Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Internetten test alsan cok mu gecikir
Senin vardi diye hatirliyorum
Elimdeki clear blue cumadan önce yapmayacağım çünkü çok pahalı ve erken yaptım bitirdim bu sonuncusu bir iki gün geçsin öyle yapayım diğer erken gebelikten bir tane kaldı onada kıyamıyorum çok erkense test yapmak için boşa yapmış olacağım diye 2 tane normal test vardı birini yaptım hiç bir şey çıkmadı bu haftayı geçirmeden test yapmayacağım artık

Yapma eger 23 ise bat 24 25 te cikmasi lazim

Yapma eger 23 ise bat 24 25 te cikmasi lazim
Bende eğer varsa geç çıkar diye düşünüyorum yoksada reglide güzel ne yapalım reglide rahimim kalınlaşmış demektir oda iyi bir durum hayırlısı neyse o olsun valla

Amiiiinnnnnmn canımm Yaa İnshaAllah Rabbim sevindirsin hepimizi...

Kızlar merhaba birşey soracaktım dün yaptığım ovülasyon testi daha net gibiydi bugünkü daha silik neden olabilir bi bilginiz varmı kafam çok karışık geçen ay da yumurtlama göremedim

Eklentiler

• Polish_20220321_173244666.jpg
    62,5 KB · Görüntüleme: 45
Hey maşallah çokkk sevindim canımmmm Rabbim tez zamanda hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bizlere de dua et hamişlerin duası kabul olurmuş
Amin canım çoook teşekkür ederim Allah razı olsun Allah dileyen tüm kadınlarımıza tez zamanda sağlıkla bir bebek nasip etsin inşallah aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…