- 5 Kasım 2018
- 1.095
- 1.873
- 133
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #18.221
Evet çok güzel ozetlediniz katılıyorum. Umarım vardir biseyler. Olmasa da sağlık olsunValla bir şey yapmadım aslında orda gördüm sonradan siz herkes göremedi diyince ben mi yanıldım diye oynadım zaten hemen çıktı ve birde zaten attığınız aynanmamış foto vardı tabiki dileğimiz gebe olmanız ama değişkede sağlık olsun herzaman bizimkisi birbirimizi avutmak oyalamak bu süreci daha kolay atlatmak işte
O zaman negatifi de pozitif gösterir amaCanım prodoktor 1.47 beta hcg yi bile yakalamıştı bir kişide prediktör çok aman aman iyi değil ama prodoktor harika emin ol
Geç döllenmeyse göstermeyebilir canım burda adetin den çok sonra öğrenenler olduArkadaşlar adete 2 gün var gebelik olsa pozitif gösterir mi kesin
Yuksek ihtimal evetArkadaşlar adete 2 gün var gebelik olsa pozitif gösterir mi kesin
Hadi ya kaset yaptım bugün ama bilemiyorum var mı yok muGeç döllenmeyse göstermeyebilir canım burda adetin den çok sonra öğrenenler oldu
Aynen katılıyorum böyle bisey varsa adetten sonra belli olabilirGeç döllenmeyse göstermeyebilir canım burda adetin den çok sonra öğrenenler oldu
Foto varsa atsana bakalım belki biz goruruzHadi ya kaset yaptım bugün ama bilemiyorum var mı yok mu
Kaset test yaptım kimi var kimi yok diyor bilemiyirm o kadar çok kafam karıştı kiYuksek ihtimal evet
Çok doğru diyorsun, ben kendime söz geçiremediğim için yapacağım ama regl ağrım başladı baya, sabaha olmazsam yaparım artık, inşallah sen de güzel haberler alırsın, herşeyde vardır bir hayırben bu süreçte şunu öğrendim geleceği varsa geliyor yaptığımız testler bizi biranda dünyanın bütün duygusunun içine alıp bir anda fırlatıyor anladım ki öyle olunca canım çok yanıyor batdan 4 gün sonra benim için olanı. inşallah güzel haberler alırsınrabbim sevincini arttırsın. anneler topiğine geçmemiz umuduyla
Üsteki ilk saniyeler ikinci dk üçüncü saatler sonraFoto varsa atsana bakalım belki biz goruruz
Kuruma çizgisi olabilir 3 ama sanki 2.olanda da var gibi gördüm benÜsteki ilk saniyeler ikinci dk üçüncü saatler sonra
Ovulasyon testi kullandım ve pik göreli baya oldu 5 martı bugünkü ovulasyon testimde pik değil ama baya kOyuydu ondan şüphelendimAynen katılıyorum böyle bisey varsa adetten sonra belli olabilir
Çok hafif göze carpiyo acaba bn mi oyle gormk istiyorum dedim kuruma mi diye suya tuttum gitmedi sizce yapayım mi erkn gebelik testiKuruma çizgisi olabilir 3 ama sanki 2.olanda da var gibi gördüm ben
Valla okadarını bilmiyorum kiBak aşağıdan yukarı ilk yaptığım saniye en başta ikincisi 5 dk sonra diğeri de saatler sonra
Varsa yap hadi şimdiÇok hafif göze carpiyo acaba bn mi oyle gormk istiyorum dedim kuruma mi diye suya tuttum gitmedi sizce yapayım mi erkn gebelik testi
Şuan elimde yokVarsa yap hadi şimdi
Ozaman sabah yap yani yarınŞuan elimde yok
Gebelik testi olan bende de birkaç ay önce öyle sonuç verdi ama ertesi gün regl olmuştum. Amaaa, ben ilk gebeliğimi adet tarihi yaklaştıkça ovulasyon testinin tekrae koyulaşmasıyla öğrendim. İki çizgi aynı renkti regle 1 gün kala. İnşallah hamilesinizdir.Ovulasyon testi kullandım ve pik göreli baya oldu 5 martı bugünkü ovulasyon testimde pik değil ama baya kOyuydu ondan şüphelendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?