• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İki gebeliği de birini 7 birini 5 gün öncesinden öğrenmiş biri olarak olmadığını düşünüyorum ama tabi ki adet gelene kadar Ümit kesmek yok niye yaşıyoruz bu kadar belirti vardır elbet bir şeyler 😂 ismira_1923 ismira_1923
Katılıyorum. Testler çok hassas. Mesela 5 gün önceden herkesin görebileceği hafif bi çizgi cikmaliydi diye düşünüyorum 😁

Gerçekten hiç üzmek istemiyorum ama ben böyle hafif çizgimsi şeyler çok gördüm hepsi de negatif sonuçlandı. Ama o kadar iyi anlıyorum ki regl olana kadar kendimizi oyalamak bile iyi geliyor.
Aynen öyle. Bir de kendimizi inandirinca belirtiler de psikolojik baş gösteriyor sanki 😅

Gebelik testi olan bende de birkaç ay önce öyle sonuç verdi ama ertesi gün regl olmuştum. Amaaa, ben ilk gebeliğimi adet tarihi yaklaştıkça ovulasyon testinin tekrae koyulaşmasıyla öğrendim. İki çizgi aynı renkti regle 1 gün kala. İnşallah hamilesinizdir.
Bnmde 3 gün kala aynı olmasa da koyu olmaya başlamıştı bakalm

Herkese günaydın 🌞 test yaptım da geldim bir de baktım ne göreyim pambık pambık aceye batır çıkar anca bu kadar olur. Ama hala 26 sına kadar gebeyim 😂 sonra nisana transfer olurum artık partalina_ partalina_ @Random33 @tucimo @crab_mother Ginnys Ginnys ve diğer kızlar 💕
Ayy bir gölgeye bile razıyız bu karbeyazlara doyduk artık dimi kuzum.. dur bakalım 4 gün az değil, bu işler son anda bile cok güzel değişiyor 😇 ama değişmezse de nisana gel, nisan da güzel ✨✨

Ayy bir gölgeye bile razıyız bu karbeyazlara doyduk artık dimi kuzum.. dur bakalım 4 gün az değil, bu işler son anda bile cok güzel değişiyor 😇 ama değişmezse de nisana gel, nisan da güzel ✨✨
Öyle tatlım napalım yeni testler gelsin onları da patlatırız 🐣 nisan sizlerle güzel 💕 son olmak kaydıyla ama 🤭

Aslında 6 gün önce de pozitif test atmıştım 😇😇ama adet günümü bekledim 2 gün geçti şimdi.tekrar yaptim 😍pozitif 🥰yine. Haftaya doktora gitmeyi planlıyorum 😊
hayırlısı olsun inşallah saglıkla kucagınıza alırsınız :) nasıl dayanıyorsun ya ben hemen giderdim doktora, belki progestan kullanman gerekebilir cok gecikme derim

İnşallah bakalm
Tabi boş yere ümit de vermek istemem ama yum. Testinin koyulaşması iyiye işaret. Her ne kadar alakası yok dense de yıllar önce buraları okuyup aynı şeyleri yaşamış biri olarak ben pozitifi gören bir örneğim. O zaman çok yazan vardı aynısını. Yine de her şeyin hayırlısı olsun.
Bekletiyorsa güzelleştiriyordur🙏🏻🤍

Bu ay ben regl olmak üzereyim bu arada tam sökülme sancısı başladı, insan onu anlar ya işte o sancı. Zaten takvim de bugünü gösteryordu. Yine olmadı.

F5266F88-853C-4BC0-9D80-BEFABE4A1748.jpeg

Ginnys Ginnys canım karartabilir misin ben çok az çizgi görüyorum ama resimde belli olmuyor hayalde görüyor olabilirim

Back