Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 3011697
Kızlar dün akşamki test pik gibiydi bugünkü de koyu ama düne göre daha az koyu çatlamışmı sizce acil yardım
Bence çatlamamış gibi henüz. Sen yine de değerlendir bugünüde. Yarın tekrarlarsın silik çıkmazsa havuç ye canım 2-3 tane çok yardımcı oluyor çatlamaya

Bence çatlamamış gibi henüz. Sen yine de değerlendir bugünüde. Yarın tekrarlarsın silik çıkmazsa havuç ye canım 2-3 tane çok yardımcı oluyor çatlamaya
Hadi ya dün pik diye değerlendirdik bugün çatlamış diye yarın da yapalım dersem kocam evden kaçar herhalde adamı damızlık gibi kullanıyorum allahım hepimize hayırlısıyla nasip etsin de değsin inşallah

Hsg cektirdiniz mi? 2-3 ay tedavide cevap alamazsaniz hsg cektirin ve ozellikle rahim duvari kalinliginizi sorun
Çektirmedim hayır. Bütün hormon vs tahlilerime baktı doktorum vakit kaybetmeyelim direkt klomen başlayalım dedi eğer tedaviye cevap alamazsak sanırım onu yaptırcam. Yeni başladım çocuk düşünmeye o yüzden sık sık da gitmedim açıkçası ama rahim duvarı kalınlığını sorarım bir dahaki doktor randevumda aklımda bulunsun. Teşekkür ederim

Hedefe giden yolda çekilen çile kutsaldır

Vuuhhhuuuu harika haber bu.. sakin ol tamam mı gerilme, ne kadar rahat olursan o kadar güzel ilerler sürecin.. hadi seni de göndericez Kasım annelerine hayırlısıyla

Yaaaa ne güzel bir haber oldu bu şimdi her şey yolunda gitsin Allah’ım lütfen Rabbim bu duyguyu bu sefer tattıracak inşallah canım bugün 22:22 de güzel dilekler dile bol dua et hadi bakalım

Aaa supermis, hadi bakalim hayirlisi, daha fazla ugrastirmadan annesini gelsin Surecini yaz mutlaka cnm, habersiz birakma bizi, merak ederiz.

Vuuhhhuuuu harika haber bu.. sakin ol tamam mı gerilme, ne kadar rahat olursan o kadar güzel ilerler sürecin.. hadi seni de göndericez Kasım annelerine hayırlısıyla
Ayyty ben hem olsun isteyip hem de hamilelik ve anne olmak denince kalp krizi eşiğine geliyorum sakinin rahatım hiç gergin değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…