Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Reglim 2 gündür gecikti hala regl olmadım belim çok ağrıyor😒 yumurtlama da takip ettim 16.gün bugün dün test yaptım negatif çıktı bugun test yapmadım kızlar olsaydı çıkar mıydı

Canım testlerim geldi yaptım negatif yani bebiş olmadığı garanti neden gecikti bilemedim doktor mevsimseldir olabilir bazen dedi bir haftaya kadar regl olurum ben gelecek aya ins 😊çabaya devam açık doğal yoldan kalmak bikac defa düşük yaşadım kürtaj geçirdim falan kendiliğinden kalabiliyorum ama olmazsa yaza ya aşılama ya tüp düşünüyorum üç senelik evliyiz ins doğal yoldan olur
Olur olur kuzum neden olmasın elbette olur Allah'ın izniyle .. ya ozaman ki çizgiler neydi ya.. bence bişeyler oldu ama ilerlemedi yakında sökülecek demekki.. HCG olmazsa o çizgiler çıkmaz kuruma filan da değildi zaten.. oldu oluştu bişeyler ama tekrar siliklesti demekki sağlıksız di.. hayırlısı olsun canım İnshaAllah nisana daha sağlıklısi olur 🤲🏻🤲🏻🥰

Bizim regl gec olacak gibi tabi sende olursan mayis topigi senden olsun hani bat Mayıs olacak ya Nisan başı gibi olsak.gebe olsak çıkardı şimdiye diye düşünüyorum benim kesin negatif 🙄

Bizim Dna Hasar testi sonucları geldi %16.. biraz kafalar karıştı.. önünizdeki ay tüp diyorduk ama sanırım bir ay daha erteleyeceğiz.. tabi bu arada bebiş gelmek isterse o ayrı 🤗🤗
Senin durumlar nasıl canım? Var mı belirti?
%16 kötu bir sonuç muki az geldi bana ama tabi doktor ne dedi? İnshaAllah hicbirseye gerek kalmadan olur canım Rabbim sevindirsin seni 🤲🏻😍
Beklemedeyim ben kuzum.igne sonrası sekizinci günum sabah bı test yaptım çok çok silik daha iğne etkisi devam ediyor.
Bakalım ne olacak sonumuz.
Sen nasılsın napiyosun canim
Ohooooo MashaAllah sen ikinci beklemeye gecmissin MashaAllah ben hala adet olmadım varsa inshalAllah olmamda 😂😂😂
My_Moonlight06 My_Moonlight06 kuzum naptın sesin çıkmıyor?
Canim vallaha bekliyorum işte .. duphastron kullanıyorum 5 gün daha kaldi bitmesine bitince bir kaç gün içinde adet olmazsam tekrar gideceğim dotkora.. olmazsam büyük ihtimal gebelik vardır...adet olursam da gel dedi ertesi gün gel dedi.. yumurta büyümesi için ilaç verecek .. İnshaAllah gerek kalmamıştr ama hayırlısı olsun yinede bin şükür Rabbime 🥰

Kızlar benim reglim biteli 2 gün oluyor bugün inanılmaz soldan soldan kasık ağrım var, yumurtluyo olabilir miyim bu kadar kısa sürede? Normalde 1 hafta 10 gün içinde oluyor yumurtlamam ama şimdiye kadar hiç böyle olmamıştı🙄 My_Moonlight06 My_Moonlight06 Ginnys Ginnys Venev Venev Y ysmnbs partalina_ partalina_
Üşütmüş olma ihtimalin var mı? Ben bu ay belirti yaşadım ama kasık ağrısı ve sık tuvalete çıkmaydı içerde çekip kıvırır gibiydi üşüttüm muhtemelen ve uzun sürdü biraz. Ama adet sonrası hamile kalanları da çok duyduğumuza göre yumurtlama da olabilir tabi ki. Boş geçmeyin ☺️

Kızlar bir şey soracağım bizde 3 aydır deniyoruz ama ilk iki ay çok bilgili değildim açıkçası
dediler ki yumurtlama gününde çok ıslaklık olur şeffaf akıntı olur.
uygulamalar yumurtlama takibi yapıyor bizlerin yerine fakat benim yumurtlama günüm 23-24 marttı uygulamada
adetten sonraki 11. ve 12. gün yani 19 20 martta ben çok ıslandım sonraki günler ve uygulama günlerinde kupkuru kurudum resmen.
Yumurtladım mı yumurtlamadım mı zerre bişey anlamadım bu işten. :KK70:
Beni bi aydınlatın erken yumurtlama olabiliyor mu sizler nezaman ıslaklık gördünüz kaçıncı günlerinizde yumurtladınız. Relaks olmaya çalıştıkça oyun oynuyor evren bana :KK70:

Kızlar sağlık ocağında öğleden sonra kan verilmiyor ya, hastanede de aynı şekilde mi? Randevusuz gidicem, regl 2 gün geçince gel demişti öğleden önce mi gitmeliyim?

Kızlar bir şey soracağım bizde 3 aydır deniyoruz ama ilk iki ay çok bilgili değildim açıkçası
dediler ki yumurtlama gününde çok ıslaklık olur şeffaf akıntı olur.
uygulamalar yumurtlama takibi yapıyor bizlerin yerine fakat benim yumurtlama günüm 23-24 marttı uygulamada
adetten sonraki 11. ve 12. gün yani 19 20 martta ben çok ıslandım sonraki günler ve uygulama günlerinde kupkuru kurudum resmen.
Yumurtladım mı yumurtlamadım mı zerre bişey anlamadım bu işten. :KK70:
Beni bi aydınlatın erken yumurtlama olabiliyor mu sizler nezaman ıslaklık gördünüz kaçıncı günlerinizde yumurtladınız. Relaks olmaya çalıştıkça oyun oynuyor evren bana :KK70:
Canimm adet biter bitmez yumurtlama olabilir.. Herzaman döngünün ortasında olacak diye bir kural yok.. başında olur sonuna doğru olur herşey mümkün.. bu 19 20 Mart'ta ağrın da oldumu? Bende mesela adet bitti 4 gün sonra ağrı ve aşırı akıntı geldi yumurtalma o gün oldu diye düşünuyorum ve birde o günlerde cinsle dürtü olur var mıydı bunlardan 🙈🙈😁

Uygulamalara ve takvime göre planlamak yanlış olur ya test yapicaksin yada her 3 günde bir iliski

Canimm adet biter bitmez yumurtlama olabilir.. Herzaman döngünün ortasında olacak diye bir kural yok.. başında olur sonuna doğru olur herşey mümkün.. bu 19 20 Mart'ta ağrın da oldumu? Bende mesela adet bitti 4 gün sonra ağrı ve aşırı akıntı geldi yumurtalma o gün oldu diye düşünuyorum ve birde o günlerde cinsle dürtü olur var mıydı bunlardan 🙈🙈😁

Uygulamalara ve takvime göre planlamak yanlış olur ya test yapicaksin yada her 3 günde bir iliski
Ağrı vardı ama çok ince bıçak kesiği gibi girdi çıktı sanki ve deli gibi istekliydim iki gün boyunca sağolsun eşim süreci iyi yönetti 😀 ama dediğim gibi o günden sonra sıfır akıntı hala kupkuru inşallah yumurtlamışımdır da iyi sonuç alırım

X