- 8 Şubat 2018
- 3.599
- 2.575
- 133
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #18.021
kuzu dayan henüz yapmaElimdeki clear blue cumadan önce yapmayacağım çünkü çok pahalı ve erken yaptım bitirdim bu sonuncusu bir iki gün geçsin öyle yapayım diğer erken gebelikten bir tane kaldı onada kıyamıyorum çok erkense test yapmak için boşa yapmış olacağım diye 2 tane normal test vardı birini yaptım hiç bir şey çıkmadı bu haftayı geçirmeden test yapmayacağım artık
Hiç ümidim de yok 1.5 senedir olmuyordu insan artık salıyor bir zaman sonraa :))bence imkanın varsa bugünü de bir şekilde değerlendir mutlaka bugün olmazsa yarım sabah
o yerleşme lekesi olsun inşallah aminnKızlar benim bugün kahverengi akıntı geldi bir damladan daha az dua edin iki iyiliğin birisi olsun ya gebe olayım yada regli olabileyim. Çünkü ikisinide istedim biliyorsunuz en son ocakta oldum.
Dünü atladıysan bugün değerlendir olur mu bu yumurtlama değil bence ama bu benim fikrim ve nadiren de olsa yumurtlama değil denilse bile yumurtlama olabiliyor örnek vereyim diyelim 18-20 mm de biz pik görüyoruz ama bu diyelimki 17mm olmuş ve çatlamış şimdi bundan gebelik oluşmaz diyebilirmiyiz diyemeyiz o nedenle bu gibi durumları da değerlendirmek lazım.Kızlar merhaba birşey soracaktım dün yaptığım ovülasyon testi daha net gibiydi bugünkü daha silik neden olabilir bi bilginiz varmı kafam çok karışık geçen ay da yumurtlama göremedim
İnşallah adettir canım bu ay denersin inşallah bir de çörekotu kürü okumuştum buralarda yaptın mı hiçKızlar benim bugün kahverengi akıntı geldi bir damladan daha az dua edin iki iyiliğin birisi olsun ya gebe olayım yada regli olabileyim. Çünkü ikisinide istedim biliyorsunuz en son ocakta oldum.
Amin canım tabiki ilk dileğimo yerleşme lekesi olsun inşallah aminn
Hayır yapmadımİnşallah adettir canım bu ay denersin inşallah bir de çörekotu kürü okumuştum buralarda yaptın mı hiç
Dünü değerlendirdim canım olmadı bugün de değerlendireyim inşallahDünü atladıysan bugün değerlendir olur mu bu yumurtlama değil bence ama bu benim fikrim ve nadiren de olsa yumurtlama değil denilse bile yumurtlama olabiliyor örnek vereyim diyelim 18-20 mm de biz pik görüyoruz ama bu diyelimki 17mm olmuş ve çatlamış şimdi bundan gebelik oluşmaz diyebilirmiyiz diyemeyiz o nedenle bu gibi durumları da değerlendirmek lazım.
Dayanacağım yerleşme olsada erken zaten ama regli de olsam olur yeni kabulüm herşeye çünkü artık bir rahatlama gerek bu bedenede kız altüst oldu hormoncuklarımkuzu dayan henüz yapma
Sperm sıkıntısı yoksa hergün varsa gün aşırı değerlendirDünü değerlendirdim canım olmadı bugün de değerlendireyim inşallah
Çok okudum adetim 2.gününden 10. Güne kadar her sabah bir tatlı kaşığı bal biraz tarçın ve 1 tatlı kaşığı çörek otunu karıştırıp hergün taze taze yiyormuşsun yumurtlamayı sağlıyormuşHayır yapmadım
Canim İnşAllah gebesindir uzme kendiniHayır yapmadım
sana hamile duası ediyorum olacak ben inanıyorumDayanacağım yerleşme olsada erken zaten ama regli de olsam olur yeni kabulüm herşeye çünkü artık bir rahatlama gerek bu bedenede kız altüst oldu hormoncuklarım
Tamam canım çok teşekkür ederimSperm sıkıntısı yoksa hergün varsa gün aşırı değerlendir
Canım o kür herkese iyi gelemeyebiliyor ya bazılarında kist yapıyormuşKizlar bence sogan kürü bakın bu çok iyimis herkes bunu diyor banada 15 gün sabahları aç karnina
Ben yumurtluyorum onda sorun yok regli olmadım en son Ocak 16 testler negatif sonra doktor gittim rahim ince dedi daha bir sürü şey hatta folekül yok dedi 4 gün sonra yumurtlama gördüm onun üzerine regli bekliyorum yada gebelik hangisi kısmetseÇok okudum adetim 2.gününden 10. Güne kadar her sabah bir tatlı kaşığı bal biraz tarçın ve 1 tatlı kaşığı çörek otunu karıştırıp hergün taze taze yiyormuşsun yumurtlamayı sağlıyormuş
Yooo yooo hiç üzülmüyorum iki iyiliğin birisi olsun istedim çünkü ikisinde ebemi mutlu eder bu durumdaCanim İnşAllah gebesindir uzme kendini
Kıyamam sana hamişşcim saol canım benim ağzına sağlıksana hamile duası ediyorum olacak ben inanıyorumdua et içini ferah tut
Aaaa ozaman inşallah hamişsindir canım Rabbim gönlüne göre versin.. test yaptın mı yap istersen en azından aklında soru işareti kalmaxBen yumurtluyorum onda sorun yok regli olmadım en son Ocak 16 testler negatif sonra doktor gittim rahim ince dedi daha bir sürü şey hatta folekül yok dedi 4 gün sonra yumurtlama gördüm onun üzerine regli bekliyorum yada gebelik hangisi kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?