- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #1.841
Amin canım hepimiz kavuşalım bebişlerimize hayırlısıyla, sağlıkla inşallahCok iyi yapmıssın canım kavusursun inşallah bebişine
Canım ya birşey sorcam bugün beyaz akıntım geldi çok az, o yüzden ben bugün öğle arasında da değerlendirdimAynen ilk süreci atlatırsak gerisi tatlı telaşlar
Aminnn kuzum ya Allah razı olsunİnşallah istediğin şekilde sonuçlanır canım. Ve başka tedavilere ihtiyaç duymadan bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah
Bende de daha önce olmuştu ama bayadır yok o yüzden şüphe ettim bende ya ama herkeste farklı oluyomuş sağolsun kızlar cevap vermiş hep teşekkür ederim herkese bakalım benimde bugün baya arttı ıslaklık ve beyaz akıntı inşallah bu ay kavuşuruz artık bebişlereBende oldu o dediğiniz uzayan bi yapı. zaten ovü testinde pik görüştüm o gün
İnşallah canım sende durumlar nasılEn beklemediğimiz anlarda olur güzel şeyler zaten. Sıkma canını herşey olacağına varıyor neticede. İnşallah bu ay olmazsa sonraki aylarda güzel haberler veririz kuzum napalim
Canım ben yoğun çalışıyorum bu aralar o yüzden giremiyorum pek buraya ama aklım sizde neler yapıyosunuz bakalım mart çalışmalarına başlayanlar kimlerKizlar sizler nerelerdesiniz hiç sesiniz çıkmıyor göremiyorum bı ses bı haber verin. @Eflatun1KelebekPapatyamelo Papatyamveben-Mavi @esil2837 -Arwen- R Random3 @
Hmm hadi hayırlısı olsunBenim aldığım yerin kendi markasıydı. İadeye gittim, değiştirdiler bi de yanında otunu da verdiler karıştırın diye iyi oldu böyle
Valla ben de jel olmadan pek denemedim ama olmadan zor olacak gibi hele 2 günde bir değerlendirme olacaksa iyice zor olacak. Jel kullanırken bile tahriş oluyor bende.Kayganlaştırıcının arkasında yazıyor spermleri yavaşlatabilir diye, sonra burda pek çok yorum okudum doktorlar gebeliği engelleyebileceğini söylemişler, doğal diye hindistan cevizi yağı aldım ama bilmiyorum o olmadan yapamıyorum kanama ve ağrım çok oluyor
Benim bugün yumurtam çatladı canım. Bundan sonrası bende bekleme sürecine giriyorum sadece. Sizinle beklemek güzeldi aklımda sizde kaldı valla. İnsallah birlikte güzel haberleri Mart'ta alıp verelimBenim reglimin son günü, beklemelere bile çok var1 hafta sonra yumurta kontrolü ve ovitrelle var. Senden naber peki?
Şöyleki bugün akıntın olduysa bugünde yumurtlamış olabilirsin yumurtlama tarihini net bilmediğin için test için erken davranma derim ben ovülasyon tarihi tam bilinmiyosa her zaman en mantıklısı batı beklemek yoksa hamileysen bile hayal kırıklığı yaşamış oluyosun ama belirtin olur içim rahat etsin dersin orası ayrıCanım ya birşey sorcam bugün beyaz akıntım geldi çok az, o yüzden ben bugün öğle arasında da değerlendirdimacaba adet gününe kadar yapmasak daha mı doğru
Bugün yumurtam çatladı. Çalışmalar tamamlandı diyebiliriz. Bekleme donemine giriyoruz yine. Güzel haberlerin yoğun olduğu bir Mart ayı diliyorum. Bugün sayısal anlamda çok önemli bir gunmus dua ve dilek dileyin diyorlar es geçmeyelim nolur nolmazCanım ben yoğun çalışıyorum bu aralar o yüzden giremiyorum pek buraya ama aklım sizde neler yapıyosunuz bakalım mart çalışmalarına başlayanlar kimler
Yine birlikte bekleyelim ama son olsun, sonra bebişleri bekleyelim birlikteBenim bugün yumurtam çatladı canım. Bundan sonrası bende bekleme sürecine giriyorum sadece. Sizinle beklemek güzeldi aklımda sizde kaldı valla. İnsallah birlikte güzel haberleri Mart'ta alıp verelim
O uzayan akıntıdan mi bagsediyorsunuz hepsini tam yakalayamadım ama benim her ay olurdu ama iki aydır korunmuyorum ve iki aydır öyle bı akıntı olmuyor. Normal yoğun şeffaf akıntım oldu 6 gün boyunca doğurgan donemimde.Bende de daha önce olmuştu ama bayadır yok o yüzden şüphe ettim bende ya ama herkeste farklı oluyomuş sağolsun kızlar cevap vermiş hep teşekkür ederim herkese bakalım benimde bugün baya arttı ıslaklık ve beyaz akıntı inşallah bu ay kavuşuruz artık bebişlere
bu ay olmazsa artık ben de ovulasyon ile takip edeceğim Şimdiye kadar kendi vücudumu tanıyarak tahmin ediyordum. akıntılarla vsŞöyleki bugün akıntın olduysa bugünde yumurtlamış olabilirsin yumurtlama tarihini net bilmediğin için test için erken davranma derim ben ovülasyon tarihi tam bilinmiyosa her zaman en mantıklısı batı beklemek yoksa hamileysen bile hayal kırıklığı yaşamış oluyosun ama belirtin olur içim rahat etsin dersin orası ayrı
Ovulasyon testi kullanıyorum canım. Dün pik gördüm bugün çatladı. İnşallah Mart 1 de kimin batiysa hamile kalır ve hepimize bulaşırYine birlikte bekleyelim ama son olsun, sonra bebişleri bekleyelim birliktehadi ayağını sürü de git arkandan geliyorum iğneyle mi çatladı, yoksa takipsiz mi gidiyorsun?
Bende kendim takip etmeye çalışıyodum ama her ay ovülasyon dönemlerinde farklı hissettiğimi bazen yumrtlama ağrım olup bazen olmadığını bazen akıntı olup bazen olmadıgını farkedince garantiye almak istedimbu ay olmazsa artık ben de ovulasyon ile takip edeceğim Şimdiye kadar kendi vücudumu tanıyarak tahmin ediyordum. akıntılarla vs
Bugün yumurtam çatladı. Dün degerlenmistim. Bugün valla daha takatim yokİnşallah canım sende durumlar nasıl
ayyy inşallahOvulasyon testi kullanıyorum canım. Dün pik gördüm bugün çatladı. İnşallah Mart 1 de kimin batiysa hamile kalır ve hepimize bulaşır
Bende bugün çatlama gördüm hakkımızda hayırlısıOvulasyon testi kullanıyorum canım. Dün pik gördüm bugün çatladı. İnşallah Mart 1 de kimin batiysa hamile kalır ve hepimize bulaşır