• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fotoğraf oynama ile oluyo resmen ya. Cok tesekkur ediyorum. Suan bu foto olmasa artık umudumu yavaştan kesiyodum. Gerçekten çok teşekkürler 😊🥰
Ama bak orada hiç oynanmamış bir foto var onda en net görüntü var zaten

Eklentiler

• A94355CD-7E4F-416C-B070-1ABB4614FAA7.png
    A94355CD-7E4F-416C-B070-1ABB4614FAA7.png
    351 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar bu akşam mide kanaması ve sağ kasığımda yanma ve ağrı gibi değişik bir sıkıntı var anlamadım sizde varmı böyle bişey hep sağdan sağdan geliyor sızlamalar 🤣🤣
Sağlı sollu geliyolar bence attık 😁 bende sağ kasikta batma başladı aksamustune doğru ama şuan sifir belirti 😒

Bugünkü kasrt testti yarın sabah erken gebelik testi yapıcam canım eczanede freely diye bi marka varmış ondan aldım bakalım o ne gösterecek
Ben de sabah prodoctor diye bir test var ondan yapacağım erken test güya bilmiyorum. Netten de predictor erken gebeliği sipariş ettim o çok daha iyi bakalım onu da gelince yaparız artık

Yani renk efektini değiştirmek demek istemistim
Gerçekten harikasizin😇
Valla bir şey yapmadım aslında orda gördüm sonradan siz herkes göremedi diyince ben mi yanıldım diye oynadım zaten hemen çıktı ve birde zaten attığınız aynanmamış foto vardı tabiki dileğimiz gebe olmanız ama değişkede sağlık olsun herzaman bizimkisi birbirimizi avutmak oyalamak bu süreci daha kolay atlatmak işte

Ben de sabah prodoctor diye bir test var ondan yapacağım erken test güya bilmiyorum. Netten de predictor erken gebeliği sipariş ettim o çok daha iyi bakalım onu da gelince yaparız artık
Canım prodoktor 1.47 beta hcg yi bile yakalamıştı bir kişide prediktör çok aman aman iyi değil ama prodoktor harika emin ol

Kızlar bnm kahverengi akıntım açık kahve devam ediyor ama şişkinlik var bnde regli olurken oluşan gerginlik hissi şişlik hissi alt karında ve rahim kısmında hafif batma bakalım ne olacaksa kısmet

Kızlar bnm kahverengi akıntım açık kahve devam ediyor ama şişkinlik var bnde regli olurken oluşan gerginlik hissi şişlik hissi alt karında ve rahim kısmında hafif batma bakalım ne olacaksa kısmet
Olmazsın inşallah adet 🙏🏻

İnşallah amin 😊 3 gün öncesinde varsa çıkar heralde yoksa da düşünmeyi bırakırım diye yapacağım artık
ben bu süreçte şunu öğrendim geleceği varsa geliyor yaptığımız testler bizi biranda dünyanın bütün duygusunun içine alıp bir anda fırlatıyor anladım ki öyle olunca canım çok yanıyor batdan 4 gün sonra benim için olanı. inşallah güzel haberler alırsın 🤲💛 rabbim sevincini arttırsın. anneler topiğine geçmemiz umuduyla 💫🌈🤍

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-21-23-46-12-36_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2022-03-21-23-46-12-36_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 61
Benim bat 6 gün kaldı. Göğüs hassasiyetim devam ediyor. Kasık ağrılarım ara ara oluyor. Peynirimsi bir beyaz akıntı geldi bu akşam sizce bende pozitif testi görür müyüm 🥺

Back