Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben az önce dayanamayıp eczaneden miratech marka erken gebelik aldım 🤭 yarın da predictor marka sipariş ettim onlar gelecek 😬
Offf bende yapmamak için direniyorum çatlatma iğnesninn 11. Günü daha o yüzden yapamıyorum da yalancıktan hamile olduğumu sanarım diye 😂😂

Tahmini yumurtlama ve ilişki ne zaman oldu? Göğüs ağrısı yumurtlama döneminde de olabiliyor. Bence siz bu günleri de değerlendirin
Bir hafta önce oldu diye tahmin ediyorum ben. Ama sonrasında da gün aşırı birlikteliğe devam ettik zaten. Olasi ihtimalleri kacirmayalim

arkadaşlar o kadar umut ettik testler yaptım yine olmadı regl oldum ne yazıkki benden olmayacak artık gidiyorum herkes hedefine biran önce ulaşsın tek dileğim
tam gününde oldum hiçde şaşmıyor lanet çat çat geliyor
erken gebelik testlerinde çıkan o çizgilere inanmayın bekleyin kaset test yapın bariz çizgiler gördüm inanın barizdi hep yalan kanda verdim yok kimyasal falan değil yani testlerle kendinizi kandırmayın nolur

hamile arkadaşlarımı tebirk ediyorum bekleyenlerde en güzelleriyle karşılaşsın inşallah sizlere dua ediyorum okuyunca sizde bana bir dua edin ameliyat olcam artık karar verdik şans dileyin bana

Tabi boş yere ümit de vermek istemem ama yum. Testinin koyulaşması iyiye işaret. Her ne kadar alakası yok dense de yıllar önce buraları okuyup aynı şeyleri yaşamış biri olarak ben pozitifi gören bir örneğim. O zaman çok yazan vardı aynısını. Yine de her şeyin hayırlısı olsun.
Bekletiyorsa güzelleştiriyordur🙏🏻🤍

Bu ay ben regl olmak üzereyim bu arada tam sökülme sancısı başladı, insan onu anlar ya işte o sancı. Zaten takvim de bugünü gösteryordu. Yine olmadı.
Bn siz ovulasyon testimi atarim yapınca bakarsinz

İnşallah canım çok umutlanmak istemiyorum sadece bekliyorum ne olursa razıyım zaten
Aynen aslında bende umutlanmak fazla istemiyorum .. ortalardayim biraz..
Yok ben öyle belirli bir şişlik değil genel olarak alt karın da hissediyorum bu nedenle regliye benziyor ama işte alıntı gitti krem rengine dnerek iyice kesildi ztn 3 sefer fln silinince gördüm aregli oldum zannettim kontrol ediyorum
Beyaz akıntın olmuyorsa normalde iyi bir işaret pütür pütür değilse tabi

Aynen aslında bende umutlanmak fazla istemiyorum .. ortalardayim biraz..

Beyaz akıntın olmuyorsa normalde iyi bir işaret pütür pütür değilse tabi
Yok pütürlü o leke akşam oldu 3 defa toplamı bir lira kadar büyüklükte ancak olur azar azar sonra krem rengi bir akıntıya döndü kesildi sabah yoktu 🤷‍♀️ Yerleşme olsa böyle olur mu ben anlamadım az daha olması gerekmezmıydı yerleşme demek için

Kuzum doktora gittin diye düşünmüştüm ben de geçen hafta gitceksin diye hatırladım😬 valla sökülmesini bekliyorum kuzu günlük pedi lekeliyo normal ped takıyorum oluyorum diye (özellikle yatarken) sabah bakıyorum azıcık leke gelmiş ama sabaha ya da yarın gün içinde gelecek muhtemelen🤷🏻‍♀️
Sende kimyasal bukadar uzun sürmemişti ama.. bir gün sonra sökülmüştu ... Okadra uzun sürmüyor ki sökülmesi... kaç gündür lekellm var diyorsun.... normal de bat nezaman di senin?

Amin inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin.
Doktora gittim bu arada kese görünmedi kan verdim akşama çıkacak bakalım 🤔
Kan iki güne bir iki katı artar sonuca göre de hesaplayıp tekrar muayeneye gidicem işte 5000i geçince. Varsa tabi :)
Hadi inşallah hayırlı haberlerle gel 🙏🏻

X