- 4 Şubat 2021
- 2.657
- 3.291
-
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #1.781
Evet bende çok memnunum ordan aldımCanım olmuş ama test olarak bir gebenin günlüğü markasını kullan bence. Net çıkıyor hep. sormaya gerek duymuyosun emin ol. Yumurtlama çok belli oluyor çatlama da öyle.
Evet evet orayi dun farkettim. Dedigin gibi pozitifler hep netti. O yuzden bilemedim. Tesekkur ediyorumCanım olmuş ama test olarak bir gebenin günlüğü markasını kullan bence. Net çıkıyor hep. sormaya gerek duymuyosun emin ol. Yumurtlama çok belli oluyor çatlama da öyle.
Geçen aydan bir tane normal gebelik bir tane de erken test kaldı elimdeEvet bende çok memnunum ordan aldım
Tesekkur ediyorum. Insallah
Canımm buradayizKizlar sizler nerelerdesiniz hiç sesiniz çıkmıyor göremiyorum bı ses bı haber verin.Eflatun1Kelebek Papatyamelo Papatyamveben-Mavi @esil2837 @tucimo @Random33 @
Genetik test nasıl oluyor canım nerde yaptırdınız. Bu konuda bilgim yok maalesef. Benim dün yumurtlama günümdu değerlendirdim bekliyorum. Güzel haberler almak ve vermek istiyorum bu ay Allah'ın izniyleCanımm buradayizbugün işten izin alıp eşimle genetik test yaptırdık geldik .
Sen nasılsın napiyorsun
Bende erken gebelik hiç yok almıycam.Geçen aydan bir tane normal gebelik bir tane de erken test kaldı elimdeerken olunca kullanmadım. Bu ay inşallah
Bu ay sabredelim de erkenden yapmayalım kuzum valla geçen ay travma yaşadımBende erken gebelik hiç yok almıycam... .normal var .onuda geçerse yaparım artık
Gelişmelerden haberdar et canımCanımm buradayizbugün işten izin alıp eşimle genetik test yaptırdık geldik .
Sen nasılsın napiyorsun
Aynen öyle.yok töbe bir daha erken yapmam.Umutlanmak daha güzel.Ne kdar geç bilirsek o kadar iyiBu ay sabredelim de erkenden yapmayalım kuzum valla geçen ay travma yaşadım
Kesinlikle öyle ama son günlerde herkes birbirinin aklını çeliyorAynen öyle.yok töbe bir daha erken yapmam.Umutlanmak daha güzel.Ne kdar geç bilirsek o kadar iyi
Devlet hastanesinde tıbbi genetik bölümüne kan verdik.canim bir kimyasalim var ama üç dedim.tup bebek için araştırılmasını istiyorum dedim.Genetik test nasıl oluyor canım nerde yaptırdınız. Bu konuda bilgim yok maalesef. Benim dün yumurtlama günümdu değerlendirdim bekliyorum. Güzel haberler almak ve vermek istiyorum bu ay Allah'ın izniyle
Tamam canım bir buçuk ay sonra cikicakmis bakalım inşallah sorun çıkmazGelişmelerden haberdar et canım
Burda gaza geliyor insan ,ben geçen ay baya bekledim şaşırdım kendime tam yaptım regl oldumBu ay sabredelim de erkenden yapmayalım kuzum valla geçen ay travma yaşadım
İnşallah istediğin şekilde sonuçlanır canım. Ve başka tedavilere ihtiyaç duymadan bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallahDevlet hastanesinde tıbbi genetik bölümüne kan verdik.canim bir kimyasalim var ama üç dedim.tup bebek için araştırılmasını istiyorum dedim.
Aminnn inşallah
Aynen bende öyle bide 3 gün erken oldum stresten mi neBurda gaza geliyor insan ,ben geçen ay baya bekledim şaşırdım kendime tam yaptım regl oldumboşa gitti test.
Benim de geçen aydan kalma 4 tane normal test var.3 unu aynı yere bir tanesini de ulaşması zor bir yere sakladımBende erken gebelik hiç yok almıycam... .normal var .onuda geçerse yaparım artık
Canım benim hep yumurtlamadan 14 gün sonra oluyor yerleşme kanaması olabilir bence test yapKizlar bişey sorucam yumurtlama olduktan 14 gün sonra mı adet oluyoruz. Benim bugün yumurtlamadan sonraki 8.nci günüm şimdi çamaşırıma damla seklinde kan geliyor..Eğer yumurtlamadan sonra 14.ncu gün adet olunuyorsa beklenen adetime 6 gün var eğer 14.nu gün adet olunmuyorsa Mart 6 Adet günümdü henüz 12 gün var kafam çorba oldu yerleşme kanaması olma ihtimali var mı acaba ona göre evde iş yapıcam
Canım sen ilişki günlerini nasıl ayarladın acabaBurdada bir çok arkadaş adetten 2 gün önce negatifi görüp adet gectikten 3 gün sonra pozitifi gördü o yüzden doktoru dinlemeyi tercih ediyorum ama kanamayı takip edip duruma göre doktorumu bilgilendiricem belki beklemeden test yaptırır