- Konu Sahibi Papatyamelo
-
- #17.521
Kalp atışını duydun mu minnoşunTamam canım demek ki arada mesajları kaçırabiliyorumişaret koymamışımda sorayım dedim
Ne yapalım hepimiz geçiyoruz bu yollardanBeklemek cok kotu ama ya
Mesela benim göğüs ve kasık ağrım geçen ay daha erken başlamıştı bu yüzden yerleşme ağrısı olduğunu düşünmüyorum, yumurtlama ağrısı olabilir. İşte bu belirtiler olduğunda mı başlayacağım yoksa zaten bu güne kadar yapmalı mıydım hiç bilmiyorum. Sırf bebek için sevişmekte hiç güzel değil zaten canım sıkıldı yemin ederimOf bende de bu endişe var ya. Ben de takvim hesabına göre yumurtlamadan 2 gün önce, yumurtlama günü ve 2 gün sonra ilişkiye girdik. Ama hala aklımda soru. Ya butun bunlar bitince yumurtlama olduysa diye. Adetim düzenli benim ama yumurtlama illa takvim hesabına göre gerceklestigini sanmıyorum. Bende de geçen gün kasik batması oldu mesela. Yerleşme sancısı mi yoksa yumurtlama belirtisi mi acaba diye düşündüm. Eğer bu ay bsey çıkmazsa önümüzdeki ay test ile gidicem artık.
0.100Kaç çıktı sonucunuz
Ay aynen katılıyorum ya bi yerden sonra uff oluyor insanMesela benim göğüs ve kasık ağrım geçen ay daha erken başlamıştı bu yüzden yerleşme ağrısı olduğunu düşünmüyorum, yumurtlama ağrısı olabilir. İşte bu belirtiler olduğunda mı başlayacağım yoksa zaten bu güne kadar yapmalı mıydım hiç bilmiyorum. Sırf bebek için sevişmekte hiç güzel değil zaten canım sıkıldı yemin ederimkızlar biri bizi aydınlatsın
Senin önceki hamileliğinde oldu mu böyle göğüs kasık ağrısı falan? Bir de benim folik asit bitecek daha hamile kalamadım bitince tekrar alacak mıyımAy aynen katılıyorum ya bi yerden sonra uff oluyor insanbence en iyisi test ile bakmak. Ben de hiç test yapmadım şimdiye dek. İlk hamileligimde yine bu takvim hesabıyla 4.ayda hamile kalmıştım. Yani 3 denemede olmadı. Belki de hep yanlış hesaptandi kim bilir
Aminnn inşallah canım benim hep birlikteCanim İnshaAllah yakında bebişinin haberini alırsın
İnşallah canım çok saolÇizgi gözüküyor inşallah sağlıkla ilerler
Canım sabah attım ya testimiz benziyor dedik hatta daha bu sabah siligi gördüm dünde cock çok silikti batim 10 gün geçti geç döllenme galiba benimkiCanım senin bat ne zaman hamiş misin
Ayyyy canım kusura bakma her şey karıştı bendeCanım sabah attım ya testimiz benziyor dedik hatta daha bu sabah siligi gördüm dünde cock çok silikti batim 10 gün geçti geç döllenme galiba benimki
Olur öyle şeylerAyyyy canım kusura bakma her şey karıştı bende
Kaç gün önce öğrendin canımKızlar boşuna erken gebelik testlerine para vermeyin ben laboquick markasının normal testiyle öğrendim ve kan verdiğimde 19 du beta
Testin nasıl çıktı canım ? Yani kaset testtinKızlar boşuna erken gebelik testlerine para vermeyin ben laboquick markasının normal testiyle öğrendim ve kan verdiğimde 19 du beta
Canım biraz karışık benim ili kez yumurtladım sanırım ondan emin değilim hangi yumurtlamada tuttu. Adete 7 gün varken öğrendimKaç gün önce öğrendin canım
Bir gün arayla yaptığım testler. İlk test akşam idrarı ikinci test sabah ilk idrarTestin nasıl çıktı canım ? Yani kaset testtin
Çizgi gayet net hayırlı olsun. Allah kucağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 3029750
Kızlar umutlanmalı mıyımmm 3 gunum var ilk idrar değil gün içerisinde yaptım 1 2 saat sıvı tuketimi olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?