Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımın içi teşekkür ederim 💕🤲
Sen nasılsın nasıl gidiyor canim
Bizimde değerler yükseldi çok şükür bu ay bekleniyor ama bakalım nasip düşük olmasin diye duphaston verdi sanirim ilacın belirtilerini yaşıyorum doktor azonce ilaç bitip adet olunca haberleselim yazdı o yüzden bu aydanda umudumu kestim gibi öyle yani 😊

Bende baktım cin takvimine 😂😂 Haziran Agustos Eylül Kasım Aralık ayları kız diğer aylar erkek bu yıl hamile kalırsam.. Haziran'a kadar kalırsam erkek 😅😅

Bizimde değerler yükseldi çok şükür bu ay bekleniyor ama bakalım nasip düşük olmasin diye duphaston verdi sanirim ilacın belirtilerini yaşıyorum doktor azonce ilaç bitip adet olunca haberleselim yazdı o yüzden bu aydanda umudumu kestim gibi öyle yani 😊
Belli olma kuzum ya, Rabbim en kısa zamanda nasip etsin 🤲❤️ hayırlı sağlıklı evlatlar ,aminn

Peki ben de bu soruya şunu ekleyeyim, ilişkiden sonraki sabah hatta gün içinde, içerideki spermler dışarı çıkıyor ya baya seffaf akıntı gibi wcde falan.. yani ben anlayamıyorum hangisi hangisi.. o yüzden akıntım var mı yok mu bilmiyorum ki 🙄🙄🙄
Canım ilişki den kaynaklı akıntı daha sulu oluyor ama diğer akıntı beyaz krem gibi oluyor yani ben öyle ayırt ediyorum 😂

Çok pişmanım şimdi kafama dank etti keşke 10 ovulasyon ve 2 gebelik testini atmayıp birinize yollasaydım 😒

4B5B3569-0B23-4D93-9E08-62FD71C280B5.jpeg

Kızlar dün akşamki test pik gibiydi bugünkü de koyu ama düne göre daha az koyu çatlamışmı sizce acil yardım

Denemediğimiz ne kaldı bilmiyorum zaten ☺️ kadında yumurta gelişimi, erkekte de ileri hızı arttırıyormuş. Denemedik demeyelim işte ya 😁

Yaa ben de öyleyim çok istekli davranmıyorum ama içim de gitmiyor değil. Hayırlısı canım inşallah çok bekletmez sizi 🙏

Tatlım noldu yaa önemli bişey değildir inşallah. Buradan yazmak istemezsen özelden de yazabilirsin. Seni böyle sarsan şey ne Allah aşkına. Her şeyden önce sağlık, biz iyi olmazsak hiçbişey yolunda gitmez zaten. Anlatmak istemezsen de çoook yürekten şifa diliyorum sana 🙏

Araştırdım bi zararı yokmuş ama her bitkisel ürün gibi uzun kullanımda karaciğeri yoruyormuş. Biz bu ay deneyeceğiz sadece zaten.
Onemli bisey olup olmadigini su an icin bilmiyoruz cnm. Zaman gosterecek bakalim. Siz calismaya devam. Sonra bana tavsiye vereceksiniz. Sunlari yaptim, soyle dusundum, oldu diyeceksiniz 😊

Kızlar merhaba buraya bat 15 yazdırmıştım ama regl olmadım hala. 15 şubatta lekelenme oldu regl sandım sadece lekelenme oldu. geç döllenme olsa kanda çıkar mı 10 günlük bir gebelik 14 Şubatta neredeyse pik gördüm ovulasyon testimde ikinci kez yumurtlama olabilir diye değerlendirdik. hala regl olmadım çok düzenli olurum normalde idrar testi yaptım negatif çıktı ne yapsam bilemiyorum
kan ver canım bence

X