- 21 Ocak 2022
- 1.182
- 1.086
- 27
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #1.941
Bizimde değerler yükseldi çok şükür bu ay bekleniyor ama bakalım nasip düşük olmasin diye duphaston verdi sanirim ilacın belirtilerini yaşıyorum doktor azonce ilaç bitip adet olunca haberleselim yazdı o yüzden bu aydanda umudumu kestim gibi öyle yaniCanımın içi teşekkür ederim
Sen nasılsın nasıl gidiyor canim
Ahh bu merakBende Çin takvimine baktım şubatta erkek çıktı
Hadi bakalım hayırlı haberler. Belinize kuvvetAy ben haftaya regl olcam martın ikinci haftası başlicam çalışmalara bakalıminşallah güzeş haberler alırsın canımm hep birlikte olumlu düşünelim
Ay nası yapıyoruz bana da diyin nerden ?Ahh bu merak
1 gün daha bekle tatlımm benceKızlar, ben reglm bitti sanıyordum ama bugün leke gelmiş. Bugün ovulasyon testi yapmayayım değil mi? Leke varken yumurtlama ihtimalim yok sanırım
Google çin takvimi yaz çıkıyor ordan son adet tarihini ve doğum tarihini giriyorsun. Doğruluk payı yok ama hoşuma da gitmedi değilAy nası yapıyoruz bana da diyin nerden ?
sağol canımGoogle çin takvimi yaz çıkıyor ordan son adet tarihini ve doğum tarihini giriyorsun. Doğruluk payı yok ama hoşuma da gitmedi değil
Bende olmadı canım. Yumurtlamadan sonra bıraktın demi kürü ve yağı. Erken olmuşEvet canım takip etmiştim.
Yumurtlamadan 8 gün sonra adet oldum.
Ara kanama sen olsun mu, ilk defa başıma geliyor.
Çörek otu yağışa 1 tatlı kaşığı içiyordum.
Belli olma kuzum ya, Rabbim en kısa zamanda nasip etsinBizimde değerler yükseldi çok şükür bu ay bekleniyor ama bakalım nasip düşük olmasin diye duphaston verdi sanirim ilacın belirtilerini yaşıyorum doktor azonce ilaç bitip adet olunca haberleselim yazdı o yüzden bu aydanda umudumu kestim gibi öyle yani
Canım ilişki den kaynaklı akıntı daha sulu oluyor ama diğer akıntı beyaz krem gibi oluyor yani ben öyle ayırt ediyorumPeki ben de bu soruya şunu ekleyeyim, ilişkiden sonraki sabah hatta gün içinde, içerideki spermler dışarı çıkıyor ya baya seffaf akıntı gibi wcde falan.. yani ben anlayamıyorum hangisi hangisi.. o yüzden akıntım var mı yok mu bilmiyorum ki
Aaa neden attın guzuÇok pişmanım şimdi kafama dank etti keşke 10 ovulasyon ve 2 gebelik testini atmayıp birinize yollasaydım
Iyi kalpler iyi kalpleri cekersen ne iyi kalpli birisin ya neler yazmışsınçok teşekkürler tamamdır
Onemli bisey olup olmadigini su an icin bilmiyoruz cnm. Zaman gosterecek bakalim. Siz calismaya devam. Sonra bana tavsiye vereceksiniz. Sunlari yaptim, soyle dusundum, oldu diyeceksinizDenemediğimiz ne kaldı bilmiyorum zatenkadında yumurta gelişimi, erkekte de ileri hızı arttırıyormuş. Denemedik demeyelim işte ya
Yaa ben de öyleyim çok istekli davranmıyorum ama içim de gitmiyor değil. Hayırlısı canım inşallah çok bekletmez sizi
Tatlım noldu yaa önemli bişey değildir inşallah. Buradan yazmak istemezsen özelden de yazabilirsin. Seni böyle sarsan şey ne Allah aşkına. Her şeyden önce sağlık, biz iyi olmazsak hiçbişey yolunda gitmez zaten. Anlatmak istemezsen de çoook yürekten şifa diliyorum sana
Araştırdım bi zararı yokmuş ama her bitkisel ürün gibi uzun kullanımda karaciğeri yoruyormuş. Biz bu ay deneyeceğiz sadece zaten.
Sagol cnm haklisin, onumuze bakacagiz, once saglik. Bu ay gozum, kulagim, kalbim sendeBize öncekikle turp gibi sumhallebmiz lazım.. senin sağlığın dışında herşey boş.. ve artık herşeyin çaresi var, yeterki sen moralini yüksek tut
kan ver canım benceKızlar merhaba buraya bat 15 yazdırmıştım ama regl olmadım hala. 15 şubatta lekelenme oldu regl sandım sadece lekelenme oldu. geç döllenme olsa kanda çıkar mı 10 günlük bir gebelik 14 Şubatta neredeyse pik gördüm ovulasyon testimde ikinci kez yumurtlama olabilir diye değerlendirdik. hala regl olmadım çok düzenli olurum normalde idrar testi yaptım negatif çıktı ne yapsam bilemiyorum