Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Slm kizlar bu ay ovulasyon kafamı karıştırdı biraz bir süredir test yapmiyordum bu ay tekrar başladım pcos yok doktorum gynopol verdi kullanıyorum her günde bir kere yumurtlama masajı yapıyorum normalde testlerde yavaş yavaş koyulaşma olmaz bı anda pik yapar yumurtlama günü hep böyleydi şimdi iki gündür yumurtlama kadar değil ama biraz koyuluk var yumurtlama olmadı daha galiba yada oluyor mu anlamadım bu kez siz ne diyorsunuz
bence daha olmamış ama ben böyle anlarda yine de değerlendirirdim

Kizlar bide bişey sorcam ya yanlış anlamazsınız ☺️ hani iki günde bir değerlendirdik veya 4 gün değerlendirdik filan diyorsunuz ya. Biz eşimle ikimizde çok sık yapamıyoruz. Haftada bir bile yetiyor. İki aydır çocuk düşündüğümüz için biraz daha sıklaştı tabi ama. Dün pik gördüm değerlendirdik. Bugün çatlama oldu ama üst üste zor geliyor bize istemiyoruz. Bu normal mi değil mi 😐
Bu konuda yalnız değilsin merak etme😊Normal tabiki hep aynı istek olmayabilir,yorgunluk,stres iş güç derken..

Kizlar bide bişey sorcam ya yanlış anlamazsınız ☺️ hani iki günde bir değerlendirdik veya 4 gün değerlendirdik filan diyorsunuz ya. Biz eşimle ikimizde çok sık yapamıyoruz. Haftada bir bile yetiyor. İki aydır çocuk düşündüğümüz için biraz daha sıklaştı tabi ama. Dün pik gördüm değerlendirdik. Bugün çatlama oldu ama üst üste zor geliyor bize istemiyoruz. Bu normal mi değil mi 😐
canım bizde yeni denemelere başladık 3 ay falan oldu evliliğimizde bir yıllı doldurmadık bile. Ben ve eşimde normalde 4-5 günde bir falan oluyorduk. sadece çocuk istediğimiz için de biraz sık olmaya başladık. İstemesek eski düzen devamdı

Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirir 😊 Eğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz 😊 umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur 😊

Kullanıcı İsmiBat Sonuç
@Venev-
@asunny-
@Derinvebebekleri1 Mart
@kahvesizasla911 Mart
@Dnbn1 Mart
@birhayalimsenn1 Mart
@Unabuna1 Mart
@nisan19901 Mart
@seklla1 Mart
@Spicelover2 Mart
@Umuthepvar452 Mart
@Maviyiseven even2 Mart
@MiLissy3 Mart
@Eses13 Mart
@tgba983 Mart
@minezmn414 Mart
@Ebratr4 Mart
@duyguuu74 Mart
@Sifonella4 Mart
Pasha22 Pasha22 4 Mart
@PeanutButterAndJelly5 Mart
@Svgidrmzz6 Mart
@undomielk6 Mart
@papatyalikizz6 Mart
@sevdaluk19116 Mart
@mucizegibisin6 Mart
@pamuk34seker6 Mart
@A R Y A7 Mart
@Ruyaperisi7 Mart.
@Hestiada7 Mart
@liyalim7 Mart
@peonia8 Mart
@Mucize13578 Mart
H Hello Kity 8 Mart
@Eflatun1Kelebek8 Mart
@Celikkf8 Mart
Papatyamelo Papatyamelo 9 Mart
@zrn889 Mart
@lor-kurabiyesi10 Mart
@bshk199310 Mart
@sedacamasal10 Mart
@tugce211010 Mart
@TkCnDE202110 Mart
@Mer12345810 Mart
@Teach_10 Mart
@Hayat su10 Mart
@Gzmyts5310 Mart
@mellness8711 Mart
@HTCNM11 Mart
partalina_ partalina_ 11 Mart
@menengec11 Mart
@papatyamveben11 Mart
@mmmeyra11 Mart
Nazura Nazura 11 Mart
@sutlaacc11 Mart
@rabiassss12 Mart
@oslem_12 Mart
@LittleDreams12 Mart
@ozlemem13 Mart🤰👶
@Arianaa13 Mart
@Genckading13 Mart
@Merco755513 Mart
@Birbuketcicek13 Mart
@hzlsel13 Mart
@Bir_Mumine13 Mart
@jadeysm14 Mart
@Roosaa14 Mart
@ZumraNil14 Mart
@sss3514 Mart
@uykucuuuu14 Mart
@Sahrazad14 Mart
@prof2014 Mart
@Kayaa16 Mart
@Bedybedy16 Mart
@busraa261915 Mart
@Efsanemine16 Mart
@HafizHafsa16 Mart
R Random3 16 Mart
@navicula17 Mart
@Mekap18 Mart
@Sina763618 Mart
@mlsbgs18 Mart
@niidos18 Mart
@sunnygirlll19 Mart
@sonsuzaskk20 Mart
@Sevgicik20 Mart
@sabotta20 Mart
@ManyakMisir22 Mart
@1 prenses annesi24 Mart

canım bizde yeni denemelere başladık 3 ay falan oldu evliliğimizde bir yıllı doldurmadık bile. Ben ve eşimde normalde 4-5 günde bir falan oluyorduk. sadece çocuk istediğimiz için de biraz sık olmaya başladık. İstemesek eski düzen devamdı
Ay tamam normalmiş o zaman 😁😁 bı tuhaflık var sanıyordum açıkçası 🙄

eminim çoğu her gün beraber olan da istedikleri için değil o günleri kaçırmamak için zorlayarak oluyorlardır

Sizin yumurtlama ne zamandi atarsan sevinirim çok teşekkürler şimdiden
Yumurtlama dündü canım. Bugün de çatladı foto ekliyorum. Üstünde tarihler yazıyor zaten.

Eklentiler

• IMG20220222161555.jpg
    IMG20220222161555.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 42
Siz susuz içtiniz yine de acı değil di mi 😅 Çakşırı eksik bunun, sadece suyunu vermişsiniz deseydin 😊😊
Aynen yaa 🤣 gittik iç dedim adama Allah aşkına, 50 liraya su sattınız bana resmen dedim. O da başka çakşır suyunu açtı denetti bize, o daha normaldi. Bi de otunu verdi ücretsiz, karıştırıp içebilirsiniz dedi. Öyle yapıyoruz bakalım.

eminim çoğu her gün beraber olan da istedikleri için değil o günleri kaçırmamak için zorlayarak oluyorlardır
Olabilir canım haklısın. Ama eşime desem bile üst üste yapmak istemez bende pek ısrar etmem yani bu konuda. Ama bebek olmasını etkileyecekse zorlariz dediğin gibi.

Spermler 3 gün falan canlı kalıyormuş canım, her gün birlikte olmak zorunda değilsiniz tabii ki ama yumurtlama ve çatlamada en azından gün aşırı olsun. Çatlamadan sonra da 24 saatiniz olduğunu varsayarsak bu akşamı ya da yarın sabahı değerlendirmeniz yeterli ama olacağı varsa önceki spermlerden de tutuyor zaten

Spermler 3 gün falan canlı kalıyormuş canım, her gün birlikte olmak zorunda değilsiniz tabii ki ama yumurtlama ve çatlamada en azından gün aşırı olsun. Çatlamadan sonra da 24 saatiniz olduğunu varsayarsak bu akşamı ya da yarın sabahı değerlendirmeniz yeterli ama olacağı varsa önceki spermlerden de tutuyor zaten
Bugün ve yarın eşimin en yoğun çalıştığı iki gün bide. Nasıl denk getirebildim bilmem. Akşam gelsin de yorgunluk durumuna göre bı konuşuruz. 🙄

Kızlar ya benim aklıma bişey takıldı şimdi bu yumurtlama dönemi yumurta akı gibi yapışkan şeffaf uzayan akıntı var ya bende bayadır olmuyor geçen ay klomen le bile olmadı normal beyaz akıntı oldu yani normal bir durum mu yapışkan uzayan akıntı olmasa da yumurtlama olur mu 🙄
Peki ben de bu soruya şunu ekleyeyim, ilişkiden sonraki sabah hatta gün içinde, içerideki spermler dışarı çıkıyor ya baya seffaf akıntı gibi wcde falan.. yani ben anlayamıyorum hangisi hangisi.. o yüzden akıntım var mı yok mu bilmiyorum ki 🙄🙄🙄

Peki ben de bu soruya şunu ekleyeyim, ilişkiden sonraki sabah hatta gün içinde, içerideki spermler dışarı çıkıyor ya baya seffaf akıntı gibi wcde falan.. yani ben anlayamıyorum hangisi hangisi.. o yüzden akıntım var mı yok mu bilmiyorum ki 🙄🙄🙄
rengi beyaz olan sperm, renksiz sıvı gibi su olanda boş akıntı

X