Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bence daha olmamış ama ben böyle anlarda yine de değerlendirirdim

Bu konuda yalnız değilsin merak etmeNormal tabiki hep aynı istek olmayabilir,yorgunluk,stres iş güç derken..

canım bizde yeni denemelere başladık 3 ay falan oldu evliliğimizde bir yıllı doldurmadık bile. Ben ve eşimde normalde 4-5 günde bir falan oluyorduk. sadece çocuk istediğimiz için de biraz sık olmaya başladık. İstemesek eski düzen devamdı

Ay tamam normalmiş o zaman bı tuhaflık var sanıyordum açıkçası

eminim çoğu her gün beraber olan da istedikleri için değil o günleri kaçırmamak için zorlayarak oluyorlardır

Siz susuz içtiniz yine de acı değil di mi Çakşırı eksik bunun, sadece suyunu vermişsiniz deseydin
Aynen yaa gittik iç dedim adama Allah aşkına, 50 liraya su sattınız bana resmen dedim. O da başka çakşır suyunu açtı denetti bize, o daha normaldi. Bi de otunu verdi ücretsiz, karıştırıp içebilirsiniz dedi. Öyle yapıyoruz bakalım.

eminim çoğu her gün beraber olan da istedikleri için değil o günleri kaçırmamak için zorlayarak oluyorlardır
Olabilir canım haklısın. Ama eşime desem bile üst üste yapmak istemez bende pek ısrar etmem yani bu konuda. Ama bebek olmasını etkileyecekse zorlariz dediğin gibi.

Spermler 3 gün falan canlı kalıyormuş canım, her gün birlikte olmak zorunda değilsiniz tabii ki ama yumurtlama ve çatlamada en azından gün aşırı olsun. Çatlamadan sonra da 24 saatiniz olduğunu varsayarsak bu akşamı ya da yarın sabahı değerlendirmeniz yeterli ama olacağı varsa önceki spermlerden de tutuyor zaten

Bugün ve yarın eşimin en yoğun çalıştığı iki gün bide. Nasıl denk getirebildim bilmem. Akşam gelsin de yorgunluk durumuna göre bı konuşuruz.

Peki ben de bu soruya şunu ekleyeyim, ilişkiden sonraki sabah hatta gün içinde, içerideki spermler dışarı çıkıyor ya baya seffaf akıntı gibi wcde falan.. yani ben anlayamıyorum hangisi hangisi.. o yüzden akıntım var mı yok mu bilmiyorum ki

Benim reglimin son günü, beklemelere bile çok var 1 hafta sonra yumurta kontrolü ve ovitrelle var. Senden naber peki?
Bak bak saldım takibi bıraktım çatlayan çatlar başlarım yumurtasına da spermine de derkeeennn kontroller iğneler çalışkan arımız geri gelmiş

rengi beyaz olan sperm, renksiz sıvı gibi su olanda boş akıntı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…