- 23 Kasım 2021
- 2.076
- 3.292
- 28
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #1.861
Evet kuzum uzayan akıntı ama her zaman olmuyormuş galibaO uzayan akıntıdan mi bagsediyorsunuz hepsini tam yakalayamadım ama benim her ay olurdu ama iki aydır korunmuyorum ve iki aydır öyle bı akıntı olmuyor. Normal yoğun şeffaf akıntım oldu 6 gün boyunca doğurgan donemimde.
Yaaa bu haberler bile mutlu ediyor inşallah hepsini pozitif görürüz. Burda sizlerle konuştuktan sonra hiç kendim için dua etmiyorum hepimiz için ediyorum. İnşallah yüzümüz güler bebek haberleriyle.ayyy inşallahbu haftasonu krtik birçok kişinin erken gebelik yapabilme süreci başlıyor, benimde 4 Mart hemen sonrasında ben
ayyy hadi bakalım yolu yarıladınız inşallah güzel haberlerle geçsin bu ayBende bugün çatlama gördüm hakkımızda hayırlısı
Anladım canım işte vücudumdaki her değişikliği başka bir şeye yoruyorum ne yapım bendeEvet kuzum uzayan akıntı ama her zaman olmuyormuş galiba
İnşallah mucizeler yaşarız bu ay hepimiz kuzumBende bugün çatlama gördüm hakkımızda hayırlısı
inşallah canım amin inşallah sağlıklı sıhatliYaaa bu haberler bile mutlu ediyor inşallah hepsini pozitif görürüz. Burda sizlerle konuştuktan sonra hiç kendim için dua etmiyorum hepimiz için ediyorum. İnşallah yüzümüz güler bebek haberleriyle.
İnşallah ya Allah herkese nasip eder en yakın zamanda inşallah beklemek çok stresli gerçektenayyy hadi bakalım yolu yarıladınız inşallah güzel haberlerle geçsin bu ay
bu testleri hiç anlaşılır yapmıyorlar yaKızlar bu eşimin son aşılama yapıldığında ki sperm testi ,nasıl sizce. Toplam sayı 30milyonmu 90 mi oluyo? Bilen varmı?
İlk yazdığım ise 7ay önceki sonuç ;
Tamam canım bı değişiklik olursa yazarım. Geçen ay ne belirtiler sıraladım bir bilsen.inşallah canım amin inşallah sağlıklı sıhatliama lütfen sürecinizdeki gelişmeleri yazın belki birbirimizinde farkındalığını arttırırz
1 martta gebelik haberlerini almaya başlayalımda bizede umut olsun ya benim bat 8 mart daha çok varİnşallah mucizeler yaşarız bu ay hepimiz kuzum
bu ay geçen aydan farklı olarak sadece gaz problemim arttıTamam canım bı değişiklik olursa yazarım. Geçen ay ne belirtiler sıraladım bir bilsen.
Aaa benimde 8 Mart1 martta gebelik haberlerini almaya başlayalımda bizede umut olsun ya benim bat 8 mart daha çok var
evettt herkes subatta şimdi mart başı güzel haberler alırız ben nisana kaydım bu ay tertemiz reglimi bekleyeceğim1 martta gebelik haberlerini almaya başlayalımda bizede umut olsun ya benim bat 8 mart daha çok var
Daha dün gece değerlendirdim ben. Bugün çatlama oldu ama takatim yok değerlendirmeye valla.bu ay geçen aydan farklı olarak sadece gaz problemim arttı
bu ayı niye eş geçtinevettt herkes subatta şimdi mart başı güzel haberler alırız ben nisana kaydım bu ay tertemiz reglimi bekleyeceğim
Aa süper beraber ilerliyoruz o zaman artık belirtileride birlikte yaşarız inşallah bebişleride birlikte öğreniriz dediğin gibiAaa benimde 8 Martinşallah birlikte öğreniriz güzel haberleri
Ayyy inşallah yoldaşımAa süper beraber ilerliyoruz o zaman artık belirtileride birlikte yaşarız inşallah bebişleride birlikte öğreniriz dediğin gibi
zaman şu gibi aksın istiyorum bata kadarDaha dün gece değerlendirdim ben. Bugün çatlama oldu ama takatim yok değerlendirmeye valla.İlişkiden 1 saat sonra sancım başladı ama sanırım çatlama olabilir o. Bu yüzden şimdilik belirtim yok gibi.
Niye kuzum değerlendirmedinmi bu ayıevettt herkes subatta şimdi mart başı güzel haberler alırız ben nisana kaydım bu ay tertemiz reglimi bekleyeceğim
yumurta evresinde eşimle aynı şehirde değildikbu ayı niye eş geçtin