• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@My_Moonlight06 Papatyamelo Papatyamelo kızlar evet bu gecede başka bir umutla geldim. Hazırsanız söylüyorum. Benim kirpikler fırça gibidir. Hepsi yukarı yukarı durur. Ama az önce aynada bakarken farkettim ki yarısı yukarı yarısı aşağı doğru hemde baya bi. Hadi bakalım yeni bir farklılık yeni bir umut. Herkesi ayna başına davet ediyorum 🤣🤣🤣🤣
Ben bir haftadır bakıyorum kirpikler hep karışık 😂😂gebelikte karışır derler🤣🤣

Senin testin silik çıkmıştı bence var sende,günün erkenliğine bakma belki erken yumurtladın erken döllendi
Yumurtlamayı testle takip ettim ama canım. Ondan eminim yarın sabah farklı bir markayla yine erken gebelik testi yapıcam ama bat günü gelmeden ya da normal kaset testte koyu çizgiyi görmeden kan vermemeye karar verdim.

Baktım hep aşağı olur hala aşağıda ajdkdkdk
Kuzum bende ateş basması var,iştah var,bazen üşüyorum ama kısa sürüyor hemen onun sonrasında yanaklar pembeleşir ve sıcak basar 😅karın ve kasık ağrısı aralıklı var,akıntı var, göğüs uçlarında sızlama var
Bende de normalde ayaklarım çok üşür sabah kalktıgımda ayaklarımın altı yanıyor ama gün içinde üşümeye devam ediyo

@My_Moonlight06 Papatyamelo Papatyamelo kızlar evet bu gecede başka bir umutla geldim. Hazırsanız söylüyorum. Benim kirpikler fırça gibidir. Hepsi yukarı yukarı durur. Ama az önce aynada bakarken farkettim ki yarısı yukarı yarısı aşağı doğru hemde baya bi. Hadi bakalım yeni bir farklılık yeni bir umut. Herkesi ayna başına davet ediyorum 🤣🤣🤣🤣
Benim sadece diplerinden 1-2 kirpiğim kıvrık diğerleri hep aşağıda

Yumurtlamayı testle takip ettim ama canım. Ondan eminim yarın sabah farklı bir markayla yine erken gebelik testi yapıcam ama bat günü gelmeden ya da normal kaset testte koyu çizgiyi görmeden kan vermemeye karar verdim.
Hadi bakalım sağlıkla o kopkoyu çizgileri görr 💙

IMG_20220319_201013.jpg

Kızlar umutlanmalı mıyımmm 3 gunum var ilk idrar değil gün içerisinde yaptım 1 2 saat sıvı tuketimi olmadı

Eklentiler

• IMG_20220319_205126.jpg
    IMG_20220319_205126.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 47
Testimde çizgi yok diye ağlarken adet ağrım başladı gibi oldu bi tuvalete gittim sütlü kahve rengi gibi parmak ucu kadar akıntı yerleşme şeysi böyle bişeymi bilen varmı bata 3gün kaldı bu arada afedersiniz anlattığım için
Yerleşme kanaması gelmiş olduğunda testlerinde pozitif olması gerekiyor gebelik kana idrara çoktan geçmiş oluyor

Bende bu belirti tam anlamiyla karisti diyecegim zaman bat sonrasina denk geldi. Hala da düzelmedi 1haftayi gecti

Back