- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.719
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #1.801
Alırım bi dalGünaydın canım günaydınbir günü daha geride bıraktık bu hafta nasıl geçecek ya
Kayganlaştırıcı jeller özel olarak üretiliyor aslında gebeliğe engel değil tam aksine vajinaya yağ sürmek mantar ve enfeksiyona sebep oluyor denemeyinAy ben kayganlaştırıcı kullanıyorum çünkü kuruluk derdi bende de varama gebeliğe engel olduğunu şimdi öğrendim, gerçekten öyle bir şey mi var?
Olmuş canımTestlerinden bıktık demeyin nolurbir foto daha atacagim catlama olmus degil mi? Sizden tegit almak istiyorum. Insallah olmustur.
Benimki çok kolay yerde yatak odasında çekmecedeBenim de geçen aydan kalma 4 tane normal test var.3 unu aynı yere bir tanesini de ulaşması zor bir yere sakladım
Benim jele falan hiç ihtiyacım olmuyor yaaaa..Şelale mübarekkKayganlaştırıcı jeller özel olarak üretiliyor aslında gebeliğe engel değil tam aksine vajinaya yağ sürmek mantar ve enfeksiyona sebep oluyor denemeyin
Maşallah de kızzzzzBenim jele falan hiç ihtiyacım olmuyor yaaaa..Şelale mübarekk
deli misin kız ne bıkması bunun için burdayızTestlerinden bıktık demeyin nolurbir foto daha atacagim catlama olmus degil mi? Sizden tegit almak istiyorum. Insallah olmustur.
Yerleşme kanamasindan 3 4 gün sonra kanda çıkıyormuş mecbur beklicez doktorumada yazdım haber bekliyorumCanım benim hep yumurtlamadan 14 gün sonra oluyor yerleşme kanaması olabilir bence test yap
Adetim biter bitmez gün aşırı ilerledik catlamayi görene kadar doktorumda 13 15 17 Şubat vermişti ilişki yumurtlama 15 Şubat oldu diye düşünüyorum 14 Şubat'ta olabilir gün aşırı ilerledigimiz için test yapmamıştım 14 Şubat akıntım çoktu 15 Şubat öğlene doğru hafifledi akşam ağrım oldu 16 Şubat bakayım dedim çatlama oldu mu diye catlamısti daha sonra doktorumda teyit etti zaten..Yani normalde biz adetim 8 inde bitmişti..9-11-13-15 değerlendirdikCanım sen ilişki günlerini nasıl ayarladın acaba
Gün aşırı mı denedin hep
Genelde kimden duyduysam çin takviminin tuttugunu söylüyo ben baktım martta hamile kalırsam erkek gözüküyo ama sağlıklı olsunda cinsiyet hiç önemli değilşuana kadar Mart ayında planlayıpta hamile kalan oldu mu? Çin ve Rus takvimleri var onu da ben çok duyuyorum insanlar ona göre de braber olup cinsiyet belirliyorlarmış, tecrübe eden oldu mu
Attim canim yukardadeli misin kız ne bıkması bunun için burdayızat at bakarız biz
Anlattiklarin yerleşme kanaması gibi duruyor canim. Sen yine de kendine dikkat ama t3st icin regl tarihini bekle derim. Ilk hamileligimde benim yerlesme kanamam olmus ben farkina varmadim. Ama baya adet seklindeydi benimki. Insallah oyledir seninde.Kizlar bişey sorucam yumurtlama olduktan 14 gün sonra mı adet oluyoruz. Benim bugün yumurtlamadan sonraki 8.nci günüm şimdi çamaşırıma damla seklinde kan geliyor..Eğer yumurtlamadan sonra 14.ncu gün adet olunuyorsa beklenen adetime 6 gün var eğer 14.nu gün adet olunmuyorsa Mart 6 Adet günümdü henüz 12 gün var kafam çorba oldu yerleşme kanaması olma ihtimali var mı acaba ona göre evde iş yapıcam
benim görüncemde göbeğinde yüzük salla diyorGenelde kimden duyduysam çin takviminin tuttugunu söylüyo ben baktım martta hamile kalırsam erkek gözüküyo ama sağlıklı olsunda cinsiyet hiç önemli değil
eğer hamile kalabilirsek sıeada cinsiyet olacakGenelde kimden duyduysam çin takviminin tuttugunu söylüyo ben baktım martta hamile kalırsam erkek gözüküyo ama sağlıklı olsunda cinsiyet hiç önemli değil
Bu ay baya bi umutsuzluk var,diş ile uğraşıyorum,birde onun için verdiğim tahlillerde enfeksiyon çıktı onunla uğraşıyorum,ilaç vs falan kullanmaya başladımKizlar sizler nerelerdesiniz hiç sesiniz çıkmıyor göremiyorum bı ses bı haber verin.Eflatun1Kelebek Papatyamelo @papatyamveben @esil2837 @tucimo @Random33 @
baktım mutlaka değerlendirAttim canim yukarda
Adet şeklinde değil kuzum 3 4 damla felan anca vardır, şimdi yok zaten sabah peçeteye 1 damla geldi, gecede çamaşırıma değmiş o kadar 2 3 gündür adet olacakmışım gibi kasık ağrısı var belki adetim sökülecek onuda bilmiyorum eğer yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluyorsak zaten çok bişey kalmamış 6 7 gün felan var adeteAnlattiklarin yerleşme kanaması gibi duruyor canim. Sen yine de kendine dikkat ama t3st icin regl tarihini bekle derim. Ilk hamileligimde benim yerlesme kanamam olmus ben farkina varmadim. Ama baya adet seklindeydi benimki. Insallah oyledir seninde.
ay sen bence kesin hamilesinAdet şeklinde değil kuzum 3 4 damla felan anca vardır, şimdi yok zaten sabah peçeteye 1 damla geldi, gecede çamaşırıma değmiş o kadar 2 3 gündür adet olacakmışım gibi kasık ağrısı var belki adetim sökülecek onuda bilmiyorum eğer yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluyorsak zaten çok bişey kalmamış 6 7 gün felan var adete
Aynen ilk süreci atlatırsak gerisi tatlı telaşlareğer hamile kalabilirsek sıeada cinsiyet olacakne güzel telaş lar ya bizim süreç böyle devam edecek
Hayırlısı olsun kuzum artık nasipte ne varsa onu yasıcaz inşallah hepimizin oluray sen bence kesin hamilesinlütfen haberdar et.