Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet çok güzel ozetlediniz katılıyorum. Umarım vardir biseyler. Olmasa da sağlık olsun

Çok doğru diyorsun, ben kendime söz geçiremediğim için yapacağım ama regl ağrım başladı baya, sabaha olmazsam yaparım artık, inşallah sen de güzel haberler alırsın, herşeyde vardır bir hayır

Selam arkadaşlar. Yarın regl günüm normalde. Bir hafta önce 2 gün süreyle söküldü sökülecek gibi aşırı adet sancısı ve bacak ağrısı çektim sonra geçti. 3 gün önce de göğüslerim çok acıyordu ve şişti. Bugün o da tamamen geçti. Klasik kaset testlerden yaptım demin, negatif. Adet sancısı da çekiyordum o da hafifledi. 1 senedir deniyoruz. Aslında 2. Çocuğumuz olacak ama ilkinin üzerinden 8 sene geçti valla unutmuşum. Böyle olan var mı? Yine mi adet olacağım ?

Ovulasyon testi kullandım ve pik göreli baya oldu 5 martı bugünkü ovulasyon testimde pik değil ama baya kOyuydu ondan şüphelendim
Gebelik testi olan bende de birkaç ay önce öyle sonuç verdi ama ertesi gün regl olmuştum. Amaaa, ben ilk gebeliğimi adet tarihi yaklaştıkça ovulasyon testinin tekrae koyulaşmasıyla öğrendim. İki çizgi aynı renkti regle 1 gün kala. İnşallah hamilesinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…