Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımın içi teşekkür ederim
Sen nasılsın nasıl gidiyor canim
Bizimde değerler yükseldi çok şükür bu ay bekleniyor ama bakalım nasip düşük olmasin diye duphaston verdi sanirim ilacın belirtilerini yaşıyorum doktor azonce ilaç bitip adet olunca haberleselim yazdı o yüzden bu aydanda umudumu kestim gibi öyle yani

Bende baktım cin takvimine Haziran Agustos Eylül Kasım Aralık ayları kız diğer aylar erkek bu yıl hamile kalırsam.. Haziran'a kadar kalırsam erkek

Belli olma kuzum ya, Rabbim en kısa zamanda nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar ,aminn

Canım ilişki den kaynaklı akıntı daha sulu oluyor ama diğer akıntı beyaz krem gibi oluyor yani ben öyle ayırt ediyorum

Çok pişmanım şimdi kafama dank etti keşke 10 ovulasyon ve 2 gebelik testini atmayıp birinize yollasaydım

Onemli bisey olup olmadigini su an icin bilmiyoruz cnm. Zaman gosterecek bakalim. Siz calismaya devam. Sonra bana tavsiye vereceksiniz. Sunlari yaptim, soyle dusundum, oldu diyeceksiniz

kan ver canım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…