- 2 Ocak 2022
- 346
- 192
- 53
- 32
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #17.981
Bir şey sorabilirmiyim yüzümden sivilce çok çıkmazdı şuan yüzümü sivilce bastı böyle bir belirti olabilirmi saçmalamışta olabilirimOvulasyon çok koyu değil ama böyle olupta hamile olanlar da var .. zaten varsada daha çok yeni adet bile gecikmedi henüz.. adet geikince birdaha yap. Koyulaşır ozaman.. yani büyük ihtimal var gebelik için tabikide .. ama önce adetim geciksin canim
Aradım çıkmadı dediler üç defa aradım bı daha ararım ama kapanmıştır heralde saat 3 ten beri ariyorumAynı gün E nabıza düşmez sağlık ocağındakiLer,arayıp öğrenmeniz lazım
Canım kaset test yaptım negatif ckti yaAynı gün E nabıza düşmez sağlık ocağındakiLer,arayıp öğrenmeniz lazım
Cok netBenim de âdete 3 gün var bende yaptım benim testim de böyle çıktı
Hamilelik testi değil o, ovulasyon testiCok net
Ulasamadin mi?Aradım çıkmadı dediler üç defa aradım bı daha ararım ama kapanmıştır heralde saat 3 ten beri ariyorum
Yaptigin ovu testi miDoğrudur canım ben bir de sıvı alımına dikkat etmeden yaptım
Yaa simdi farkettim hamilelik testi sandim.. neden ovu ile yapiyorsunuz önce normal testle hatta erken yapıyorsanız erken gebelik testi ile daha net sonuç olmaz miHamilelik testi değil o, ovulasyon testi
İnşallah adet olmazsın hamilesindir canım. Sökülme ağrın var mıKızlar benim bugün kahverengi akıntı geldi bir damladan daha az dua edin iki iyiliğin birisi olsun ya gebe olayım yada regli olabileyim. Çünkü ikisinide istedim biliyorsunuz en son ocakta oldum.
Kan vermismiydin?Kızlar benim bugün kahverengi akıntı geldi bir damladan daha az dua edin iki iyiliğin birisi olsun ya gebe olayım yada regli olabileyim. Çünkü ikisinide istedim biliyorsunuz en son ocakta oldum.
Bata daha varsa deneniyor işte boşuna hamilelik testinde negatif görüp üzülmemek adına.Yaa simdi farkettim hamilelik testi sandim.. neden ovu ile yapiyorsunuz önce normal testle hatta erken yapıyorsanız erken gebelik testi ile daha net sonuç olmaz mi
Yok canım açtılar ama çıkmamış dedilerUlasamadin mi?
Yaptigin ovu testi mi
Anladim ama cok belirsiz bir senecek sanki ..Bata daha varsa deneniyor işte boşuna hamilelik testinde negatif görüp üzülmemek adına.
Test sonucu mu çıkmamışYok canım açtılar ama çıkmamış dedilerkart testimde ckmadi çizgi moralim bozuldu
Evet canım bata 3 gün var ovulasyon testi koyu çıkarsa gebelik olacak diye ümit ediyoruz ama ben bu testi yaparken sıvı alımına dikkate etmedimUlasamadin mi?
Yaptigin ovu testi mi
Canım burası doğu yeni geldik burada böyleymişTest sonucu mu çıkmamış
Neden bu kadar uzun sürmüş ki
Bozma moralini sabah direk git bence
Yok ağrım sancım falan bilmiyorum ki. 23 martta inşallah olurum diye bekliyordum yada olmazsa hamileymişim diye ya bende neyi dikeceğini şaştım vallaİnşallah adet olmazsın hamilesindir canım. Sökülme ağrın var mı
Kan almıyorlar ki almanyada idrar testi oda olası gebelik 6. Haftasına ulaşıncaKan vermismiydin?
Gebelik testi yapsam çıkar muDoğrudur canım ben bir de sıvı alımına dikkat etmeden yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?