Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımm buradayiz bugün işten izin alıp eşimle genetik test yaptırdık geldik .
Sen nasılsın napiyorsun
Genetik test nasıl oluyor canım nerde yaptırdınız. Bu konuda bilgim yok maalesef. Benim dün yumurtlama günümdu değerlendirdim bekliyorum. Güzel haberler almak ve vermek istiyorum bu ay Allah'ın izniyle

Genetik test nasıl oluyor canım nerde yaptırdınız. Bu konuda bilgim yok maalesef. Benim dün yumurtlama günümdu değerlendirdim bekliyorum. Güzel haberler almak ve vermek istiyorum bu ay Allah'ın izniyle
Devlet hastanesinde tıbbi genetik bölümüne kan verdik.canim bir kimyasalim var ama üç dedim.tup bebek için araştırılmasını istiyorum dedim.
Aminnn inşallah

Devlet hastanesinde tıbbi genetik bölümüne kan verdik.canim bir kimyasalim var ama üç dedim.tup bebek için araştırılmasını istiyorum dedim.
Aminnn inşallah
İnşallah istediğin şekilde sonuçlanır canım. Ve başka tedavilere ihtiyaç duymadan bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah

Canım benim hep yumurtlamadan 14 gün sonra oluyor yerleşme kanaması olabilir bence test yap

Canım sen ilişki günlerini nasıl ayarladın acaba
Gün aşırı mı denedin hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…