• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa senin 13 gün olmuş ilk idrarla normal test yap canım
Gece 5gibi tuvalete uyandım o sıra aklıma gelmedi. 9da uyanmıştım su içtim biraz 1 saat sonra da test yaptım ama idrarım çok fazla koyuydu beklemiş idrar olduğu belliydi yani

Merhaba kızlar. Bişey danışmak istiyorum size. Benim bat tarihi 02.04.2022 . Yaklasik bir haftadir aşırı derecede göğüs agrim var. Dün hastanede bthcg yaptirdim ve sonuç negatif çıktı. Sizce çok erken olduğu icin mi negatif cikti yoksa gerçekten negatif mi sonuç

Merhaba kızlar. Bişey danışmak istiyorum size. Benim bat tarihi 02.04.2022 . Yaklasik bir haftadir aşırı derecede göğüs agrim var. Dün hastanede bthcg yaptirdim ve sonuç negatif çıktı. Sizce çok erken olduğu icin mi negatif cikti yoksa gerçekten negatif mi sonuç
Canım 10 gün var daha yumurtlamadan kaç gün geçti zaten

Ekleyemedim galiba 🙄

Eklentiler

• 787C4E9E-8FEE-40BE-9581-32FC6F9BC3AE.jpeg
    787C4E9E-8FEE-40BE-9581-32FC6F9BC3AE.jpeg
    61,2 KB · Görüntüleme: 64
Teşekkür ederim 🙏 muayene olmaya geldim bakalım ne olacak. Adeti 3 gün geçmiş erken gebelik yapmıştım negatif çıkmıştı. Şuan 6 gün oldu normal test böyle çıktı. Bakalım kan falan nasıl çıkacak
Gerçekten kendim görmüş gibi sevindim. Oldum olası hamilelik duyunca heyecanlanırım. Bu kasetler silik çıkıyor herhalde. Sağlıkla kalp atışını da duyarsınız inşallah birkaç haftaya.

Back