Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay ben kayganlaştırıcı kullanıyorum çünkü kuruluk derdi bende de var😒 ama gebeliğe engel olduğunu şimdi öğrendim, gerçekten öyle bir şey mi var?
Kayganlaştırıcı jeller özel olarak üretiliyor aslında gebeliğe engel değil tam aksine vajinaya yağ sürmek mantar ve enfeksiyona sebep oluyor denemeyin

Canım benim hep yumurtlamadan 14 gün sonra oluyor yerleşme kanaması olabilir bence test yap
Yerleşme kanamasindan 3 4 gün sonra kanda çıkıyormuş mecbur beklicez doktorumada yazdım haber bekliyorum
Canım sen ilişki günlerini nasıl ayarladın acaba
Gün aşırı mı denedin hep
Adetim biter bitmez gün aşırı ilerledik catlamayi görene kadar doktorumda 13 15 17 Şubat vermişti ilişki yumurtlama 15 Şubat oldu diye düşünüyorum 14 Şubat'ta olabilir gün aşırı ilerledigimiz için test yapmamıştım 14 Şubat akıntım çoktu 15 Şubat öğlene doğru hafifledi akşam ağrım oldu 16 Şubat bakayım dedim çatlama oldu mu diye catlamısti daha sonra doktorumda teyit etti zaten..Yani normalde biz adetim 8 inde bitmişti..9-11-13-15 değerlendirdik

şuana kadar Mart ayında planlayıpta hamile kalan oldu mu? Çin ve Rus takvimleri var onu da ben çok duyuyorum insanlar ona göre de braber olup cinsiyet belirliyorlarmış, tecrübe eden oldu mu 🧐

şuana kadar Mart ayında planlayıpta hamile kalan oldu mu? Çin ve Rus takvimleri var onu da ben çok duyuyorum insanlar ona göre de braber olup cinsiyet belirliyorlarmış, tecrübe eden oldu mu 🧐
Genelde kimden duyduysam çin takviminin tuttugunu söylüyo ben baktım martta hamile kalırsam erkek gözüküyo ama sağlıklı olsunda cinsiyet hiç önemli değil

Kizlar bişey sorucam yumurtlama olduktan 14 gün sonra mı adet oluyoruz. Benim bugün yumurtlamadan sonraki 8.nci günüm şimdi çamaşırıma damla seklinde kan geliyor..Eğer yumurtlamadan sonra 14.ncu gün adet olunuyorsa beklenen adetime 6 gün var eğer 14.nu gün adet olunmuyorsa Mart 6 Adet günümdü henüz 12 gün var kafam çorba oldu yerleşme kanaması olma ihtimali var mı acaba ona göre evde iş yapıcam 😁
Anlattiklarin yerleşme kanaması gibi duruyor canim. Sen yine de kendine dikkat ama t3st icin regl tarihini bekle derim. Ilk hamileligimde benim yerlesme kanamam olmus ben farkina varmadim. Ama baya adet seklindeydi benimki. Insallah oyledir seninde.

Genelde kimden duyduysam çin takviminin tuttugunu söylüyo ben baktım martta hamile kalırsam erkek gözüküyo ama sağlıklı olsunda cinsiyet hiç önemli değil
benim görüncemde göbeğinde yüzük salla diyor 😂😂 ay çok doğru dedin bebek olsun da Rabbim hayırlısını nasip etsin

Anlattiklarin yerleşme kanaması gibi duruyor canim. Sen yine de kendine dikkat ama t3st icin regl tarihini bekle derim. Ilk hamileligimde benim yerlesme kanamam olmus ben farkina varmadim. Ama baya adet seklindeydi benimki. Insallah oyledir seninde.
Adet şeklinde değil kuzum 3 4 damla felan anca vardır, şimdi yok zaten sabah peçeteye 1 damla geldi, gecede çamaşırıma değmiş o kadar 2 3 gündür adet olacakmışım gibi kasık ağrısı var belki adetim sökülecek onuda bilmiyorum eğer yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluyorsak zaten çok bişey kalmamış 6 7 gün felan var adete

Adet şeklinde değil kuzum 3 4 damla felan anca vardır, şimdi yok zaten sabah peçeteye 1 damla geldi, gecede çamaşırıma değmiş o kadar 2 3 gündür adet olacakmışım gibi kasık ağrısı var belki adetim sökülecek onuda bilmiyorum eğer yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluyorsak zaten çok bişey kalmamış 6 7 gün felan var adete
ay sen bence kesin hamilesin 😍😍 lütfen haberdar et. 🙏

X