Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende oldu o dediğiniz uzayan bi yapı. zaten ovü testinde pik görüştüm o gün
Bende de daha önce olmuştu ama bayadır yok o yüzden şüphe ettim bende ya ama herkeste farklı oluyomuş sağolsun kızlar cevap vermiş hep teşekkür ederim herkese bakalım benimde bugün baya arttı ıslaklık ve beyaz akıntı inşallah bu ay kavuşuruz artık bebişlere

Valla ben de jel olmadan pek denemedim ama olmadan zor olacak gibi hele 2 günde bir değerlendirme olacaksa iyice zor olacak. Jel kullanırken bile tahriş oluyor bende.

Kızlar bu eşimin son aşılama yapıldığında ki sperm testi ,nasıl sizce. Toplam sayı 30milyonmu 90 mi oluyo? Bilen varmı?
İlk yazdığım ise 7ay önceki sonuç ;

Eklentiler

• IMG_20220222_152613.jpg
    115,9 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20220222_153036.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 35
Benim reglimin son günü, beklemelere bile çok var 1 hafta sonra yumurta kontrolü ve ovitrelle var. Senden naber peki?
Benim bugün yumurtam çatladı canım. Bundan sonrası bende bekleme sürecine giriyorum sadece. Sizinle beklemek güzeldi aklımda sizde kaldı valla. İnsallah birlikte güzel haberleri Mart'ta alıp verelim

Canım ya birşey sorcam bugün beyaz akıntım geldi çok az, o yüzden ben bugün öğle arasında da değerlendirdim acaba adet gününe kadar yapmasak daha mı doğru
Şöyleki bugün akıntın olduysa bugünde yumurtlamış olabilirsin yumurtlama tarihini net bilmediğin için test için erken davranma derim ben ovülasyon tarihi tam bilinmiyosa her zaman en mantıklısı batı beklemek yoksa hamileysen bile hayal kırıklığı yaşamış oluyosun ama belirtin olur içim rahat etsin dersin orası ayrı

Canım ben yoğun çalışıyorum bu aralar o yüzden giremiyorum pek buraya ama aklım sizde neler yapıyosunuz bakalım mart çalışmalarına başlayanlar kimler
Bugün yumurtam çatladı. Çalışmalar tamamlandı diyebiliriz. Bekleme donemine giriyoruz yine. Güzel haberlerin yoğun olduğu bir Mart ayı diliyorum. Bugün sayısal anlamda çok önemli bir gunmus dua ve dilek dileyin diyorlar es geçmeyelim nolur nolmaz

Benim bugün yumurtam çatladı canım. Bundan sonrası bende bekleme sürecine giriyorum sadece. Sizinle beklemek güzeldi aklımda sizde kaldı valla. İnsallah birlikte güzel haberleri Mart'ta alıp verelim
Yine birlikte bekleyelim ama son olsun, sonra bebişleri bekleyelim birlikte hadi ayağını sürü de git arkandan geliyorum iğneyle mi çatladı, yoksa takipsiz mi gidiyorsun?

O uzayan akıntıdan mi bagsediyorsunuz hepsini tam yakalayamadım ama benim her ay olurdu ama iki aydır korunmuyorum ve iki aydır öyle bı akıntı olmuyor. Normal yoğun şeffaf akıntım oldu 6 gün boyunca doğurgan donemimde.

bu ay olmazsa artık ben de ovulasyon ile takip edeceğim Şimdiye kadar kendi vücudumu tanıyarak tahmin ediyordum. akıntılarla vs

Yine birlikte bekleyelim ama son olsun, sonra bebişleri bekleyelim birlikte hadi ayağını sürü de git arkandan geliyorum iğneyle mi çatladı, yoksa takipsiz mi gidiyorsun?
Ovulasyon testi kullanıyorum canım. Dün pik gördüm bugün çatladı. İnşallah Mart 1 de kimin batiysa hamile kalır ve hepimize bulaşır

bu ay olmazsa artık ben de ovulasyon ile takip edeceğim Şimdiye kadar kendi vücudumu tanıyarak tahmin ediyordum. akıntılarla vs
Bende kendim takip etmeye çalışıyodum ama her ay ovülasyon dönemlerinde farklı hissettiğimi bazen yumrtlama ağrım olup bazen olmadığını bazen akıntı olup bazen olmadıgını farkedince garantiye almak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…