- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #1.961
Bence çatlamamış gibi henüz. Sen yine de değerlendir bugünüde. Yarın tekrarlarsın silik çıkmazsa havuç ye canım 2-3 tane çok yardımcı oluyor çatlamayaEki Görüntüle 3011697
Kızlar dün akşamki test pik gibiydi bugünkü de koyu ama düne göre daha az koyu çatlamışmı sizce acil yardım
Bir adet 39 yıllık erkek kişisine kocam olur kendileriAaa neden attın guzu
FemaraKizlar klomen kullanmaya başladım sabah akşam 2×2 olacak sekilde siz ne kullaniyorsunuz?
Hadi ya dün pik diye değerlendirdik bugün çatlamış diye yarın da yapalım dersem kocam evden kaçar herhaldeBence çatlamamış gibi henüz. Sen yine de değerlendir bugünüde. Yarın tekrarlarsın silik çıkmazsa havuç ye canım 2-3 tane çok yardımcı oluyor çatlamaya
Hayırlı olsun canim hangi gün basladinFemara
12 Şubat'ta başladım canım 3 gün kullandım günde iki kere aynı anda içtim. Perşembe günü sabah kontrolüm var. Sen ne zaman başladınHayırlı olsun canim hangi gün basladin
Hadi ya dün pik diye değerlendirdik bugün çatlamış diye yarın da yapalım dersem kocam evden kaçar herhaldeadamı damızlık gibi kullanıyorum allahım hepimize hayırlısıyla nasip etsin de değsin inşallah
Hayırlı, mutlu haberlerle dön sahalara o zamanOnemli bisey olup olmadigini su an icin bilmiyoruz cnm. Zaman gosterecek bakalim. Siz calismaya devam. Sonra bana tavsiye vereceksiniz. Sunlari yaptim, soyle dusundum, oldu diyeceksiniz
Çektirmedim hayır. Bütün hormon vs tahlilerime baktı doktorum vakit kaybetmeyelim direkt klomen başlayalım dedi eğer tedaviye cevap alamazsak sanırım onu yaptırcam. Yeni başladım çocuk düşünmeye o yüzden sık sık da gitmedim açıkçası ama rahim duvarı kalınlığını sorarım bir dahaki doktor randevumda aklımda bulunsun. Teşekkür ederimHsg cektirdiniz mi? 2-3 ay tedavide cevap alamazsaniz hsg cektirin ve ozellikle rahim duvari kalinliginizi sorun
Hedefe giden yolda çekilen çile kutsaldırHadi ya dün pik diye değerlendirdik bugün çatlamış diye yarın da yapalım dersem kocam evden kaçar herhaldeadamı damızlık gibi kullanıyorum allahım hepimize hayırlısıyla nasip etsin de değsin inşallah
Canım geçen ay benim de böyle oldu 2 gün pik gördüm sonra çatlama oldu sen bugünü de değerlendir. Yarın çatlamayı görürsün büyük ihtimalle.Eki Görüntüle 3011697
Kızlar dün akşamki test pik gibiydi bugünkü de koyu ama düne göre daha az koyu çatlamışmı sizce acil yardım
Ahahahah ne çile çektik beHedefe giden yolda çekilen çile kutsaldır
Tamam canım yarın da devam ediyoruz teste de çalışmaya da hadi hayırlısı bakalımCanım geçen ay benim de böyle oldu 2 gün pik gördüm sonra çatlama oldu sen bugünü de değerlendir. Yarın çatlamayı görürsün büyük ihtimalle.
Son kontroller bugün yapıldı. 2 tane 19.5 bi tane 16.5 yumuş varmış. Çatlatmamı de vurdum bu akşam 7de. Perşembe sabahın köründe hastaneye gidicez.Sagol cnm haklisin, onumuze bakacagiz, once saglik. Bu ay gozum, kulagim, kalbim sendeSiz tam gaz devam
Hadi insallaahhh bu ay çok.guzell.haberler alırsın kuzumSon kontroller bugün yapıldı. 2 tane 19.5 bi tane 16.5 yumuş varmış. Çatlatmamı de vurdum bu akşam 7de. Perşembe sabahın köründe hastaneye gidicez.
Nefesler tutuldu
R Random3My_Moonlight06 Venev Hayat su
VuuhhhuuuuSon kontroller bugün yapıldı. 2 tane 19.5 bi tane 16.5 yumuş varmış. Çatlatmamı de vurdum bu akşam 7de. Perşembe sabahın köründe hastaneye gidicez.
Nefesler tutuldu
Yaaaa ne güzel bir haber oldu bu şimdi her şey yolunda gitsin Allah’ım lütfenSon kontroller bugün yapıldı. 2 tane 19.5 bi tane 16.5 yumuş varmış. Çatlatmamı de vurdum bu akşam 7de. Perşembe sabahın köründe hastaneye gidicez.
Nefesler tutuldu
Aaa supermis, hadi bakalim hayirlisi, daha fazla ugrastirmadan annesini gelsinSon kontroller bugün yapıldı. 2 tane 19.5 bi tane 16.5 yumuş varmış. Çatlatmamı de vurdum bu akşam 7de. Perşembe sabahın köründe hastaneye gidicez.
Nefesler tutuldu
Amin canımYaaaa ne güzel bir haber oldu bu şimdi her şey yolunda gitsin Allah’ım lütfenRabbim bu duyguyu bu sefer tattıracak inşallah canım bugün 22:22 de güzel dilekler dile bol dua et hadi bakalım
AyytyVuuhhhuuuuharika haber bu.. sakin ol tamam mı gerilme, ne kadar rahat olursan o kadar güzel ilerler sürecin.. hadi seni de göndericez Kasım annelerine hayırlısıyla