Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mesela benim göğüs ve kasık ağrım geçen ay daha erken başlamıştı bu yüzden yerleşme ağrısı olduğunu düşünmüyorum, yumurtlama ağrısı olabilir. İşte bu belirtiler olduğunda mı başlayacağım yoksa zaten bu güne kadar yapmalı mıydım hiç bilmiyorum. Sırf bebek için sevişmekte hiç güzel değil zaten canım sıkıldı yemin ederim kızlar biri bizi aydınlatsın

Ay aynen katılıyorum ya bi yerden sonra uff oluyor insan bence en iyisi test ile bakmak. Ben de hiç test yapmadım şimdiye dek. İlk hamileligimde yine bu takvim hesabıyla 4.ayda hamile kalmıştım. Yani 3 denemede olmadı. Belki de hep yanlış hesaptandi kim bilir

Senin önceki hamileliğinde oldu mu böyle göğüs kasık ağrısı falan? Bir de benim folik asit bitecek daha hamile kalamadım bitince tekrar alacak mıyım

Bat 5 gün var 2 gün önce 1.20 çıktı betam bugün tekrar beta verdim yine 1.20 çıktı yanı sıra progesteron seviyemde 9.6 çıktı laboratuvar dedik sınırdasınız hiç birşey anlamadım kafam çok karışık bu neden böyledir başına gelen oldumu yanlış birşey yapmak istemiyorum yanlış birşey düşünmekte istemiyorum

Eklentiler

• 9453A997-CCE2-488E-AB11-F18845CFF396.jpeg
    48,7 KB · Görüntüleme: 104
  • 183EC472-3666-4BEE-9272-EA1AC2958B66.jpeg
    81,6 KB · Görüntüleme: 102
Gelmeyen adetim 2 hafta gecikmeli geldi. Testlerden pozitif gormeyi gectım artik adetim gelsin diye dua etmeye başlamıştım. Sonunda geldi. Tup bebege an itibariyle geçiş yaptım.. Papatyamelo canim bna kirmizi cakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…