Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzu dayan henüz yapma

Kızlar merhaba birşey soracaktım dün yaptığım ovülasyon testi daha net gibiydi bugünkü daha silik neden olabilir bi bilginiz varmı kafam çok karışık geçen ay da yumurtlama göremedim
Dünü atladıysan bugün değerlendir olur mu bu yumurtlama değil bence ama bu benim fikrim ve nadiren de olsa yumurtlama değil denilse bile yumurtlama olabiliyor örnek vereyim diyelim 18-20 mm de biz pik görüyoruz ama bu diyelimki 17mm olmuş ve çatlamış şimdi bundan gebelik oluşmaz diyebilirmiyiz diyemeyiz o nedenle bu gibi durumları da değerlendirmek lazım.

Kızlar benim bugün kahverengi akıntı geldi bir damladan daha az dua edin iki iyiliğin birisi olsun ya gebe olayım yada regli olabileyim. Çünkü ikisinide istedim biliyorsunuz en son ocakta oldum.
İnşallah adettir canım bu ay denersin inşallah bir de çörekotu kürü okumuştum buralarda yaptın mı hiç

Dünü değerlendirdim canım olmadı bugün de değerlendireyim inşallah

Ben yumurtluyorum onda sorun yok regli olmadım en son Ocak 16 testler negatif sonra doktor gittim rahim ince dedi daha bir sürü şey hatta folekül yok dedi 4 gün sonra yumurtlama gördüm onun üzerine regli bekliyorum yada gebelik hangisi kısmetse

Aaaa ozaman inşallah hamişsindir canım Rabbim gönlüne göre versin.. test yaptın mı yap istersen en azından aklında soru işareti kalmax

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…