- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.722
- 333
- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #17.901
Yok yok dur sen deme kimseye testine varsa sabah da yaparsın ya da diğer gün koyulaşmaya başlarsa inşallah önce kan testi sonra patlat içini milleteIse geldim şimdi. Oglen eve geçince yapayim. Ay bak heyecan yaptım şimdi. Ins suya tutunca durur. Daha kimseye bisey demedim. Ben içimde tutan biri degilimdir. Heyecandan patlicam simdi
Atmıştım malesef ama diğer cizgi gibiydi ikinci çizgideCok erken daha bir kaç gun sonra gözükür
Hayırlı olsun canım güzel sonuçla gel inşallah yumurtlamadan kaç gün sonra belli olduKızlar kan verdim geldim saat 4 gibi çıkıyormuş eve biraz uzak arayıp öğrenmeye calisacam yoksa enabiza baya geç düşüyormus inşallah güzel bı değerdir ve inşallah sağlıkla ilerler.Allahim herkese nasip etsin
Kese en erken 1500 lerde görünüyor o değerlere ulaşmamış olmalıKizlar kan testi verdim ve muane oldum fakat doktor keseyi göremediğini söyledi sat 17 şubat suan gözükmesi gerekmez miydi kan testini bekleyeceğiz
Erken canım yapma benim gibi tertemiz görürsün sonraKızlar günaydın bugun yumurtlamanın 8. Günü test yapsam çıkmaz dimi? Ama belirtiler kayboldu gitti ya hiç bi belirtim yok
Valla belirtilerim bugun gitti resmen hiç belirtim yokErken canım yapma benim gibi tertemiz görürsün sonra
Yok kuzum bugün eşim test yaotircakti kadın istedi ya benden HSG esimdende test istedi.. işte o sonuçlar gelince gidicem . Sanırım yarın veya öbür gün belli degil.. sen ne yaptın kuzumMy_Moonlight06 ne yaptın canım doktor kontrolün bugün dü ?
Evet yarın sabahı iple çekiyorum. Onda bi tık daha koyu görürsem kan testi hadi inşYok yok dur sen deme kimseye testine varsa sabah da yaparsın ya da diğer gün koyulaşmaya başlarsa inşallah önce kan testi sonra patlat içini millete
Evet canım coooook hafif bir gölge var ama var.. emin olmak için birdaha yap biraz gecsin benceTestin fotoğrafına zoom yapıp ekran görüntüsü aldım. Burda gören var mi.
Canım benim durumum mucize oldu bu ay yumurtlama görmedim testlerde sadece 19 Şubat'ta biraz koyuya yakındı ama yinede silikti ikinci cizgim aldığım sayfa yumurtlama deil dedi normalde her ay görürdüm yumurtlamayı baya üzüldüm bende ama yinede yapmaya devam ettim benim adetim 8 9 Mart'ta olamam gerekiyordu 10 gün gecince çok silik çıktı gebelik testinde bugün kan verdim daha çıkmadı yani mucize gibi yumurtlama görmedim testte diyelimki o 19 Şubattakiydi yumurtlama ama o gün den bugüne çoktan çıkardı bence yumurtlama görmedim ama geç döllenme olduHayırlı olsun canım güzel sonuçla gel inşallah yumurtlamadan kaç gün sonra belli oldu
Merak ediyorum sonucunu kacta çıkacakCanım benim durumum mucize oldu bu ay yumurtlama görmedim testlerde sadece 19 Şubat'ta biraz koyuya yakındı ama yinede silikti ikinci cizgim aldığım sayfa yumurtlama deil dedi normalde her ay görürdüm yumurtlamayı baya üzüldüm bende ama yinede yapmaya devam ettim benim adetim 8 9 Mart'ta olamam gerekiyordu 10 gün gecince çok silik çıktı gebelik testinde bugün kan verdim daha çıkmadı yani mucize gibi yumurtlama görmedim testte diyelimki o 19 Şubattakiydi yumurtlama ama o gün den bugüne çoktan çıkardı bence yumurtlama görmedim ama geç döllenme olduolursa mucize bebek olacak inşallah
Canım 4 gibi çıkar dediler ama enabiza geç düşer gelip al dediler bende uzak arasam soylermisinz dedim arayın açan olursa bakarız dedilerde ins öğrenebilirim öğrenemezsemde yarına kalırMerak ediyorum sonucunu kacta çıkacak
Sabırsızlıkla bekliyorumKese en erken 1500 lerde görünüyor o değerlere ulaşmamış olmalı
Adet olucagın zaman yumurtlama gördün galiba canım o zaman da test yapmış mıydın? Belirtilerin neler ne zaman başladı adet oldugun zamanla belirtilerin aynı mıCanım benim durumum mucize oldu bu ay yumurtlama görmedim testlerde sadece 19 Şubat'ta biraz koyuya yakındı ama yinede silikti ikinci cizgim aldığım sayfa yumurtlama deil dedi normalde her ay görürdüm yumurtlamayı baya üzüldüm bende ama yinede yapmaya devam ettim benim adetim 8 9 Mart'ta olamam gerekiyordu 10 gün gecince çok silik çıktı gebelik testinde bugün kan verdim daha çıkmadı yani mucize gibi yumurtlama görmedim testte diyelimki o 19 Şubattakiydi yumurtlama ama o gün den bugüne çoktan çıkardı bence yumurtlama görmedim ama geç döllenme olduolursa mucize bebek olacak inşallah
Benim de öyle canım ama her ay bu şekilde artık hamilelik belirtisi olarak görmüyorumBeyaz işte sulu kremsi süt gibi
Evet başka testte yok deneyesin. Az kaldı ama inşallah güzel haber alacaksinBakalım canım bende zaten ilkkez böyle gördüm .. testler iyi değil zaten başka marka alamadım burda netten de çok geç geliyor .. eminim başka marka erken gebelik filan olsa gösterirdi.. doktora gidicegim artık teste gerek kalmadı.. İnshaAllah hayırlı haberi alırım ordan
Benim de öyle canım ama her ay bu şekilde artık hamilelik belirtisi olarak görmüyorum
İnshaAllah kizzz hamieller hisedermis derler ne kadar doğru bilmem senin içine doğuyor mu bariEvet başka testte yok deneyesin. Az kaldı ama inşallah güzel haber alacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?