- 3 Nisan 2021
- 1.036
- 778
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #1.921
Yavaş yavaş koyulaşma olmuş herhangi birşey kullandın mi bu ay gynopol genelde pcos olanlar kullanıyor diye araştırdım bendeYumurtlama dündü canım. Bugün de çatladı foto ekliyorum. Üstünde tarihler yazıyor zaten.
Hayır hiç bişey kullanmıyorum canım. Sadece test aldım takip ediyorum.Yavaş yavaş koyulaşma olmuş herhangi birşey kullandın mi bu ay gynopol genelde pcos olanlar kullanıyor diye araştırdım bende
90 milyon değerleri yükselmiş sorun gözükmüyorKızlar bu eşimin son aşılama yapıldığında ki sperm testi ,nasıl sizce. Toplam sayı 30milyonmu 90 mi oluyo? Bilen varmı?
İlk yazdığım ise 7ay önceki sonuç ;
Ama hamile kalırsak martta değilde şubatta kalmış olmuyor muyuzGenelde kimden duyduysam çin takviminin tuttugunu söylüyo ben baktım martta hamile kalırsam erkek gözüküyo ama sağlıklı olsunda cinsiyet hiç önemli değil
Yok bee iğneyi miğneyi bırakmadım, zaten tedavi 3 aylık. Sadece öyle her gün üst üste abanmicam bu seferBak bak saldım takibi bıraktım çatlayan çatlar başlarım yumurtasına da spermine de derkeeennn kontroller iğnelerçalışkan arımız geri gelmiş
Evet evet belirtiler tam bir akıl tutulması.. Allahım hepimize test için 14 gün bekleyecek sabrı ver aminYok bee iğneyi miğneyi bırakmadım, zaten tedavi 3 aylık. Sadece öyle her gün üst üste abanmicam bu seferbi de belirti falan takmicam kafama. Akıllı uslu test gününü beklicem ama çalışıyoruz tabii işimi şansa da bırakmam
Canımın içi teşekkür ederim90 milyon değerleri yükselmiş sorun gözükmüyor
Gayet normal biraz görev gibi oluyor o yüzden insan stres de oluyor.Kizlar bide bişey sorcam ya yanlış anlamazsınızhani iki günde bir değerlendirdik veya 4 gün değerlendirdik filan diyorsunuz ya. Biz eşimle ikimizde çok sık yapamıyoruz. Haftada bir bile yetiyor. İki aydır çocuk düşündüğümüz için biraz daha sıklaştı tabi ama. Dün pik gördüm değerlendirdik. Bugün çatlama oldu ama üst üste zor geliyor bize istemiyoruz. Bu normal mi değil mi
Görev gibi hissettiğimden beri belki de isteksizlik oluştu ikimizde deGayet normal biraz görev gibi oluyor o yüzden insan stres de oluyor.
Evet canım öyle Subatta hamile kalmıs oluyorsunAma hamile kalırsak martta değilde şubatta kalmış olmuyor muyuz
Evet malesef eşlerimizde etkileniyor bu durumdan, ama napalım idare etsinler artıkGörev gibi hissettiğimden beri belki de isteksizlik oluştu ikimizde de
Çok aminEvet evet belirtiler tam bir akıl tutulması.. Allahım hepimize test için 14 gün bekleyecek sabrı ver amin
Evet canım takip etmiştim.Yumurtlamanı takip etmiş miydin canım yumurtlamadan kaç gün sonra adet oldun. Çörekotu adeti söktüren bişey ama acaba ara kanama mı oldun
Aynen bu lütfen sonra erken adet oldum.Merhaba adetin mi geldi bal tarçın çörekotu kürü yapmıştın fayda etmedi mi
Ay ben haftaya regl olcam martın ikinci haftası başlicam çalışmalara bakalımBugün yumurtam çatladı. Çalışmalar tamamlandı diyebiliriz. Bekleme donemine giriyoruz yine. Güzel haberlerin yoğun olduğu bir Mart ayı diliyorum. Bugün sayısal anlamda çok önemli bir gunmus dua ve dilek dileyin diyorlar es geçmeyelim nolur nolmaz
Amin inşallah canım hepimiz güzel haberler verelimAy ben haftaya regl olcam martın ikinci haftası başlicam çalışmalara bakalıminşallah güzeş haberler alırsın canımm hep birlikte olumlu düşünelim
Evet canım yanlış yazmışım şubata bakmıştımAma hamile kalırsak martta değilde şubatta kalmış olmuyor muyuz