- 14 Aralık 2021
- 726
- 258
- 33
- 24
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #18.161
Zaten aceleci davranmiyorum beklemeye calisicam diyorum.Canım adetine 12 gün varsa yeni yumurtlamışsındır ne bu acelecilik az sabır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten aceleci davranmiyorum beklemeye calisicam diyorum.Canım adetine 12 gün varsa yeni yumurtlamışsındır ne bu acelecilik az sabır
Oda olabilir canım dün gece sıtma tutma resmen beni deBende de 2-3 gündür sürekli idrar geliyor üşüdüğüm için olabilir mi ya ayaklarım hiç ısınmıyor da kansızlık var
Aynn peki pik olursa mi gebelik oluyor
Evet. 5inde yumurtlama gördüysen 16 gün olmuş adet olman lazımdı? Gebelik testi yapsanaAynn peki pik olursa mi gebelik oluyor
Belli olmaz canım.ya ,inşallah vardırDüşünüyorum sürekli bi ağlama isteğim var o var bu var ama diyorum bi test yapsam negatif çıkar kesin Trendyol satıcılarını zengin ettim gebelik testi ala ala
Allah bağışlasın kuzuları benim de 1 tane var. İnş ikincisi de olur. Yaşım genç olsaydı 3 cuyu bile isterdim ama suan 2.ciyi yapabildiysek ne mutlu bizeEvet canım nasipse 2 tanede meleğim var
İnşallah canımHe anladım kuzuu insallah tutmuştur
Ayyy ahahshhash bacaklarda mı?Oda olabilir canım dün gece sıtma tutma resmen beni de
Bi gelseler rahatlıcazBelli olmaz canım.ya ,inşallah vardır
Hiç sorma.bende aynı valla
Ayyy ahahshhash bacaklarda mı?
Hahaha aynı ben. Trendyol bize çalışıyor. Şimdi evde 2 test kaldı. Gerginim. Panigim gelirse ard arda test yaparsam bitecek. En az 4 5 test olmalıydı. Stok yapmamız lazım acilDüşünüyorum sürekli bi ağlama isteğim var o var bu var ama diyorum bi test yapsam negatif çıkar kesin Trendyol satıcılarını zengin ettim gebelik testi ala ala
Canım yok gibi ya bekledinmi 10 dkKızlar testi ikiye ayırırken yere düştü tüm parcalar saçıldı. Bu test kısmı ama test penceresine koyunca kontrol çubuğunun hemen yanı tamamen bembeyaz yani hicbsey yok ama fotoda da gördüğünüz üzere sungerimsi olan kısımda çizgi var. Ama test penceresine yerlestirince o kısım denk gelmiyor pencereye. Ben hicbsey anlamadım. Kafam karıştı.
Evet yaaa, inşallah bu ay bizim.ayimiz olurBi gelseler rahatlıcaz
Benimde.iki tane var bugün kaç kere sepete ekledim.cikardimHahaha aynı ben. Trendyol bize çalışıyor. Şimdi evde 2 test kaldı. Gerginim. Panigim gelirse ard arda test yaparsam bitecek. En az 4 5 test olmalıydı. Stok yapmamız lazım acil
Yok bu testi şimdi yapmadım. Sabah yaptığım testin içini actim. Ama nasıl olur içini açmadan hayalet cizgi vardi. Açınca dağıldı elimden düştü hepsi. Anlamadım. Evet burada hicbsey yok hatta bembeyazCanım yok gibi ya bekledinmi 10 dk
Yeniden yaptım bak sanaKızlar testi ikiye ayırırken yere düştü tüm parcalar saçıldı. Bu test kısmı ama test penceresine koyunca kontrol çubuğunun hemen yanı tamamen bembeyaz yani hicbsey yok ama fotoda da gördüğünüz üzere sungerimsi olan kısımda çizgi var. Ama test penceresine yerlestirince o kısım denk gelmiyor pencereye. Ben hicbsey anlamadım. Kafam karıştı.
Yaptım ama yok diyorlar bnmde gözüme hafif çarpıyor sanki en sondaki şimdiki hali beklemiş yaniEvet. 5inde yumurtlama gördüysen 16 gün olmuş adet olman lazımdı? Gebelik testi yapsana
Ben de gördüm uğraştım biraz fotoyla aynı noktada görünüyorYeniden yaptım bak sana
Ne zaman testi yenileyeceksin?Eki Görüntüle 3031193
Kızlar testi sabah yaptım ilk 1 dakikada bişey göremeyince bırakıp evden çıktım. Akşam geldiğimde böyle olmuştu. Evet gelsin yorumlar
Bütün testleri değiştiriyor valla uygulamami telefonun kendi kamerasından miYeniden yaptım bak sana