Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak bak saldım takibi bıraktım çatlayan çatlar başlarım yumurtasına da spermine de derkeeennn kontroller iğneler çalışkan arımız geri gelmiş
Yok bee iğneyi miğneyi bırakmadım, zaten tedavi 3 aylık. Sadece öyle her gün üst üste abanmicam bu sefer bi de belirti falan takmicam kafama. Akıllı uslu test gününü beklicem ama çalışıyoruz tabii işimi şansa da bırakmam

Evet evet belirtiler tam bir akıl tutulması.. Allahım hepimize test için 14 gün bekleyecek sabrı ver amin

Gayet normal biraz görev gibi oluyor o yüzden insan stres de oluyor.

Hanımlar az önce çin takvimine baktım eğer bu ay hamile kalırsam ne olcak diye kız çıktı ama tabiki inanmıyorum sadece merak

Kızlar merhaba buraya bat 15 yazdırmıştım ama regl olmadım hala. 15 şubatta lekelenme oldu regl sandım sadece lekelenme oldu. geç döllenme olsa kanda çıkar mı 10 günlük bir gebelik 14 Şubatta neredeyse pik gördüm ovulasyon testimde ikinci kez yumurtlama olabilir diye değerlendirdik. hala regl olmadım çok düzenli olurum normalde idrar testi yaptım negatif çıktı ne yapsam bilemiyorum

Yumurtlamanı takip etmiş miydin canım yumurtlamadan kaç gün sonra adet oldun. Çörekotu adeti söktüren bişey ama acaba ara kanama mı oldun
Evet canım takip etmiştim.
Yumurtlamadan 8 gün sonra adet oldum.
Ara kanama sen olsun mu, ilk defa başıma geliyor.
Çörek otu yağışa 1 tatlı kaşığı içiyordum.

Ay ben haftaya regl olcam martın ikinci haftası başlicam çalışmalara bakalım inşallah güzeş haberler alırsın canımm hep birlikte olumlu düşünelim

Kızlar, ben reglm bitti sanıyordum ama bugün leke gelmiş. Bugün ovulasyon testi yapmayayım değil mi? Leke varken yumurtlama ihtimalim yok sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…