- 13 Eylül 2021
- 3.273
- 3.899
- 32
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #1.881
şehir dışındaydım ben yumurtalar varkenNiye kuzum değerlendirmedinmi bu ayı
Geçen ay bende bata kadar uyutulmak istiyorum diyordumzaman şu gibi aksın istiyorum bata kadar
tamam da illa hamilelik yumurtlama döneminde olacak diye bir şey yok kiyumurta evresinde eşimle aynı şehirde değildik
Hiç belli olmaz öncesinde yada sonrasında yaşadıysanız bi umut vardır inşallahşehir dışındaydım ben yumurtalar varken
Her işte bir hayır vardır canım. İnşallah Nisan annesi olursun belki bizde nisana geçiş yaparız hiç belli olmaz. Yine beraber takip ederiz. Allah'ım ne verirse hayırlısını versin.yumurta evresinde eşimle aynı şehirde değildik
6 gün sonra yani bat dan 3 gün önce test yapcam inşallah hayal kırıklığına uğramam bu ayda yaGeçen ay bende bata kadar uyutulmak istiyorum diyordumgüzel sonucu olsun da zaman bı şekilde geçer canım suratını asma
yok durmadık canım zaten ama vucudumu tanıdıgım kadarıyla o zamanları kaçırdık 4 marta az kaldı zaten uğraşabilirsem nisan topiğini açarımtamam da illa hamilelik yumurtlama döneminde olacak diye bir şey yok kisadece ihtimalin daha yüksek olduğu dönemler o vakitler, bence boş durmasan mı
Canım şimdiden bunlari düşünüp strese sokma kendini. Bence kırmızıları görmeden negatifin önemi yok. O yüzden hemen umutsuzluğa kapılma6 gün sonra yani bat dan 3 gün önce test yapcam inşallah hayal kırıklığına uğramam bu ayda yaçok korkuyorum
benimde 4 Mart sen yine de haber veryok durmadık canım zaten ama vucudumu tanıdıgım kadarıyla o zamanları kaçırdık 4 marta az kaldı zaten uğraşabilirsem nisan topiğini açarım
erkenden test yapma bence canım batı bekle6 gün sonra yani bat dan 3 gün önce test yapcam inşallah hayal kırıklığına uğramam bu ayda yaçok korkuyorum
sen değerlendirebildin mi ovulasyonlaa mı baktınbenimde 4 Mart sen yine de haber vergenelde olmaz der olur belli olmaz bu işler
haklısın sakin kalıp beklemekten başka yol yok zaten. Saol canım valla iyiki varsınızCanım şimdiden bunlari düşünüp strese sokma kendini. Bence kırmızıları görmeden negatifin önemi yok. O yüzden hemen umutsuzluğa kapılma
Evet her biri farklı yazıyorbu testleri hiç anlaşılır yapmıyorlar ya
çatlamada değerlendir ama canım bence kaçırmaKizlar bide bişey sorcam ya yanlış anlamazsınızhani iki günde bir değerlendirdik veya 4 gün değerlendirdik filan diyorsunuz ya. Biz eşimle ikimizde çok sık yapamıyoruz. Haftada bir bile yetiyor. İki aydır çocuk düşündüğümüz için biraz daha sıklaştı tabi ama. Dün pik gördüm değerlendirdik. Bugün çatlama oldu ama üst üste zor geliyor bize istemiyoruz. Bu normal mi değil mi
Değerlendirdim yok beyaz akıntım geldi sonrasında 3 gün gün aşırı değerlendirdim. Uygulama kullanıyordum o da yumurtlama gösterince tuttu gibi. Bat 4 Mart bakalım artıksen değerlendirebildin mi ovulasyonlaa mı baktın
Akşam eşim bı gelsin de konuşuruz artık.çatlamada değerlendir ama canım bence kaçırma
Siz susuz içtiniz yine de acı değil di miHahaha adamları napıcaz pekibebeğim ben kazıklandım galiba yaa biz bi içtik resmen su.. biraz acı olması lazımdı hep öyle yazmışlar hatta o yüzden üstünde bile 1e 3 oranında sulandırın yazıyor. Birazdan iade etmeye gidicem. O da kısmet olmadı bee
Bence bu normal canım. Benim testlerimde yavaş yavaş koyulaşti. Sonra pik oldu. Bir iki güne yumurtlama gerçekleşir gibi.Slm kizlar bu ay ovulasyon kafamı karıştırdı biraz bir süredir test yapmiyordum bu ay tekrar başladım pcos yok doktorum gynopol verdi kullanıyorum her günde bir kere yumurtlama masajı yapıyorum normalde testlerde yavaş yavaş koyulaşma olmaz bı anda pik yapar yumurtlama günü hep böyleydi şimdi iki gündür yumurtlama kadar değil ama biraz koyuluk var yumurtlama olmadı daha galiba yada oluyor mu anlamadım bu kez siz ne diyorsunuz