• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Leke de gebelik belritilerinden.. ilk trimester de çok olan bişey.. birde ben namaz kılarken hissediyorum iç taraftan rahmimin biraz üstü böylse sis ufak balon varmış gibi.. secdeye giderken iki büklüm olunur ya orda o şişliği hissediyorum
Yok ben öyle belirli bir şişlik değil genel olarak alt karın da hissediyorum bu nedenle regliye benziyor ama işte alıntı gitti krem rengine dnerek iyice kesildi ztn 3 sefer fln silinince gördüm aregli oldum zannettim kontrol ediyorum

Yumurtlama takibi yapmıyor musun? Adetten 14 gün önce olur genelde canım ama senin büyük ihtimalle çatlama oldugu için oldu. Benim de çarlama zamanı bel ve kasık ağrım çok oldı
Yumurta takibi yapmadım canım bu güne kadar bütün günleri değerlendirdim. Bu günden sonra da devam etmem gerekmez heralde

Yumurta takibi yapmadım canım bu güne kadar bütün günleri değerlendirdim. Bu günden sonra da devam etmem gerekmez heralde
Hiç belli olmuyor bata yakın da çatlayabiliyor yumurta, 1 dolu 1 boş şekilde bata kadar değerlendir bence garantiye almak istiyorsan canım

Yaptım ama yok diyorlar bnmde gözüme hafif çarpıyor sanki en sondaki şimdiki hali beklemiş yani
Regle kac gunun var bilmiyorum ama benim 4 gun kala fln boyleydi. Ben ciplak gozle goruyodum ama fotoda net olmuyodu. Esim bile anlamiyorum var gibi ama net degil diyodu. Regle 1gun kala daha belirgindi seninki de oyledir insallah. Degerin yeni yukseliyo daha sanki

Kızlar ben de sabah test yaptım. Dun sabahın aynısı. 1 günde az da olsa koyulasmaz mi. Ama çok aşırı dikkatli bakınca gozukmesini ben psikolojik olarak yorumluyorum. Ya da gercekte hic yok, kuruma çizgisi. Bilemiyorum. Ama iç sesim negatif oldugunu söylüyor. Nasip 🥲😊
Bebis haberi alanlara ise hayırlı olsun diyorum. Sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip olsun 🥰

Herkese günaydın 🌞 test yaptım da geldim bir de baktım ne göreyim pambık pambık aceye batır çıkar anca bu kadar olur. Ama hala 26 sına kadar gebeyim 😂 sonra nisana transfer olurum artık partalina_ partalina_ R Random3 -Arwen- -Arwen- C crab_mother Ginnys Ginnys ve diğer kızlar 💕
Hahah. Ya ben de sabah yaptim. Gerçekten beyaz. 10 dk sonra coook aşırı silik gözükmesini ben kuruma çizgisi olarak yorumluyorum. Adete 5 gün var. Suan çıksa çıkardı bence.

Kızlar ben de sabah test yaptım. Dun sabahın aynısı. 1 günde az da olsa koyulasmaz mi. Ama çok aşırı dikkatli bakınca gozukmesini ben psikolojik olarak yorumluyorum. Ya da gercekte hic yok, kuruma çizgisi. Bilemiyorum. Ama iç sesim negatif oldugunu söylüyor. Nasip 🥲😊
Bebis haberi alanlara ise hayırlı olsun diyorum. Sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip olsun 🥰
Dur bekliyoruz daha adet olmadık ümitsizlik yok günümüz gelsin sonrasına bakarız artık

Benimde negatif ama ümüdimi kesmek istemiyorum 28ine hala 6 gün var
İki gebeliği de birini 7 birini 5 gün öncesinden öğrenmiş biri olarak olmadığını düşünüyorum ama tabi ki adet gelene kadar Ümit kesmek yok niye yaşıyoruz bu kadar belirti vardır elbet bir şeyler 😂 ismira_1923 ismira_1923

Kızlar gunaydin herkese hepinizi okudum kızlar motivasyon düşürmek yok olmadi yok diye hergun daha motivasyonumuzu yüksek tutacaz çoğunuzun bata vat daha evet herkesin bir değil vücudu ve gösterdiği belirti ama size birazda umut olsun diye yazicam ben belirtilerimden emindim gebe olduğuma adetten 4 gün önce beta 1.20 çıktı adet günümde 39.35 kimse umudunu kesmeyecek söz verin bakalım burda🥰🥰🥰

Gerçekten hiç üzmek istemiyorum ama ben böyle hafif çizgimsi şeyler çok gördüm hepsi de negatif sonuçlandı. Ama o kadar iyi anlıyorum ki regl olana kadar kendimizi oyalamak bile iyi geliyor.

Herkese günaydın 🌞 test yaptım da geldim bir de baktım ne göreyim pambık pambık aceye batır çıkar anca bu kadar olur. Ama hala 26 sına kadar gebeyim 😂 sonra nisana transfer olurum artık partalina_ partalina_ R Random3 -Arwen- -Arwen- C crab_mother Ginnys Ginnys ve diğer kızlar 💕
Ay sana güleyim mi ağlayayım mı bilemedim ☺️ daha zamanın varmış, umut bitmemiş. Hayırlısı tatlım, en kötüsü yanımıza gelirsin. Umarım sürpriz olur tabii 🙏

Back