- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
- 63
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #17.461
Senin testin silik çıkmıştı bence var sende,günün erkenliğine bakma belki erken yumurtladın erken döllendiKız benim vücudum normaldede gariptir zaten iyice bi anormalleştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin testin silik çıkmıştı bence var sende,günün erkenliğine bakma belki erken yumurtladın erken döllendiKız benim vücudum normaldede gariptir zaten iyice bi anormalleştim
Ben bir haftadır bakıyorum kirpikler hep karışık gebelikte karışır derler@My_Moonlight06 Papatyamelo kızlar evet bu gecede başka bir umutla geldim. Hazırsanız söylüyorum. Benim kirpikler fırça gibidir. Hepsi yukarı yukarı durur. Ama az önce aynada bakarken farkettim ki yarısı yukarı yarısı aşağı doğru hemde baya bi. Hadi bakalım yeni bir farklılık yeni bir umut. Herkesi ayna başına davet ediyorum
Yumurtlamayı testle takip ettim ama canım. Ondan eminim yarın sabah farklı bir markayla yine erken gebelik testi yapıcam ama bat günü gelmeden ya da normal kaset testte koyu çizgiyi görmeden kan vermemeye karar verdim.Senin testin silik çıkmıştı bence var sende,günün erkenliğine bakma belki erken yumurtladın erken döllendi
Baktım hep aşağı olur hala aşağıda ajdkdkdk
Bende de normalde ayaklarım çok üşür sabah kalktıgımda ayaklarımın altı yanıyor ama gün içinde üşümeye devam ediyoKuzum bende ateş basması var,iştah var,bazen üşüyorum ama kısa sürüyor hemen onun sonrasında yanaklar pembeleşir ve sıcak basar karın ve kasık ağrısı aralıklı var,akıntı var, göğüs uçlarında sızlama var
Benim sadece diplerinden 1-2 kirpiğim kıvrık diğerleri hep aşağıda@My_Moonlight06 Papatyamelo kızlar evet bu gecede başka bir umutla geldim. Hazırsanız söylüyorum. Benim kirpikler fırça gibidir. Hepsi yukarı yukarı durur. Ama az önce aynada bakarken farkettim ki yarısı yukarı yarısı aşağı doğru hemde baya bi. Hadi bakalım yeni bir farklılık yeni bir umut. Herkesi ayna başına davet ediyorum
Canım senin bat ne zaman hamiş misinBen bir haftadır bakıyorum kirpikler hep karışık gebelikte karışır derler
Login • Instagram hadi biraz gülelim içimiz neşe dolsuunn maşALLAH
Hadi bakalım sağlıkla o kopkoyu çizgileri görrYumurtlamayı testle takip ettim ama canım. Ondan eminim yarın sabah farklı bir markayla yine erken gebelik testi yapıcam ama bat günü gelmeden ya da normal kaset testte koyu çizgiyi görmeden kan vermemeye karar verdim.
İnşallah canım çok dua et hepimize hamilelerin duası kabul olur derlerHadi bakalım sağlıkla o kopkoyu çizgileri görr
Hep ediyorum canım dualarım sizinleeİnşallah canım çok dua et hepimize hamilelerin duası kabul olur derler
Bence var tebrik ederim mutlaka kan ver kesin sonuçEki Görüntüle 3029750
Kızlar umutlanmalı mıyımmm 3 gunum var
Agzınız bal damlıyor inşallah vardırBence var tebrik ederim mutlaka kan ver kesin sonuç
Yerleşme kanaması gelmiş olduğunda testlerinde pozitif olması gerekiyor gebelik kana idrara çoktan geçmiş oluyorTestimde çizgi yok diye ağlarken adet ağrım başladı gibi oldu bi tuvalete gittim sütlü kahve rengi gibi parmak ucu kadar akıntı yerleşme şeysi böyle bişeymi bilen varmı bata 3gün kaldı bu arada afedersiniz anlattığım için
Çizgi gözüküyor inşallah sağlıkla ilerlerCanım beni eklermisin bat 10 gün geçti bugün silik çıktı testime baktinmi sence görünüyor mu?
Hayırlısı olsun canım inşALLAH Nisan ayı uğurlu gelir bebişinle birlikte,her yeni regl bembeyaz bir sayfanın başlangıcıı,inşallah o sayfalar nisanda bebişle dolucakkben elendim gençler. hergün test yaparım diyodum dün hiç yapasım gelmedi, bugün de akşama doğru yaparım diyodum regl geldi. hissetmişim heralde
Papatyamelo M Mrs Electrical Engineer M MiuLego Ginnys
Bende bu belirti tam anlamiyla karisti diyecegim zaman bat sonrasina denk geldi. Hala da düzelmedi 1haftayi gecti@My_Moonlight06 Papatyamelo kızlar evet bu gecede başka bir umutla geldim. Hazırsanız söylüyorum. Benim kirpikler fırça gibidir. Hepsi yukarı yukarı durur. Ama az önce aynada bakarken farkettim ki yarısı yukarı yarısı aşağı doğru hemde baya bi. Hadi bakalım yeni bir farklılık yeni bir umut. Herkesi ayna başına davet ediyorum