Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Düşükten sonra gebelik daha kolaylaşıyor diyorlar ablam boş gebelik yaşadı düşük oldu doktor adet gördükten sonra başla denemeye dedi o ay kaldı 🙂 inşallah güzel haberlerle gelirsin canım benim 😍😍
Aynen bende öyle çok okudum internette.. hatta şimdi ben düşük kanamasından sonra adet görmeden gebe kalmış oluyorum isnhaAllah tabi ... 😁🤲🏻🤲🏻🙈

Kızlar benim reglim biteli 2 gün oluyor bugün inanılmaz soldan soldan kasık ağrım var, yumurtluyo olabilir miyim bu kadar kısa sürede? Normalde 1 hafta 10 gün içinde oluyor yumurtlamam ama şimdiye kadar hiç böyle olmamıştı🙄 My_Moonlight06 My_Moonlight06 Ginnys Ginnys @Venev @ysmnbs partalina_ partalina_
Valla hiç bilmiyorum canım ne dersem yalan olur ama sen değerlendir bence.ben bu ay nisan ayına geçtim ama bir tembellik var üstünde hayır olsun bakalım benimde adet bitti önceki gün bir batma ve ağrı İle kahve rengi akıntı oldu ya akşam yatarken ya sabah kalktığımda kahverengi akıntı çok az oluyor ben hiç bir şey anlamadım kendi halimdenya hayırlısı.

Kızlarrr selam♥️ Ben de 17 martta klomenden sonra ovitrelle iğnesi vuruldum dün sabah 12. Günümdü test yaptım silik çizgi çıktı akşam kan verdim 0,84 çıktı değerim reglime 10 gün falan var. Sizce hamile olabilir miyim🥺 İnşallah erken baktığım içindir bu değer

Eki Görüntüle 3036382 bunu bugün sabah yaptım bugün bat günüm canım 24 günde bir döngüm 2 gün daha bekleyeyim diyorum kan için
Ben de bu test ile öğrenmiştim :)

Şu şekilde çıkmıştı atayım size. Bir hafta sonra kontrole gittiğimde kese gözükmüştü. Bekleyebilirseniz bekleyin biraz daha.

Eklentiler

• B641FDC5-2A7C-4ACC-BD00-088CF556CBEE.jpeg
    B641FDC5-2A7C-4ACC-BD00-088CF556CBEE.jpeg
    101,5 KB · Görüntüleme: 64
Rahat ol bende stres yaptım ama adet olunca da çok üzülmedim dikkatini dağıtacak bi şeyler bul canım ben bu ay burayı da takip etmemeyi düşünüyorum bebek olayını da hiç düşünmücem akışına bıraktım olayı
En iyisi canım valla. O değilde bugun saat 6 dan bu saate kadar adet sancısı çektim kasıklarım bildiğin sökülme ağrısı gibi ağrıdı hareket ettim yemek falan yaptım ama hiçbir şey yok ben kendimi bildim bileli böyle ağrıdıgında bi damla kan ille görürüm sonra bu sancıyı yaşarım anlarım yani sökülemiyorum ondan ağrır derim şuan o durumu yaşıyorum

Şu şekilde çıkmıştı atayım size. Bir hafta sonra kontrole gittiğimde kese gözükmüştü. Bekleyebilirseniz bekleyin biraz daha.
Ne zaman yapmıştın bu testi canım? Benim dün bat günümdü test yaptım hiçbişey çıkmadı 3 gün önce sökülme sancım oldu ama adet olmadım. Bugün çok şiddetlendi ama hiçbir şey yok sancıyı 2-3 saat çektim yavaş yavaş geçmeye başladı ama bir şey olsaydı dün çıkardı dimi? Yumurtlama takibi yapmıştım zaten 16.gün bugun

Ne zaman yapmıştın bu testi canım? Benim dün bat günümdü test yaptım hiçbişey çıkmadı 3 gün önce sökülme sancım oldu ama adet olmadım. Bugün çok şiddetlendi ama hiçbir şey yok sancıyı 2-3 saat çektim yavaş yavaş geçmeye başladı ama bir şey olsaydı dün çıkardı dimi? Yumurtlama takibi yapmıştım zaten 16.gün bugun
Canım ben çatlatma iğnesi ile hamile kaldım iğneden sonraki 14. Gün yapmıştım.

Belki geç döllenme olmuştur?
Adet gelmediği sürece umut her zaman vardır.

Canım ben çatlatma iğnesi ile hamile kaldım iğneden sonraki 14. Gün yapmıştım.

Belki geç döllenme olmuştur?
Adet gelmediği sürece umut her zaman vardır.
Geç döllenme geç yumurtlama demek değil mi kuzum ya yumurtlama günümü biliyorum zaten 2.kez yumurtlama oldugunu sanmıyorum

Çok teşekkür ederim bana fikir verdiğiniz için rabbim sağlıklı bir şekilde evladınızı kucağınıza almaya nasip etsin 😊

Kizlar bat 2 nisan. Bugün prodictor erken gebelik testi yaptim negatif çıktı fakat benim bas donmem, bulantim ve beyaz akintim var. Bu ay ovulasyon takibini düzenli yapamadim aslinda ama ne bileyim midem cok saglamdir hic bulanmaz o yüzden suphelendim. Bu marka test yanlış çıkabiliyor mu yasayaniniz var mi

Hayirli olsun bebisiniz 🐣🌸
Bu testte ben goremedim de sonra baska bir testle mi netlesti sizin .Benimde 4 gun var dabata
Teşekkür ederim canım 🥰 adete 2 gün kala ekteki şekilde çıktı yani pozitif. Adet günü ise çok koyu çıktı. Negatif çıkmışken pozitif e dönmesi sevindirici oldu. Tavsiyem adet günü test yapmaniz. Negatif çıkarsa boş yere stres olmayın. Ben stres olmustum boş yere 🥰

Eklentiler

• 20220325_122111.jpg
    20220325_122111.jpg
    226,2 KB · Görüntüleme: 71
Sanırım hem kalp atışı hem keseyi görelim diye bu kadar geç randevu verdi. İnşallah normaldir herşey canım şuan lekeler kesildi gibi
Kahverengi lekelenme mi var canım? İlk hamileligimde 5.haftada baslamisti. Progestan kullandım. Vajinadan sabah aksam atiyordum. Bu sayede geçti. Normaldir korkmayin ben onca lekelenmeye sağlıklı ve sorunsuz doğum yaptım. Lekelenmeler normal karşılanıyor. Fazlaysa Progestan veriyor doktor😊 gene en iyisini doktor bilir ama stres etme sakın. Bu zaman en hassas zaman bebis herseyden nem kapar. Tutunma süreci devam ediyor aslında dikkat 😊

Üşütmüş olma ihtimalin var mı? Ben bu ay belirti yaşadım ama kasık ağrısı ve sık tuvalete çıkmaydı içerde çekip kıvırır gibiydi üşüttüm muhtemelen ve uzun sürdü biraz. Ama adet sonrası hamile kalanları da çok duyduğumuza göre yumurtlama da olabilir tabi ki. Boş geçmeyin ☺️
Yok kuzucum ya üşütmedim de🤷🏻‍♀️ 2 güne 1 olarak devam😅
Hemen degerlendir.. olabilir tabiki.. adet biter bitmez baslanmali çalişmalara😁
Değerlendirildi😂
Canım çok kişi diyor ya hep regl sonrası yumurtladım hamile kaldım diye.. mümkünse değerlendir sağlama al işini 😁😁
Ya benim de yumurtlamam adet bitince 1 haftada falan oluyo zaten döngüm kısa ama 2 gün oldu daha biteli diye bi şaşırdım ama riske atmadım😅
Valla hiç bilmiyorum canım ne dersem yalan olur ama sen değerlendir bence.ben bu ay nisan ayına geçtim ama bir tembellik var üstünde hayır olsun bakalım benimde adet bitti önceki gün bir batma ve ağrı İle kahve rengi akıntı oldu ya akşam yatarken ya sabah kalktığımda kahverengi akıntı çok az oluyor ben hiç bir şey anlamadım kendi halimdenya hayırlısı.
Nisanda her şey daha güzel olur senin için inşallah kuzum, miyom kist vs olabilir mi kahverengi akıntı hakkında hiçbir bilgim yok🤔

%16 kötu bir sonuç muki az geldi bana ama tabi doktor ne dedi? İnshaAllah hicbirseye gerek kalmadan olur canım Rabbim sevindirsin seni 🤲🏻😍

Ohooooo MashaAllah sen ikinci beklemeye gecmissin MashaAllah ben hala adet olmadım varsa inshalAllah olmamda 😂😂😂

Canim vallaha bekliyorum işte .. duphastron kullanıyorum 5 gün daha kaldi bitmesine bitince bir kaç gün içinde adet olmazsam tekrar gideceğim dotkora.. olmazsam büyük ihtimal gebelik vardır...adet olursam da gel dedi ertesi gün gel dedi.. yumurta büyümesi için ilaç verecek .. İnshaAllah gerek kalmamıştr ama hayırlısı olsun yinede bin şükür Rabbime 🥰
Çok kötü değil ama düşmesi lazımmış.. ayy rabbim sevindirsin yaaa. 😍 önce seni sonra hepimizi 😍

X