- 7 Ocak 2021
- 527
- 355
- 34
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #1.821
İkimizde aynı gün ve aynı saatlerde yaptırmış iğneyi ay hadi insAllah gebelikte sonuçlanır bu tedavimiz Allah'ım herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlarKızlar ben ctesi 11.40 iğne yaptım pazar akşam 23.40ilişkiye girdik 1 saat arayla.ilikiden sonra kasıklarımda hassasiyet oluştu sancı şeklinde hala devam ediyor kasıklarımdakı hassasiyet .normal mi bu yaşayan arkadaşlar aydınlatırsa sevınırım. Birde ilikiden sonra birgün ara verip tekrar ilikiyemi girmek gerekiyor günaşırı yoksa 36 saat sonra günaşırı mı girmek gerekiyor
En beklemediğimiz anlarda olur güzel şeyler zaten. Sıkma canını herşey olacağına varıyor neticede. İnşallah bu ay olmazsa sonraki aylarda güzel haberler veririz kuzum napalimBu ay baya bi umutsuzluk var,diş ile uğraşıyorum,birde onun için verdiğim tahlillerde enfeksiyon çıktı onunla uğraşıyorum,ilaç vs falan kullanmaya başladım
Evet canim 14 gun sonra olur. Ay insallah öyledir. 1 hafta daha sabret nolur.Adet şeklinde değil kuzum 3 4 damla felan anca vardır, şimdi yok zaten sabah peçeteye 1 damla geldi, gecede çamaşırıma değmiş o kadar 2 3 gündür adet olacakmışım gibi kasık ağrısı var belki adetim sökülecek onuda bilmiyorum eğer yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluyorsak zaten çok bişey kalmamış 6 7 gün felan var adete
Farklı platformda benim gibi Duphaston kullanan biri paylaşım yapmış onunla aynı belirtileri gösteriyorum o pozitifi görmüş bakalım ben görebilecek miyim umarım ilaç kaynaklı değildir çok üzülürümEvet canim 14 gun sonra olur. Ay insallah öyledir. 1 hafta daha sabret nolur.
Normal canım herkeste olmuyor bende de hiç olmaz, zaten akıntısı olan bir insan da değilimKızlar ya benim aklıma bişey takıldı şimdi bu yumurtlama dönemi yumurta akı gibi yapışkan şeffaf uzayan akıntı var ya bende bayadır olmuyor geçen ay klomen le bile olmadı normal beyaz akıntı oldu yani normal bir durum mu yapışkan uzayan akıntı olmasa da yumurtlama olur mu
Bunu bende merak ediyorum mesela yumurtlama testinde pik görüyorum ama akıntım olmaz benimKızlar ya benim aklıma bişey takıldı şimdi bu yumurtlama dönemi yumurta akı gibi yapışkan şeffaf uzayan akıntı var ya bende bayadır olmuyor geçen ay klomen le bile olmadı normal beyaz akıntı oldu yani normal bir durum mu yapışkan uzayan akıntı olmasa da yumurtlama olur mu
Bendede her ay olmuyor canım yani yumurtlama gördüğüm aylarda bile olmadığı oluyo genelde o akıntıyı ben adetin son günleri görürüm her kadının yapısı farklı beyaz akıntıda yumrtlama belirtsi bu ay bende sadece beyaz akıntı oldu meselaKızlar ya benim aklıma bişey takıldı şimdi bu yumurtlama dönemi yumurta akı gibi yapışkan şeffaf uzayan akıntı var ya bende bayadır olmuyor geçen ay klomen le bile olmadı normal beyaz akıntı oldu yani normal bir durum mu yapışkan uzayan akıntı olmasa da yumurtlama olur mu
Bende oldu o dediğiniz uzayan bi yapı. zaten ovü testinde pik görüştüm o günKızlar ya benim aklıma bişey takıldı şimdi bu yumurtlama dönemi yumurta akı gibi yapışkan şeffaf uzayan akıntı var ya bende bayadır olmuyor geçen ay klomen le bile olmadı normal beyaz akıntı oldu yani normal bir durum mu yapışkan uzayan akıntı olmasa da yumurtlama olur mu
Canım bence değerlendir nolur nolmazYa hanımlar bende bu ay femara kullandım Perşembe kontrolüm var bugün afet başlangıcından itibaren 12. Günüm. Sol kasığıma iğne batar gibi ağrı oldu 4-5 sn kadar sürdü. Şuan sağ tarafımda da hafif hafif ağrı var ve doluluk hissi var her iki tarafta da. Göğüs uçlarımda acıyor dolgunlaştı birde. Ben bu geceyi değerlendireyim mi her ihtimale karşı erken yumurtlamış olabilir miyim kidoktor tam 14. Gün çağırmıştı ama
Gittikçe artmaya başladı ağrılarım hafif hafif, birde sivilcelendimki sormayın normalde hiç olmazCanım bence değerlendir nolur nolmaz
Benim aldığım yerin kendi markasıydı. İadeye gittim, değiştirdiler bi de yanında otunu da verdiler karıştırın diye iyi oldu böyleMarka vermek yasak mı bilmiyorum ama çakşır suyunu öneren kadının kullandığı marka bayaa acı
Bitane jel vardı gebelik jeli diye geçiyor araştır istersen bi
Değerlendir canım sen her ihtimale kaeşı vücudun ilaca doktorun düşündüğünden fazla tepki verdiyse geç kalmamış olursun en azındanYa hanımlar bende bu ay femara kullandım Perşembe kontrolüm var bugün afet başlangıcından itibaren 12. Günüm. Sol kasığıma iğne batar gibi ağrı oldu 4-5 sn kadar sürdü. Şuan sağ tarafımda da hafif hafif ağrı var ve doluluk hissi var her iki tarafta da. Göğüs uçlarımda acıyor dolgunlaştı birde. Ben bu geceyi değerlendireyim mi her ihtimale karşı erken yumurtlamış olabilir miyim kidoktor tam 14. Gün çağırmıştı ama
Benim reglimin son günü, beklemelere bile çok varKizlar sizler nerelerdesiniz hiç sesiniz çıkmıyor göremiyorum bı ses bı haber verin.Eflatun1Kelebek Papatyamelo @papatyamveben @esil2837 @tucimo R Random3 @
Aynen öyle yapıcam canım zaten adet bittiğinden beri gün aşırı değerlendiriyordum her ihtimale karşı. Ama bugün kasıklarım falan çok değişik göğüslerde aynı. Sanırım ovulasyon zamanındayım.Değerlendir canım sen her ihtimale kaeşı vücudun ilaca doktorun düşündüğünden fazla tepki verdiyse geç kalmamış olursun en azından
İlac kullanmıssın hem doktor öngörememiş olabilir mutlaka değerlendirGittikçe artmaya başladı ağrılarım hafif hafif, birde sivilcelendimki sormayın normalde hiç olmazben yine riske atmıyım
Değerlendiricem canım, zaten adet bitiminden itibaren gün aşırı değerlendiriyorduk. Riske atmak istememiştimİlac kullanmıssın hem doktor öngörememiş olabilir mutlaka değerlendir
Cok iyi yapmıssın canım kavusursun inşallah bebişineDeğerlendiricem canım, zaten adet bitiminden itibaren gün aşırı değerlendiriyorduk. Riske atmak istememiştim