- 19 Ekim 2020
- 1.398
- 924
- 73
- 28
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #18.001
Bilmiyorum ki canım çıkmaz da üzülürüm bir kaç gün bat geçsin de öyle yaparımGebelik testi yapsam çıkar mu
Internetten test alsan cok mu gecikirKan almıyorlar ki almanyada idrar testi oda olası gebelik 6. Haftasına ulaşınca
Elimdeki clear blue cumadan önce yapmayacağım çünkü çok pahalı ve erken yaptım bitirdim bu sonuncusu bir iki gün geçsin öyle yapayım diğer erken gebelikten bir tane kaldı onada kıyamıyorum çok erkense test yapmak için boşa yapmış olacağım diye 2 tane normal test vardı birini yaptım hiç bir şey çıkmadı bu haftayı geçirmeden test yapmayacağım artıkInternetten test alsan cok mu gecikir
Senin vardi diye hatirliyorum
Yapma eger 23 ise bat 24 25 te cikmasi lazimElimdeki clear blue cumadan önce yapmayacağım çünkü çok pahalı ve erken yaptım bitirdim bu sonuncusu bir iki gün geçsin öyle yapayım diğer erken gebelikten bir tane kaldı onada kıyamıyorum çok erkense test yapmak için boşa yapmış olacağım diye 2 tane normal test vardı birini yaptım hiç bir şey çıkmadı bu haftayı geçirmeden test yapmayacağım artık
Bende eğer varsa geç çıkar diye düşünüyorum yoksada reglide güzel ne yapalım reglide rahimim kalınlaşmış demektir oda iyi bir durum hayırlısı neyse o olsun vallaYapma eger 23 ise bat 24 25 te cikmasi lazim
Amiiiinnnnnmn canımm Yaa İnshaAllahAğzından bal damlıyor inşallah vardır inşallahRabbim hayırlısını kolaylıkla bize nasip etsin inşallah birde sıvı alımına fln dikkat etmeden yaptım inşallah vardır inşallah bu ay hepimizin yüzü güler
Canım buralarda gezerken gözüme iliştin çok mesaj da var bulamadım seni hamile misin? :)benimde 4 martdaha önce adet olurkende bunları hiç yaşadınız mı? başka belirtileriniz neler?
kuzum evet çok şükür hamileyimCanım buralarda gezerken gözüme iliştin çok mesaj da var bulamadım seni hamile misin? :)
Canimmm sen ne yaptın??tekrar test yaptın mıAmiiiinnnnnmn canımm Yaa İnshaAllahRabbim sevindirsin hepimizi...
Hey maşallah çokkk sevindim canımmmm Rabbim tez zamanda hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bizlere de dua et hamişlerin duası kabul olurmuşkuzum evet çok şükür hamileyim
Amin canım çoook teşekkür ederim Allah razı olsunHey maşallah çokkk sevindim canımmmm Rabbim tez zamanda hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bizlere de dua et hamişlerin duası kabul olurmuş
çatlama olmasın bu kuzumKızlar merhaba birşey soracaktım dün yaptığım ovülasyon testi daha net gibiydi bugünkü daha silik neden olabilir bi bilginiz varmı kafam çok karışık geçen ay da yumurtlama göremedim
Dün pik olabilir değerlendirin.bol bolKızlar merhaba birşey soracaktım dün yaptığım ovülasyon testi daha net gibiydi bugünkü daha silik neden olabilir bi bilginiz varmı kafam çok karışık geçen ay da yumurtlama göremedim
Valla bende ebru abladan almıştım testleri sordum olmaya yakın gibi dedi dün değerlendirmiştik artık Rabbim hayırlısını nasip etsinçatlama olmasın bu kuzum
Dün değerlendirdik bakalım canım artık Rabbim ne dilerse oDün pik olabilir değerlendirin.bol bol
Çok iyi yapmışsın canım, hadi hayırlısı ile nasip olsun inşallahDün değerlendirdik bakalım canım artık Rabbim ne dilerse o
bence imkanın varsa bugünü de bir şekilde değerlendir mutlaka bugün olmazsa yarım sabahValla bende ebru abladan almıştım testleri sordum olmaya yakın gibi dedi dün değerlendirmiştik artık Rabbim hayırlısını nasip etsin
Amin hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah kuzumÇok iyi yapmışsın canım, hadi hayırlısı ile nasip olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?