• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahahaha günaydın kiz hahaha adete 11 gun ya adet için gelmiş olmasın kan ya kötü bir şey içinde gelmiş olmasin yerlesme vs olurmu acaba o kan
Yumurtlama da olmuş olabilir çünkü yumurtlama dönemimde bu şekilde olan var. Yerleşme için erken olduğunu düşünüyorum takip ediyor musun yumurtlamanı? Bu akşamı da değerlendir bence

Merhabalar konuyu takip ediyorum ama yeni üye oldum.
Benim bat tarihim 27 mart ama adetim çok düzensiz. ovulasyon testine göre yumurtlama günüm 10 marttı. O günü ve sonraki 3 günü değerlendirdim.
Bugün kaset test yaptım 20 dk sonra sonuç bu şekildeydi.
Sizce dikkate almalı mıyım?

Eklentiler

• 9B0E0AFC-74FA-4DCE-9BFB-2E7315F7F907.jpeg
    9B0E0AFC-74FA-4DCE-9BFB-2E7315F7F907.jpeg
    191,7 KB · Görüntüleme: 86
Benim bat tarihim 27 mart ama adetim çok düzensiz. ovulasyon testine göre yumurtlama günüm 10 marttı. O günü ve sonraki 3 günü değerlendirdim.
Çizgi çok belirgin var gibi duruyor ama her ihtimali de düşünmek lazım inşallah gebesindir 💕

Ay hayırlı olsun inş sağlıkla gelsin pozitif gözüküyor Bi kanmi versen

Ay hayırlı olsun inş sağlıkla gelsin pozitif gözüküyor Bi kanmi versen
o kadar cok hayal kırıklığına uğradım ki kan vermeye korkuyorum, daha önce yalancı pozitif gördüğüm olmuştu pcosluyum. bugun bi kaç tane daha gebelik testi alacağım yine buraya olumlu olumsuz yazarım :(

o kadar cok hayal kırıklığına uğradım ki kan vermeye korkuyorum, daha önce yalancı pozitif gördüğüm olmuştu pcosluyum. bugun bi kaç tane daha gebelik testi alacağım yine buraya olumlu olumsuz yazarım :KK43:
Yaaa pcos polikistik over mi oluyor hayırlı haberlerini bekliyorum etiketle muhakkak

Back