- 16 Ağustos 2021
- 16.842
- 16.622
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #19.641
Sabah yap kuzum inşallah vardırYakin canim bj test aldim denicem simdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah yap kuzum inşallah vardırYakin canim bj test aldim denicem simdi
Yapdim cikmadi gibi yarin test alip cuma denirz adet olmazsam üzülmicem nasip yaSabah yap kuzum inşallah vardır
Canım ben de bu marka test ile öğrenmiştim ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım, belki de vesile oldu tabi bilmiyorumKızlar bu ay femara ve çatlatma iğnesi kullandım. 8.9.10gun testlerim.
İlk 8gun çok çok silikti.
Dua edin inşallah koyulassin
rabbim.hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Nasip kısmet kuzum aynen sabah dene test alirsanYapdim cikmadi gibi yarin test alip cuma denirz adet olmazsam üzülmicem nasip ya
Bakalim adet sabahi denerim nasipseNasip kısmet kuzum aynen sabah dene test alirsan
Ya çok sevindim.insallahh canım Allah razı olsunCanım ben de bu marka test ile öğrenmiştim ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım, belki de vesile oldu tabi bilmiyorum
Çizgi koyu gibi geldi bana, bu test oldukça hassas inşallah güzel sonuçlar alacaksın. Yadın daha da netleşir Allah’ın izniyle.
Kahverengi lekelenme mi var canım? İlk hamileligimde 5.haftada baslamisti. Progestan kullandım. Vajinadan sabah aksam atiyordum. Bu sayede geçti. Normaldir korkmayin ben onca lekelenmeye sağlıklı ve sorunsuz doğum yaptım. Lekelenmeler normal karşılanıyor. Fazlaysa Progestan veriyor doktor gene en iyisini doktor bilir ama stres etme sakın. Bu zaman en hassas zaman bebis herseyden nem kapar. Tutunma süreci devam ediyor aslında dikkat
Canım ben çatlatma iğnesinin 19.günündeyim ve regl olmadım adet sancılarım dışında bir belirti yok bugün kahverengi leke gelmiş dedim kesin regl oldım ped koydum ama gelen giden yok belirti olmayınca da test yapmak istemiyorum yardımcı olun banaKahverengi lekelenme mi var canım? İlk hamileligimde 5.haftada baslamisti. Progestan kullandım. Vajinadan sabah aksam atiyordum. Bu sayede geçti. Normaldir korkmayin ben onca lekelenmeye sağlıklı ve sorunsuz doğum yaptım. Lekelenmeler normal karşılanıyor. Fazlaysa Progestan veriyor doktor gene en iyisini doktor bilir ama stres etme sakın. Bu zaman en hassas zaman bebis herseyden nem kapar. Tutunma süreci devam ediyor aslında dikkat
Belirtileriniz neydiCanım ben de bu marka test ile öğrenmiştim ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım, belki de vesile oldu tabi bilmiyorum
Çizgi koyu gibi geldi bana, bu test oldukça hassas inşallah güzel sonuçlar alacaksın. Yadın daha da netleşir Allah’ın izniyle.
Hiçbir şey :)Belirtileriniz neydi
Hayirli olsunTeşekkür ederim canım adete 2 gün kala ekteki şekilde çıktı yani pozitif. Adet günü ise çok koyu çıktı. Negatif çıkmışken pozitif e dönmesi sevindirici oldu. Tavsiyem adet günü test yapmaniz. Negatif çıkarsa boş yere stres olmayın. Ben stres olmustum boş yere
Yaaaa bende de hiç belirti yok halbuki her ay belirti uydururdumHiçbir şey :)
Akıntım fazlaydı hatırladığım kadarıyla. Onun haricinde göğüs hassasiyeti vs. Gibi şeyler olmadı hiç.
Ayyy şuan bnde bunu düşünüyordum.Hiçbir şey :)
Akıntım fazlaydı hatırladığım kadarıyla. Onun haricinde göğüs hassasiyeti vs. Gibi şeyler olmadı hiç.
5 ve üzeri gebelik pozitif demek hayırlı olsunBu sekilde sadece 30 yaziyor ml vs hic bisey yazmiyor anlamadim ki
Ay hadi İnshaAllah kuzum.. bu iğneden olmaz dimi çizgiler o aşılama için geçerliydi sanırım.. çatlatma ignesi ile alakasız tabiki doğru ya.. İnshaAllah canım Nisan ayı senin ayın olur..Kızlar bu ay femara ve çatlatma iğnesi kullandım. 8.9.10gun testlerim.
İlk 8gun çok çok silikti.
Dua edin inşallah koyulassin
rabbim.hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Çatlatma iğnesi de beta içeriyor ya kuzum, emin olmak için bir iki gün daha yapcam inşallah koyulaşırAy hadi İnshaAllah kuzum.. bu iğneden olmaz dimi çizgiler o aşılama için geçerliydi sanırım.. çatlatma ignesi ile alakasız tabiki doğru ya.. İnshaAllah canım Nisan ayı senin ayın olur..
İnshaAllah canım benimmmmmm.. ben hala Mart'ta kaldımÇatlatma iğnesi de beta içeriyor ya kuzum, emin olmak için bir iki gün daha yapcam inşallah koyulaşır
Nisan ayı hepimizin aynı olsun Ramazan'a yavrularımız la girelim
Ayyy inşallah sende güzel haberler.alirsin ya.İnshaAllah canım benimmmmmm.. ben hala Mart'ta kaldım
İlaç bitince kuzum İnshaAllah ...adet olursam hemen gidicem .. ama ilaçtan sonra olmazsam o zaman da gidicem kan aldırır muhtemelenAyyy inşallah sende güzel haberler.alirsin ya.
Ne zaman gitceksin doktora?
Ya Rabbim en hayırlısını nasip etsin kuzum insallahh haber ver mutlakaİlaç bitince kuzum İnshaAllah ...adet olursam hemen gidicem .. ama ilaçtan sonra olmazsam o zaman da gidicem kan aldırır muhtemelen