniz. Peki sizce yumurtlama günümüzdeki ilişkiden mi yoksa adet sonrası ilişkiden mi hamile kalmış olabilirsiniz? Bende benzer şeyler yaşıyorum. Ovulasyon testi ile ilerliyorum. Adetten iki gün sonra pozitife yakın gördüm değerlendirdim. Sonra silikleşti. Pozitif gördüğüm gün de yoğun akıntım vardı. Acaba adetten hemen sonra yumurtlama olabiliyor mu? Sizde oldu mu bunu öğrenmek istiyorum aslında?Eşimle çocuk düşünüyoruz ve en son adet bitimim 11 eylüldü ve 12 eylülde korunmasız birliktelik yaşadık. Adet uygulamamdaki tahmini yumurtlama 19 eylüldü ve 17-19 ve 20 tarihlerinde bunu değerlendirdik. Ertesi günü sol göğüs ucumda aşırı hassasiyetim oldu ve daha önce böyle bir şey yaşamamıştım ve korktum. 3 gündür göğüslerimde şişme var ve özellikle sol göğüsümde damarlar aşırı derecede çoğaldı. Sol kasığımda da 5-6 gündür ara ara batmalar, minik kramplar giriyor. Yumurtlamadan hemen sonra bir şey olmayacağının farkındayım fakat adet sonrası ilişkiden bir gebelik ihtimalim var mı acaba diye buraya sizlere sormak istedim. Adetime henüz 14 gün varken göğüslerim dolgunlaştı, normalde 10 gün kala olurdu bu. Sol kasık ağrısı ve sol göğüs ucunda hassasiyet ve mavi damarlar çıkması haricinde herhangi bir belirtim yok. Sizce ne olabilir?
Proxyfemin diye bir vitamin var onu kullandım soğan da ama temizliyor sanki .. yani hamile kaldıgım ay Proxyfemin ve soğan suyu kullandım.. bir de ilk korunmayı bırakmada hamile kalmıştım kimyasal gebelik oldu doktor bu vitamini kesin al demişti.. sen ne zamandır korunmuyorsun peki yaşın kaç çok önemli değil ya 6 ay-1 yıl süre veriyor doktorlar canımCanım kardeşim ama ben 3 aydır kullanıyorum neden olmuyor olsunlar Ha daa
Allah Allah bende alayım ben ağustosta beridir korunmuyorum haklisin aslinda yasin önemi yok ama.hic bebeğim olmadı ya ondan soğan içiyorum incir havucta içiyorum şuanProxyfemin diye bir vitamin var onu kullandım soğan da ama temizliyor sanki .. yani hamile kaldıgım ay Proxyfemin ve soğan suyu kullandım.. bir de ilk korunmayı bırakmada hamile kalmıştım kimyasal gebelik oldu doktor bu vitamini kesin al demişti.. sen ne zamandır korunmuyorsun peki yaşın kaç çok önemli değil ya 6 ay-1 yıl süre veriyor doktorlar canım
Bende bu ay soğan suyu içtim adet bittikten 2 gün sonra başladım sabah akşam taze kaynatıp Saraçoğlu’nun dediği gibi içtim bende de garip bir şekilde adetime dokuz gün kala lekelenmeler başladı beş gündür de bu şekilde devam ediyor aynı zamanda göğüs ağrım ve kasık ağrım da var adetim sökülecek diye düşündüm ama bir türlü gelmiyor kafam çok karıştıAllah Allah bende alayım ben ağustosta beridir korunmuyorum haklisin aslinda yasin önemi yok ama.hic bebeğim olmadı ya ondan soğan içiyorum incir havucta içiyorum şuan
Ayyy belki hamilesindir ay inşallah Allah im.bize tertemiz evlatlar nasip.et aminBende bu ay soğan suyu içtim adet bittikten 2 gün sonra başladım sabah akşam taze kaynatıp Saraçoğlu’nun dediği gibi içtim bende de garip bir şekilde adetime dokuz gün kala lekelenmeler başladı beş gündür de bu şekilde devam ediyor aynı zamanda göğüs ağrım ve kasık ağrım da var adetim sökülecek diye düşündüm ama bir türlü gelmiyor kafam çok karıştı
Ah keşke canım çok uzun zamandır çabalıyoruz. Tedaviye ara verdik 5 aydır bende doğan yollarla olsun diye çabalıyorum ama aynı adet belirtileri ve 5 gündür de lekelenme var hiç sanmıyorum hamilelik olabiliceğiniAyyy belki hamilesindir ay inşallah Allah im.bize tertemiz evlatlar nasip.et amin
Allah bizim emeklerimizin karşılığını versin canını sıkma bende aynıyım vallah senin bebeğin var mj hicAh keşke canım çok uzun zamandır çabalıyoruz. Tedaviye ara verdik 5 aydır bende doğan yollarla olsun diye çabalıyorum ama aynı adet belirtileri ve 5 gündür de lekelenme var hiç sanmıyorum hamilelik olabiliceğini
Hayır canım yok 2 yıldan fazla oldu uğraşıyoruz artık sadece tüp bebek kaldı son çaremizAllah bizim emeklerimizin karşılığını versin canını sıkma bende aynıyım vallah senin bebeğin var mj hic
Allah büyük inşallah bu ay hamile kalırsın birsey sorucam siz adete kac gün kala ilişkiyi kesiyorsunuz artikHayır canım yok 2 yıldan fazla oldu uğraşıyoruz artık sadece tüp bebek kaldı son çaremiz
Ben normalde devam etmeye çalışıyorum adete kadar çünkü pcos var bende adetlerim düzensiz ne zaman yumurtlamaya oluyor kestiremiyorum bu kez 9 gün kala bıraktım lekelenme başladığı içinAllah büyük inşallah bu ay hamile kalırsın birsey sorucam siz adete kac gün kala ilişkiyi kesiyorsunuz artik