- 10 Ağustos 2021
- 5.757
- 4.512
- 123
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #18.041
Canım normal gebelik testi yaptım çıkmadı ama 7 gün önce clear bula da hafif çıkmıştı sonraki clear blue da çıkmamıştı elimde bir tane kaldı onuda yapmıyorum Cuma’ya bekletiyorum diyelimki gebeyim beta hemen yükselmez bugün 1 olsa çarşamba 2cuma 4 pazar 8 salı 16 çıkar yani çıkmaz şimdiden ama diyelim ki regli oldum oda olur oda güzel onuda olamıyorum zaten sağlık olsun yani her halükardaAaaa ozaman inşallah hamişsindir canım Rabbim gönlüne göre versin.. test yaptın mı yap istersen en azından aklında soru işareti kalmax
Tabi biraz daha beklemen daha iyi doğru sonucu alabilmek için Rabbim hayırlı sonuçlar versin inşallahhhCanım normal gebelik testi yaptım çıkmadı ama 7 gün önce clear bula da hafif çıkmıştı sonraki clear blue da çıkmamıştı elimde bir tane kaldı onuda yapmıyorum Cuma’ya bekletiyorum diyelimki gebeyim beta hemen yükselmez bugün 1 olsa çarşamba 2cuma 4 pazar 8 salı 16 çıkar yani çıkmaz şimdiden ama diyelim ki regli oldum oda olur oda güzel onuda olamıyorum zaten sağlık olsun yani her halükarda
Aha valla cok mantikliBiz önceden resmî negatif yapıp bakıyorduk öyle bakın bide öyle daha güzel belli oluyor. Resimin renk ayarlarıyla bi oynayın bakalım
Olmadı canım ama bağışıklık için güçlüydü afyonun ürünleri bende afyonluyum ondan güvendim yaniFaydasını gördün mü canım gebelik oldu mu?
Amin İnşALLAHAmiiiinnnnnmn canımm Yaa İnshaAllahRabbim sevindirsin hepimizi...
Sağol canım valla artık ne yapacağımı şaşırdım alıp işe yaramayıncada üzülüyor insanOlmadı canım ama bağışıklık için güçlüydü afyonun ürünleri bende afyonluyum ondan güvendim yani
Olsun bi şekilde şifadır sebebini bilemeyiz bekliyoruz işte canım elimizden geleni yaptıktan sonra üzülme hepimiz ayni yoldayizSağol canım valla artık ne yapacağımı şaşırdım alıp işe yaramayıncada üzülüyor insan
Yaptım cnm da yok gibiBilmiyorum ki canım çıkmaz da üzülürüm bir kaç gün bat geçsin de öyle yaparım
Dogru aslinda bende 2 ay adet olmadim artik dedim adet olayim hamile değilsem ilacla oldum adet yani adet olmamak bile insani daraltiyorYooo yooo hiç üzülmüyorum iki iyiliğin birisi olsun istedim çünkü ikisinde ebemi mutlu eder bu durumda
Çoğu kişi iyi vs dedi hani rahim temizligi pkosa vs iyi geliyor gebe kalmaya vs iyi gekiyor diyor etrafimdakiler hep bende 1 hafta içtim biraktimCanım o kür herkese iyi gelemeyebiliyor ya bazılarında kist yapıyormuş
Bende yaptım iyi geldi bana ama iyi gelmeyenler de var canım mesela reflüsü olanlar içemiyormuş ben 2 kez yaptım ama gebelik yok halaÇoğu kişi iyi vs dedi hani rahim temizligi pkosa vs iyi geliyor gebe kalmaya vs iyi gekiyor diyor etrafimdakiler hep bende 1 hafta içtim biraktim
Canım gebelik testinde bişey göremedim ama ovülasyon sanki yumurtlama olmuş da çatlamış gibi koyu bayaArkadaşlar adet günüme 2 gün var bugün ovulasyon testi ve gebelik testi yaptım bu şekilde bakar misinz
Aynn o köyü cikiyorCanım gebelik testinde bişey göremedim ama ovülasyon sanki yumurtlama olmuş da çatlamış gibi koyu baya
Amin canım inşallah hepimiz için hayırlısı olsunTabi biraz daha beklemen daha iyi doğru sonucu alabilmek için Rabbim hayırlı sonuçlar versin inşallahhh
Valla sorma canım işin kötü tarafı ilaç verdi ve ben yine adet olamadım bekliyorum ilaç sonrası gelip gelebilen yarım damla kahve rengi leke az önce tamam oldum regli dedim yine açık kahve sarıya dönük akıntı başka bir şey yokDogru aslinda bende 2 ay adet olmadim artik dedim adet olayim hamile değilsem ilacla oldum adet yani adet olmamak bile insani daraltiyor
Değerlendirin inşallah hayırlı haberler alırsın tez zamandaAynn o köyü cikiyor
Kuzummm ben cumartesi yaptım ama bişey çıkmadı.. ilginç.. neyse zaten doktora gideceğim .. bu hafta yarın birgün gideceğim İnshaAllah .. bakalım orda çıkar herhalde yada kana gönderir.. hayırlısıCanimmm sen ne yaptın??tekrar test yaptın mı
Canım enfeksiyon falan yok dimi vajinadaValla sorma canım işin kötü tarafı ilaç verdi ve ben yine adet olamadım bekliyorum ilaç sonrası gelip gelebilen yarım damla kahve rengi leke az önce tamam oldum regli dedim yine açık kahve sarıya dönük akıntı başka bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?