Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım inan dün akşam bunun esprisini yaptık hepimiz heidi gibi elma yanaklıyız

Kızlar merhaba nasılsınız bieey sorucam cuma günü öğleden önce kan verdim sağlık ocağında laboratuvar sonucunda onay bekliyor diyor bunun anlamını bilen var mı sizce sonuç ne zaman gözükür

Kızlar merhaba nasılsınız bieey sorucam cuma günü öğleden önce kan verdim sağlık ocağında laboratuvar sonucunda onay bekliyor diyor bunun anlamını bilen var mı sizce sonuç ne zaman gözükür
Sağlık ocağı sonuçları İnternete yansımıyor diye biliyorum. Gidip elden almalisiniz

Canım ya sonuç çıkmamış ya da sonuçlanmış sisteme girilmesi için laboratuvarda doktor onayı bekliyor pazartesi sabahtan çıkar.

Canim İnshaAllah yakında bebişinin haberini alırsın

Merhaba kızlar. Ben ovulasyon testi yapmadım bu ay. Mart 1de regl oldum 11. Gün ilişkiye başladım bu güne kadar aralıksız devam ettik. 3 gündür sol kasığım ağrıyor ve göğüslerim acıyor, bunlar yumurtlama belirtileri sanırım akıntım da her zamanki gibi fazla değil. Belirtilere göre yeni mi başladı yumurtlama ? Bu güne kadar boşa mı yaptık. Bu günden sonra hala ilişkiye devam etmeli miyim? Bilen biri lütfeenn cevap yazabilir mi

Kızlar yarın sabah adete 7 gün kalmış olacak. Test yapayım mı bu kadar erken test yapıp sonuç elde eden var mı aranızda

Of bende de bu endişe var ya. Ben de takvim hesabına göre yumurtlamadan 2 gün önce, yumurtlama günü ve 2 gün sonra ilişkiye girdik. Ama hala aklımda soru. Ya butun bunlar bitince yumurtlama olduysa diye. Adetim düzenli benim ama yumurtlama illa takvim hesabına göre gerceklestigini sanmıyorum. Bende de geçen gün kasik batması oldu mesela. Yerleşme sancısı mi yoksa yumurtlama belirtisi mi acaba diye düşündüm. Eğer bu ay bsey çıkmazsa önümüzdeki ay test ile gidicem artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…