Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar toplanin 10 dakika vs oldu yapali sizce varmi boyle cok cok hafif cikti gibi cok golgemsi idrari fazla damlattim sanirim ondan cikmis olabilirmi o iki ci cizgi
idrarı fazla damlatmakta sıkıntı olmaz idrarındaki hormonu görüp çizgi çıkar, bu freely sanırım ben hamileyken yaptım bu testten hamile olmama rağmen görülmesi çok zor çizgiler çıkıyor başka bi testle tekrarla bu testten 3 kez yaptım pek kaliteli değil. ha olmayan gebeliği çıkarırmı bilmem yani gebe olmamana rağmen ikinci çizgi fakat ben tekrarla derim hatta certain bulursan o testten yap bunu önermiyorum.

Tamam canım suan elimde yok anca yarin yada diger gun alabilirim test bende çok yanildim bu testen ama iste buralarda satiliyor bundan fazla ama cok cok az gozukuyor bilemiyroum ya hayırlısı

Böyle yalancı çizgi olmaz ki bence var,yalancı daha çok silik çıkardı hayırlı olsunn

Evet yorumlardan korktum ya ay insallah vardir . Yanlis sonuç değildir . Kaset test gun icinde yapsamda cikar mi yarin sabahi mi beklemeliyim
gün içinde yapabilirdin fakat daha net sonuç için test yapadan en az 2 saat önce sıvı alımını kes su falan içme ben kaset testi saat akşam 5 buçukta yapmıştım çıkmıştı yinede

Teat böyle oldu o hafif cizgi belirginlesti 1 saat 1 saat 25 dakika vs oldu kizlar

Eklentiler

• IMG_20220330_121208.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_20220330_121159.jpg
    48,5 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20220330_105708.jpg
    111,9 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20220330_105651.jpg
    80,6 KB · Görüntüleme: 70
Kixlar kurumami sizce dun yaptim birsey cikmasi bugun boyle adete 2 gün kaldı cikip teste alamiyorum evde uatalar var

Eklentiler

• 16486319098308043521051658031977.jpg
    126,2 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar sağlık ocağında öğleden sonra kan verilmiyor ya, hastanede de aynı şekilde mi? Randevusuz gidicem, regl 2 gün geçince gel demişti öğleden önce mi gitmeliyim?
Hastane de verilir
Ben öğleden sonra vermiştim 2 saat sonra da sonuç çıkmıştı

Merhaba, adet günüm beş gün gecikti normalde de gecikir ama heyecanlandım test yapmak istiyorum İnternetten baktım emin olamadım erken gebelik testi adet gününden önce yapıldığı için acaba yanlış sonuç gösterir mi diye. Erken gebelik testi mi yapsam yoksa normal test mi?

Merhaba bende yeni katıldım aranıza. Kullanmayı da çok bilmiyorum SAT:10 mart BAT:7 mart bende beklemedeyim hayırlısıyla

merhaba arkadaşlar, ocak ayında reglim geç kalınca test yaptım ve görünür ama silik çizgi vardı sonra kimyasal gebelikle sonuçlandı, üzüldüm haliyle. Şubatı boş geçtik bu ay yeniden denedik yumurtlama günlerimde özellikle. Şuan reglime 2 gün var ve bebetime marka kaset test yaptım silik çizgi çıktı 2 gün önce erken gebelik yaptım oda silik gibiydi. Off içimde acayip bir korku kimyasalla sonuçlanmasın diye dua ediyorum kasık batmalarım mevcut ve göğüslerim acayip hassas ve büyüdü. Böyle olup hamile kalan var mı?

Eklentiler

• 54F29D93-2F92-441D-9A87-024F8C2A54C1.jpeg
    143 KB · Görüntüleme: 93
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…