Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
🤭yaaaa MashaAllah MashaAllah yaşasinnnnnn😍😍😍 tebrikler canimmm cooook sevindim inshallah busefer saglikla ilerler🤲🏻🤲🏻🤲🏻😍
Teşekkür ederim canım inşallah öyle olur.valla 2. Gebelik gerçekten de ilkinden farklı oluyormuş kaç gündür sanki hiç hamile değilmişim gibi geliyor bana kızım hastalandı onunla ilgileniyorum dünden beri kucakla kaldır indir... En son radyoloji de röntgen çekileceği zaman hamileler giremez yazısı beni kendine getirdi

Teşekkür ederim canım inşallah öyle olur.valla 2. Gebelik gerçekten de ilkinden farklı oluyormuş kaç gündür sanki hiç hamile değilmişim gibi geliyor bana kızım hastalandı onunla ilgileniyorum dünden beri kucakla kaldır indir... En son radyoloji de röntgen çekileceği zaman hamileler giremez yazısı beni kendine getirdi
Yaaa bak ilginçtir bunu bende düşündüm tamam benim geçen aydı gebeliğim düştü ama bu ikicni ise bu sefer bende unutuyorum belli değil zaten benim de varsda çok rahatım geçen ay yürürken bile.dikkat ediyordum bu ay daha hafifim ağrılarım bile hafif yani ilginç geldi bana da..

Yok kuzucum ya üşütmedim de🤷🏻‍♀️ 2 güne 1 olarak devam😅

Değerlendirildi😂

Ya benim de yumurtlamam adet bitince 1 haftada falan oluyo zaten döngüm kısa ama 2 gün oldu daha biteli diye bi şaşırdım ama riske atmadım😅

Nisanda her şey daha güzel olur senin için inşallah kuzum, miyom kist vs olabilir mi kahverengi akıntı hakkında hiçbir bilgim yok🤔
Bilmiyorum ama düşünüp yada sadece ne olabilir ki acaba diye bile düşünmek istemiyorum böyle daha iyi geliyor bana sanırım çünkü cevap bulamıyorum sorularıma doktorlar kötü sistem kötü anca kendimi yıpratıyorum o nedenle sağlıklı beslenmeye çalışıp zamanla düzeleceğine inanıyorum

Bilmiyorum ama düşünüp yada sadece ne olabilir ki acaba diye bile düşünmek istemiyorum böyle daha iyi geliyor bana sanırım çünkü cevap bulamıyorum sorularıma doktorlar kötü sistem kötü anca kendimi yıpratıyorum o nedenle sağlıklı beslenmeye çalışıp zamanla düzeleceğine inanıyorum
Bence de stresten uzak dur kuzum sağlıklı beslen kafana takma hiçbir şeyi yürüyüş yap dil öğren hobi edin ne biliyim mutlu oldukça vücut sağlıklı oluyor

Teşekkür ederim canım 🥰 adete 2 gün kala ekteki şekilde çıktı yani pozitif. Adet günü ise çok koyu çıktı. Negatif çıkmışken pozitif e dönmesi sevindirici oldu. Tavsiyem adet günü test yapmaniz. Negatif çıkarsa boş yere stres olmayın. Ben stres olmustum boş yere 🥰
Hayirli olsun saglikla gelir insallah 😀🌸🐣 Adetten once test cok riskli cidden ama dayanamiyor insan gece de yaptim aklim netlessin diye o bembeyaz cikti, net odlu hic olmazsa nasip artik baska zamana😀

Bugün adete 4 gün kala beta 8,18 çıktı ☺️ Yumurtlamanın 10. Günü darısı başınıza kızlarrrr
MaşAllah canım benim benimde 3 gun varken test yaptim negatif bugün 2 gun kaldi ama agrilarim var adet agrisi sanirim ayaklarim agriyor midem bulaniyor sabah kalktigimda ve kasık agrim cok var hani illa da hamillelige yormuyorum ama test dede cikmadi zaten

Selam kızlar yumurtlama takibi yapmıştım yumurtlamanin üzerinden 16 gün sonra bugün erken gebelik testi yaptım ilk 2 dk içinde 2. Çizgi cok koyu olmasada belirdi fakat bu testle ilgili şüphelerim var cok fazla insan yanıltıcı demis bu PRODOCTOR erken gebelik testi ile yalancı pozitif ilk 5dk icinde gören var mı umutlanmiyayim mi

Selam kızlar yumurtlama takibi yapmıştım yumurtlamanin üzerinden 16 gün sonra bugün erken gebelik testi yaptım ilk 2 dk içinde 2. Çizgi cok koyu olmasada belirdi fakat bu testle ilgili şüphelerim var cok fazla insan yanıltıcı demis bu PRODOCTOR erken gebelik testi ile yalancı pozitif ilk 5dk
20220330_102655.jpg
icinde gören var mı umutlanmiyayim mi

canım hayırlı olsun. içinde şüphe olmasın ucuz kaset test de yap onda da çıkıyor. benim reglime 5 gün kala kaset testte de çıkmıştı. prodoctor güvenli bence benim gibi yorumlardan korktun sanırım korkma hamilesin. tebrikler. kan ver beta hcg takibi yap.

Kizlar toplanin 10 dakika vs oldu yapali sizce varmi boyle cok cok hafif cikti gibi cok golgemsi idrari fazla damlattim sanirim ondan cikmis olabilirmi o iki ci cizgi

Eklentiler

• IMG_20220330_105708.jpg
    IMG_20220330_105708.jpg
    111,9 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20220330_105707.jpg
    IMG_20220330_105707.jpg
    108,1 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20220330_105651.jpg
    IMG_20220330_105651.jpg
    80,6 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_20220330_105648.jpg
    IMG_20220330_105648.jpg
    80,6 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20220330_105645.jpg
    IMG_20220330_105645.jpg
    59,5 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_20220330_105633.jpg
    IMG_20220330_105633.jpg
    69,8 KB · Görüntüleme: 69
Selam kızlar yumurtlama takibi yapmıştım yumurtlamanin üzerinden 16 gün sonra bugün erken gebelik testi yaptım ilk 2 dk içinde 2. Çizgi cok koyu olmasada belirdi fakat bu testle ilgili şüphelerim var cok fazla insan yanıltıcı demis bu PRODOCTOR erken gebelik testi ile yalancı pozitif ilk 5dk icinde gören var mı umutlanmiyayim mi
Canim bazilari öyle oluyor bende yanildim resmini atsana testinin bi

Testin fotoğrafını atarmısın bakalım ama ilk 5 dk içinde çıktıysa bence var demek

Kizlar toplanin 10 dakika vs oldu yapali sizce varmi boyle cok cok hafif cikti gibi cok golgemsi idrari fazla damlattim sanirim ondan cikmis olabilirmi o iki ci cizgi
Bu test niye bozuk gibi kontrol çizgisi bile koyulalmamış ki

canım hayırlı olsun. içinde şüphe olmasın ucuz kaset test de yap onda da çıkıyor. benim reglime 5 gün kala kaset testte de çıkmıştı. prodoctor güvenli bence benim gibi yorumlardan korktun sanırım korkma hamilesin. tebrikler. kan ver beta hcg takibi yap.
Evet yorumlardan korktum ya :KK43: ay insallah vardir . Yanlis sonuç değildir . Kaset test gun icinde yapsamda cikar mi yarin sabahi mi beklemeliyim

X