- 8 Şubat 2018
- 3.605
- 2.576
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #1.901
bence daha olmamış ama ben böyle anlarda yine de değerlendirirdimSlm kizlar bu ay ovulasyon kafamı karıştırdı biraz bir süredir test yapmiyordum bu ay tekrar başladım pcos yok doktorum gynopol verdi kullanıyorum her günde bir kere yumurtlama masajı yapıyorum normalde testlerde yavaş yavaş koyulaşma olmaz bı anda pik yapar yumurtlama günü hep böyleydi şimdi iki gündür yumurtlama kadar değil ama biraz koyuluk var yumurtlama olmadı daha galiba yada oluyor mu anlamadım bu kez siz ne diyorsunuz
Bu konuda yalnız değilsin merak etmeKizlar bide bişey sorcam ya yanlış anlamazsınızhani iki günde bir değerlendirdik veya 4 gün değerlendirdik filan diyorsunuz ya. Biz eşimle ikimizde çok sık yapamıyoruz. Haftada bir bile yetiyor. İki aydır çocuk düşündüğümüz için biraz daha sıklaştı tabi ama. Dün pik gördüm değerlendirdik. Bugün çatlama oldu ama üst üste zor geliyor bize istemiyoruz. Bu normal mi değil mi
Bir gün arayla değerlendiriyorum riske atmak istemem inşallah bu ay yüzümüz gülerbence daha olmamış ama ben böyle anlarda yine de değerlendirirdim
Aslında haklısın. Son bir kaç aydır iş yogunlugumuz var.Bu konuda yalnız değilsin merak etmeNormal tabiki hep aynı istek olmayabilir,yorgunluk,stres iş güç derken..
Bende hep bı anda pik oldu ya acaba dedim sağol canımBence bu normal canım. Benim testlerimde yavaş yavaş koyulaşti. Sonra pik oldu. Bir iki güne yumurtlama gerçekleşir gibi.
İstersen foto atabilirim. Bu durumun çok normal rica ederim canimBende hep bı anda pik oldu ya acaba dedim sağol canım
canım bizde yeni denemelere başladık 3 ay falan oldu evliliğimizde bir yıllı doldurmadık bile. Ben ve eşimde normalde 4-5 günde bir falan oluyorduk. sadece çocuk istediğimiz için de biraz sık olmaya başladık. İstemesek eski düzen devamdıKizlar bide bişey sorcam ya yanlış anlamazsınızhani iki günde bir değerlendirdik veya 4 gün değerlendirdik filan diyorsunuz ya. Biz eşimle ikimizde çok sık yapamıyoruz. Haftada bir bile yetiyor. İki aydır çocuk düşündüğümüz için biraz daha sıklaştı tabi ama. Dün pik gördüm değerlendirdik. Bugün çatlama oldu ama üst üste zor geliyor bize istemiyoruz. Bu normal mi değil mi
Herkese Merhaba Hanımlar,Şubat ayında erkenden kırmızıları görüp üzüldükten sonra Mart topiğini ben açmak istedim,umarım şans ve uğur getirirEğer sizde aramıza katılmak isterseniz Bat tarihinizi yazabilirsiniz umarım Mart ayı bize bebişlerimizi getiren hayırlı bir ay olur
Ay tamam normalmiş o zamancanım bizde yeni denemelere başladık 3 ay falan oldu evliliğimizde bir yıllı doldurmadık bile. Ben ve eşimde normalde 4-5 günde bir falan oluyorduk. sadece çocuk istediğimiz için de biraz sık olmaya başladık. İstemesek eski düzen devamdı
Sizin yumurtlama ne zamandi atarsan sevinirim çok teşekkürler şimdidenİstersen foto atabilirim. Bu durumun çok normal rica ederim canim
eminim çoğu her gün beraber olan da istedikleri için değil o günleri kaçırmamak için zorlayarak oluyorlardırKizlar bide bişey sorcam ya yanlış anlamazsınızhani iki günde bir değerlendirdik veya 4 gün değerlendirdik filan diyorsunuz ya. Biz eşimle ikimizde çok sık yapamıyoruz. Haftada bir bile yetiyor. İki aydır çocuk düşündüğümüz için biraz daha sıklaştı tabi ama. Dün pik gördüm değerlendirdik. Bugün çatlama oldu ama üst üste zor geliyor bize istemiyoruz. Bu normal mi değil mi
Yumurtlama dündü canım. Bugün de çatladı foto ekliyorum. Üstünde tarihler yazıyor zaten.Sizin yumurtlama ne zamandi atarsan sevinirim çok teşekkürler şimdiden
Aynen yaaSiz susuz içtiniz yine de acı değil di miÇakşırı eksik bunun, sadece suyunu vermişsiniz deseydin
Olabilir canım haklısın. Ama eşime desem bile üst üste yapmak istemez bende pek ısrar etmem yani bu konuda. Ama bebek olmasını etkileyecekse zorlariz dediğin gibi.eminim çoğu her gün beraber olan da istedikleri için değil o günleri kaçırmamak için zorlayarak oluyorlardır
Spermler 3 gün falan canlı kalıyormuş canım, her gün birlikte olmak zorunda değilsiniz tabii ki ama yumurtlama ve çatlamada en azından gün aşırı olsun. Çatlamadan sonra da 24 saatiniz olduğunu varsayarsak bu akşamı ya da yarın sabahı değerlendirmeniz yeterli ama olacağı varsa önceki spermlerden de tutuyor zatenKizlar bide bişey sorcam ya yanlış anlamazsınızhani iki günde bir değerlendirdik veya 4 gün değerlendirdik filan diyorsunuz ya. Biz eşimle ikimizde çok sık yapamıyoruz. Haftada bir bile yetiyor. İki aydır çocuk düşündüğümüz için biraz daha sıklaştı tabi ama. Dün pik gördüm değerlendirdik. Bugün çatlama oldu ama üst üste zor geliyor bize istemiyoruz. Bu normal mi değil mi
Bugün ve yarın eşimin en yoğun çalıştığı iki gün bide. Nasıl denk getirebildim bilmem. Akşam gelsin de yorgunluk durumuna göre bı konuşuruz.Spermler 3 gün falan canlı kalıyormuş canım, her gün birlikte olmak zorunda değilsiniz tabii ki ama yumurtlama ve çatlamada en azından gün aşırı olsun. Çatlamadan sonra da 24 saatiniz olduğunu varsayarsak bu akşamı ya da yarın sabahı değerlendirmeniz yeterli ama olacağı varsa önceki spermlerden de tutuyor zaten
Peki ben de bu soruya şunu ekleyeyim, ilişkiden sonraki sabah hatta gün içinde, içerideki spermler dışarı çıkıyor ya baya seffaf akıntı gibi wcde falan.. yani ben anlayamıyorum hangisi hangisi.. o yüzden akıntım var mı yok mu bilmiyorum kiKızlar ya benim aklıma bişey takıldı şimdi bu yumurtlama dönemi yumurta akı gibi yapışkan şeffaf uzayan akıntı var ya bende bayadır olmuyor geçen ay klomen le bile olmadı normal beyaz akıntı oldu yani normal bir durum mu yapışkan uzayan akıntı olmasa da yumurtlama olur mu
Bak bak saldım takibi bıraktım çatlayan çatlar başlarım yumurtasına da spermine de derkeeennn kontroller iğnelerBenim reglimin son günü, beklemelere bile çok var1 hafta sonra yumurta kontrolü ve ovitrelle var. Senden naber peki?
Ohhh şifa olsun yarasınAynen yaagittik iç dedim adama Allah aşkına, 50 liraya su sattınız bana resmen dedim. O da başka çakşır suyunu açtı denetti bize, o daha normaldi. Bi de otunu verdi ücretsiz, karıştırıp içebilirsiniz dedi. Öyle yapıyoruz bakalım.
rengi beyaz olan sperm, renksiz sıvı gibi su olanda boş akıntıPeki ben de bu soruya şunu ekleyeyim, ilişkiden sonraki sabah hatta gün içinde, içerideki spermler dışarı çıkıyor ya baya seffaf akıntı gibi wcde falan.. yani ben anlayamıyorum hangisi hangisi.. o yüzden akıntım var mı yok mu bilmiyorum ki