• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar iyi akşamlar.
Size bir sorum olacak.
Yumurtalama üzerinden 4 gün geçti bugün ev 19 derece olmasına rağmen özellikle yüzümde ve göğüslerimde yanma var, kızarmış halde. Bu tarz bir durum yaşayan oldu mu acaba?
İlk defa olduğu işin şaşırdım.
Canım inan dün akşam bunun esprisini yaptık hepimiz heidi gibi elma yanaklıyız 😍😍😍

Kızlar merhaba nasılsınız bieey sorucam cuma günü öğleden önce kan verdim sağlık ocağında laboratuvar sonucunda onay bekliyor diyor bunun anlamını bilen var mı sizce sonuç ne zaman gözükür

Kızlar merhaba nasılsınız bieey sorucam cuma günü öğleden önce kan verdim sağlık ocağında laboratuvar sonucunda onay bekliyor diyor bunun anlamını bilen var mı sizce sonuç ne zaman gözükür
Sağlık ocağı sonuçları İnternete yansımıyor diye biliyorum. Gidip elden almalisiniz

Canım ya sonuç çıkmamış ya da sonuçlanmış sisteme girilmesi için laboratuvarda doktor onayı bekliyor pazartesi sabahtan çıkar.

Kızlar size yaşadığım durumu anlatmak istiyorum kimse umutsuz olmasın gebeliğim hala net deil silik gördüm ama var.Benim daha önce bir boş gebelik 3 kimyasal gebelik yaşadım ve son bir senedir ovalusyon takibi yapiyodum en son ocakta bir kimyasal yaşamıştım ben yumurtlamayi görüp 12 gün sonra gebeliği hep ogrenirdim ama sağlıksız oldular.Neyse en son 4 Şubat'ta adetim bitti ovalusyon başladım 19 Şubat olduğunda ovalusyon testim ikinci cizgim ilkine yakın çıktı ama aynı koyulukta kesinlikle deildi testi aldığım sayfaya attım bana yumurtlama olabilir de olmayabilir de akşam tekrar yap koyulasirsa yumurtlamadir dedi neyse o gün akşam yaptım daha çok siliklesti bende üzüldüm ha yumurtlama deil demekki dedim neyse ovalusyon a devam ettim normalde adetim 33 35 günde bir olur mutlaka neyse Mart 8 oldu adet olmam gerekti gecikiyor heralde dedim tabi o arada akıntım var iki gün yataktan kalkamadım baş dönmesi inanılmaz halsizlik yaşadım iki üç gün tabi ovalusyon devam ediyorum hala ve hep silik çıkıyor neyse ayın 13 de kaset gebelik testi yaptım negatif ama vücudumu da tanıyorum bildiğin gebelik belirtileri yaşıyorum en çokta akıntı dan anladım normalde akıntım olmaz neyse erken gebelik testi sipariş ettim dün geldi ovalusyon da iki gündür koyuya yakın çıkmaya başladı tabi yineayni koyulukta deil neyse dün gebelik yaptım çok çok silik ckti emin olamadm 15 dk sonra gördüm deildir dedim bugün sabah yaptım ilk 10 dk içinde silik belirdi burayada attım hatta sabah öğleden sonra da ovalusyonu yaptım pikinde pikindeydi😂😂galiba gebeyim silik çizgiye dayanarak 🤗ilk kez böyle bişey yaşıyorum diyelimki o 19 Şubat yumurtlamaydi aradan 26 gün geçmiş bu kadar geç çıkması çok tuhaf,gebelik belirtilerimde son 10 gündür var.Allahtan tek isteğim sağlıklı bir gebelik nasıp etsin bana burda yazımı okuyan isteyen herkese nasip olsun.Bu durumu varmı yorumlayacak olan(Kanı pazartesi verecem)🤗
Canim İnshaAllah yakında bebişinin haberini alırsın 🥰🤲🏻🌺🥰

Merhaba kızlar. Ben ovulasyon testi yapmadım bu ay. Mart 1de regl oldum 11. Gün ilişkiye başladım bu güne kadar aralıksız devam ettik. 3 gündür sol kasığım ağrıyor ve göğüslerim acıyor, bunlar yumurtlama belirtileri sanırım akıntım da her zamanki gibi fazla değil. Belirtilere göre yeni mi başladı yumurtlama ? Bu güne kadar boşa mı yaptık. Bu günden sonra hala ilişkiye devam etmeli miyim? Bilen biri lütfeenn cevap yazabilir mi 🥺

Kızlar yarın sabah adete 7 gün kalmış olacak. Test yapayım mı 🧐 bu kadar erken test yapıp sonuç elde eden var mı aranızda

Merhaba kızlar. Ben ovulasyon testi yapmadım bu ay. Mart 1de regl oldum 11. Gün ilişkiye başladım bu güne kadar aralıksız devam ettik. 3 gündür sol kasığım ağrıyor ve göğüslerim acıyor, bunlar yumurtlama belirtileri sanırım akıntım da her zamanki gibi fazla değil. Belirtilere göre yeni mi başladı yumurtlama ? Bu güne kadar boşa mı yaptık. Bu günden sonra hala ilişkiye devam etmeli miyim? Bilen biri lütfeenn cevap yazabilir mi 🥺
Of bende de bu endişe var ya. Ben de takvim hesabına göre yumurtlamadan 2 gün önce, yumurtlama günü ve 2 gün sonra ilişkiye girdik. Ama hala aklımda soru. Ya butun bunlar bitince yumurtlama olduysa diye. Adetim düzenli benim ama yumurtlama illa takvim hesabına göre gerceklestigini sanmıyorum. Bende de geçen gün kasik batması oldu mesela. Yerleşme sancısı mi yoksa yumurtlama belirtisi mi acaba diye düşündüm. Eğer bu ay bsey çıkmazsa önümüzdeki ay test ile gidicem artık.

Back