- 10 Ağustos 2021
- 5.757
- 4.512
- 123
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #18.241
Valla hepimizde aynı sorular hiç birimiz diğerine benzemiyor diyorlarsa her gebelik farklıdır inşallah hamilesindir bu işler cidden karmaşık ben 2 kimyasal yaşadım birincisi az daha dursa düşük sayılacakmış 5.haftası bitiyordu ikisinde birbirinden farklı hislerdeydi bakalım hayırlısı olsun diyorum şimdiSelam arkadaşlar. Yarın regl günüm normalde. Bir hafta önce 2 gün süreyle söküldü sökülecek gibi aşırı adet sancısı ve bacak ağrısı çektim sonra geçti. 3 gün önce de göğüslerim çok acıyordu ve şişti. Bugün o da tamamen geçti. Klasik kaset testlerden yaptım demin, negatif. Adet sancısı da çekiyordum o da hafifledi. 1 senedir deniyoruz. Aslında 2. Çocuğumuz olacak ama ilkinin üzerinden 8 sene geçti valla unutmuşum. Böyle olan var mı? Yine mi adet olacağım ?
amin canım karşılıklı alalım inşallah güzel haberleriÇok doğru diyorsun, ben kendime söz geçiremediğim için yapacağım ama regl ağrım başladı baya, sabaha olmazsam yaparım artık, inşallah sen de güzel haberler alırsın, herşeyde vardır bir hayır
Ayrı üzüntü onlar da değil mi. Çok haklısın. Her şeyin hayırlısı.Valla hepimizde aynı sorular hiç birimiz diğerine benzemiyor diyorlarsa her gebelik farklıdır inşallah hamilesindir bu işler cidden karmaşık ben 2 kimyasal yaşadım birincisi az daha dursa düşük sayılacakmış 5.haftası bitiyordu ikisinde birbirinden farklı hislerdeydi bakalım hayırlısı olsun diyorum şimdi
Ya sorma aşağı tükürsem sakal yukarı bıyık bende herşeye seviniyorum bu nedenleAyrı üzüntü onlar da değil mi. Çok haklısın. Her şeyin hayırlısı.
Kuzum benim kahverengi açık sökük renkte kanama geldi para kadar bile değil rotalar akıntım var sanıp gidiyorum regli oldum diye bir şey çıkmıyor hemen test yaptım negatif beklemedeyim o kahverengi akıntı çok az silinince geldi karşımda şişlik oldu ama regli ağrı yok sadece rahimde çok hafif batma hissettim geçti o kanama gibi leke de yerini kremsi bir akıntıya bıraktı hafif kahvemsi bu kadar bende olup olan bu Allah iki iyiliğin birini versin inşallah ya bebek ya regli olmak dileğim
Kuzum inşallah yerleşmedir yaa ama seni ümitlendirmek istemem benim de böyle başlamıştı tam olarak kimyasalda çünkü, şimdi de aynı kahve leke geliyo ped takıyorum oldum diye yok hala leke şeklinde devam ama büyük ihtimal yarın falan sökülür diye düşünüyorum kimyasaldan beri düzelemedi reglim ya akıntı gibi başlayıp hurra devam ediyo, çok şişkinim midem ağzıma geliyo midem bulanıyo donuyorum falan ööf sinirim bozuk sökülse de rahatsamKuzum benim kahverengi açık sökük renkte kanama geldi para kadar bile değil rotalar akıntım var sanıp gidiyorum regli oldum diye bir şey çıkmıyor hemen test yaptım negatif beklemedeyim o kahverengi akıntı çok az silinince geldi karşımda şişlik oldu ama regli ağrı yok sadece rahimde çok hafif batma hissettim geçti o kanama gibi leke de yerini kremsi bir akıntıya bıraktı hafif kahvemsi bu kadar bende olup olan bu Allah iki iyiliğin birini versin inşallah ya bebek ya regli olmak dileğim
İnşallah diyorum ya ikisinide isterim çünkü bebekte reglide benim için iyi birşey ocaktan beride regli olmadımKuzum inşallah yerleşmedir yaa ama seni ümitlendirmek istemem benim de böyle başlamıştı tam olarak kimyasalda çünkü, şimdi de aynı kahve leke geliyo ped takıyorum oldum diye yok hala leke şeklinde devam ama büyük ihtimal yarın falan sökülür diye düşünüyorum kimyasaldan beri düzelemedi reglim ya akıntı gibi başlayıp hurra devam ediyo, çok şişkinim midem ağzıma geliyo midem bulanıyo donuyorum falan ööf sinirim bozuk sökülse de rahatsam
Aynen öyle bebeğe giden yol regl olmaktan geçiyo zaten önce sağlık kuzum benimİnşallah diyorum ya ikisinide isterim çünkü bebekte reglide benim için iyi birşey ocaktan beride regli olmadım
Amin inşallah canım valla işte bugün bu leke bile sevindirdi hani ikisinide işaret bir şey var diyor umut var yani çok korktum bir daha regli olmazsam diye gebelikten çok bu korkuttu çünkü bir gün olur elbet demekle neeee erken menapoz muuuuuu aynı şey değil çok etkiledi Dr ama atlattım şimdi iyiyim ve belki herşey saha iyi olacak diye bir Umut var içimde yenidenAynen öyle bebeğe giden yol regl olmaktan geçiyo zaten önce sağlık kuzum benim
Canimmm beklemedeyim doktora gideceğim. İnshaAllah sadece günü belli değil ama mutlaka bu hafta.. İnshaAllah sen ne yaptın bence sende var bişeyler çoktan sökülürdu yaa
Canim benimde beyaz akıntım başlamıştı günlerdir devam ediyordu bugün yoğun akıntı ile beraber çooook açık kahve rengi leke geldi ama Cook açık renk yani.. akıntı gibi geldi alsinda leke de diyemem.. sonra yine geçti beyaza döndü.. senin miden bulaniyor mu hala .. İnshaAllah bebiş vardır bizde kuzularımmmKuzum benim kahverengi açık sökük renkte kanama geldi para kadar bile değil rotalar akıntım var sanıp gidiyorum regli oldum diye bir şey çıkmıyor hemen test yaptım negatif beklemedeyim o kahverengi akıntı çok az silinince geldi karşımda şişlik oldu ama regli ağrı yok sadece rahimde çok hafif batma hissettim geçti o kanama gibi leke de yerini kremsi bir akıntıya bıraktı hafif kahvemsi bu kadar bende olup olan bu Allah iki iyiliğin birini versin inşallah ya bebek ya regli olmak dileğim
Leke de gebelik belritilerinden.. ilk trimester de çok olan bişey.. birde ben namaz kılarken hissediyorum iç taraftan rahmimin biraz üstü böylse sis ufak balon varmış gibi.. secdeye giderken iki büklüm olunur ya orda o şişliği hissediyorumAmin inşallah canım valla işte bugün bu leke bile sevindirdi hani ikisinide işaret bir şey var diyor umut var yani çok korktum bir daha regli olmazsam diye gebelikten çok bu korkuttu çünkü bir gün olur elbet demekle neeee erken menapoz muuuuuu aynı şey değil çok etkiledi Dr ama atlattım şimdi iyiyim ve belki herşey saha iyi olacak diye bir Umut var içimde yeniden
Yumurtlama takibi yapmıyor musun? Adetten 14 gün önce olur genelde canım ama senin büyük ihtimalle çatlama oldugu için oldu. Benim de çarlama zamanı bel ve kasık ağrım çok oldıKızlar sürekli yazıyorum ama soracak kimsemde yok yakınımda kusura bakmayın. Bata 10 gün kaldı karnıma şiddetli sancılar giriyor 5-10 saniye sürüyor ara ara geliyor 3 gündür böyleydi ama bu gün fazlalaştı, göğüslerimde aynı şekilde. Yumurtlama dönemimde geçmiştir heralde değil mi çatlama falan olurken olur mu böyle şeyler
Sen gidebilirsen başka bi doktora gitmeye çalış kuşum hepimiz senle sinirlendik o doktoraAmin inşallah canım valla işte bugün bu leke bile sevindirdi hani ikisinide işaret bir şey var diyor umut var yani çok korktum bir daha regli olmazsam diye gebelikten çok bu korkuttu çünkü bir gün olur elbet demekle neeee erken menapoz muuuuuu aynı şey değil çok etkiledi Dr ama atlattım şimdi iyiyim ve belki herşey saha iyi olacak diye bir Umut var içimde yeniden
Kuzum doktora gittin diye düşünmüştüm ben de geçen hafta gitceksin diye hatırladımCanimmm beklemedeyim doktora gideceğim. İnshaAllah sadece günü belli değil ama mutlaka bu hafta.. İnshaAllah sen ne yaptın bence sende var bişeyler çoktan sökülürdu yaa
Canim benimde beyaz akıntım başlamıştı günlerdir devam ediyordu bugün yoğun akıntı ile beraber çooook açık kahve rengi leke geldi ama Cook açık renk yani.. akıntı gibi geldi alsinda leke de diyemem.. sonra yine geçti beyaza döndü.. senin miden bulaniyor mu hala .. İnshaAllah bebiş vardır bizde kuzularımmm
İnşallah canım çok umutlanmak istemiyorum sadece bekliyorum ne olursa razıyım zatenCanimmm beklemedeyim doktora gideceğim. İnshaAllah sadece günü belli değil ama mutlaka bu hafta.. İnshaAllah sen ne yaptın bence sende var bişeyler çoktan sökülürdu yaa
Canim benimde beyaz akıntım başlamıştı günlerdir devam ediyordu bugün yoğun akıntı ile beraber çooook açık kahve rengi leke geldi ama Cook açık renk yani.. akıntı gibi geldi alsinda leke de diyemem.. sonra yine geçti beyaza döndü.. senin miden bulaniyor mu hala .. İnshaAllah bebiş vardır bizde kuzularımmm
Hala araştırtırım bol yer bulunca herhangi birinde gideceğim zaten ama şimdilik lazım olursa diye duruyorSen gidebilirsen başka bi doktora gitmeye çalış kuşum hepimiz senle sinirlendik o doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?