- 14 Aralık 2021
- 721
- 258
- 24
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #19.601
Var canim hayırlı olsun bunda yanlislik yoktur bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
idrarı fazla damlatmakta sıkıntı olmaz idrarındaki hormonu görüp çizgi çıkar, bu freely sanırım ben hamileyken yaptım bu testten hamile olmama rağmen görülmesi çok zor çizgiler çıkıyor başka bi testle tekrarla bu testten 3 kez yaptım pek kaliteli değil. ha olmayan gebeliği çıkarırmı bilmem yani gebe olmamana rağmen ikinci çizgi fakat ben tekrarla derim hatta certain bulursan o testten yap bunu önermiyorum.Kizlar toplanin 10 dakika vs oldu yapali sizce varmi boyle cok cok hafif cikti gibi cok golgemsi idrari fazla damlattim sanirim ondan cikmis olabilirmi o iki ci cizgi
Tamam canım suan elimde yok anca yarin yada diger gun alabilirim test bende çok yanildim bu testen ama iste buralarda satiliyor bundan fazla ama cok cok az gozukuyor bilemiyroum ya hayırlısıidrarı fazla damlatmakta sıkıntı olmaz idrarındaki hormonu görüp çizgi çıkar, bu freely sanırım ben hamileyken yaptım bu testten hamile olmama rağmen görülmesi çok zor çizgiler çıkıyor başka bi testle tekrarla bu testten 3 kez yaptım pek kaliteli değil. ha olmayan gebeliği çıkarırmı bilmem yani gebe olmamana rağmen ikinci çizgi fakat ben tekrarla derim hatta certain bulursan o testten yap bunu önermiyorum.
Inslalah ya Allah razı olsunVar canim hayırlı olsun bunda yanlislik yoktur bence
Inslalah ya cok istiyorum insallah yanılmaz Rabbım isteyen herkese versinBöyle yalancı çizgi olmaz ki bence var,yalancı daha çok silik çıkardı hayırlı olsunn
Amin canım inşallahInslalah ya Allah razı olsun
AminnInslalah ya cok istiyorum insallah yanılmaz Rabbım isteyen herkese versin
gün içinde yapabilirdin fakat daha net sonuç için test yapadan en az 2 saat önce sıvı alımını kes su falan içme ben kaset testi saat akşam 5 buçukta yapmıştım çıkmıştı yinedeEvet yorumlardan korktum ya ay insallah vardir . Yanlis sonuç değildir . Kaset test gun icinde yapsamda cikar mi yarin sabahi mi beklemeliyim
Beklenen regl günüme 5 gün var bide kaset test alayımda deneyeyim ona gore kana gideyim o zaman :)gün içinde yapabilirdin fakat daha net sonuç için test yapadan en az 2 saat önce sıvı alımını kes su falan içme ben kaset testi saat akşam 5 buçukta yapmıştım çıkmıştı yinede
Valla bencede biraz konudan uzaklaşarak denemeyi deneyeceğimBence de stresten uzak dur kuzum sağlıklı beslen kafana takma hiçbir şeyi yürüyüş yap dil öğren hobi edin ne biliyim mutlu oldukça vücut sağlıklı oluyor
Hastane de verilirKızlar sağlık ocağında öğleden sonra kan verilmiyor ya, hastanede de aynı şekilde mi? Randevusuz gidicem, regl 2 gün geçince gel demişti öğleden önce mi gitmeliyim?
Merhaba bende yeni katıldım aranıza. Kullanmayı da çok bilmiyorum SAT:10 mart BAT:7 mart bende beklemedeyim hayırlısıylaHerkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirir Eğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
�
�
Pardon BAT: 7 nisanMerhaba bende yeni katıldım aranıza. Kullanmayı da çok bilmiyorum SAT:10 mart BAT:7 mart bende beklemedeyim hayırlısıyla
Anlayamadım adet tarihin nisanda ise H Hello Kity yardımcı olsunMerhaba bende yeni katıldım aranıza. Kullanmayı da çok bilmiyorum SAT:10 mart BAT:7 mart bende beklemedeyim hayırlısıyla
merhaba arkadaşlar, ocak ayında reglim geç kalınca test yaptım ve görünür ama silik çizgi vardı sonra kimyasal gebelikle sonuçlandı, üzüldüm haliyle. Şubatı boş geçtik bu ay yeniden denedik yumurtlama günlerimde özellikle. Şuan reglime 2 gün var ve bebetime marka kaset test yaptım silik çizgi çıktı 2 gün önce erken gebelik yaptım oda silik gibiydi. Off içimde acayip bir korku kimyasalla sonuçlanmasın diye dua ediyorum kasık batmalarım mevcut ve göğüslerim acayip hassas ve büyüdü. Böyle olup hamile kalan var mı?