- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #17.481
Çizgi varEki Görüntüle 3029750
Kızlar umutlanmalı mıyımmm 3 gunum var ilk idrar değil gün içerisinde yaptım 1 2 saat sıvı tuketimi olmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çizgi varEki Görüntüle 3029750
Kızlar umutlanmalı mıyımmm 3 gunum var ilk idrar değil gün içerisinde yaptım 1 2 saat sıvı tuketimi olmadı
Yaaaaa Rabbim herkese nasip etsin inşallah kimyasala çevirmezÇizgi var
İnsalllah sağlıkla. İlerler kuzumYaaaaa Rabbim herkese nasip etsin inşallah kimyasala çevirmez
Sabah ilk idrarla yap daha net çıkaarr ama maşALLAJ var bebişş hayırlısıylaaEki Görüntüle 3029750
Yaaaaa Rabbim herkese nasip etsin inşallah kimyasala çevirmez
İnşallah canım benimİnsalllah sağlıkla. İlerler kuzum
Yarın öyle yapıcam canım inşallah benmledirSabah ilk idrarla yap daha net çıkaarr ama maşALLAJ var bebişş hayırlısıylaa
Aklına kötü birşey gelmesin hep pozitif düşüünnYarın öyle yapıcam canım inşallah benmledir
Öyle yapıcam çok sabırsızım yarın nasıl olucakAklına kötü birşey gelmesin hep pozitif düşüünn
Evet kuzum seni de etiketlemiştim ama gözden kaçmış demek ki
Olurr bu kadar gelmişsin 1 güncük çabuk geçeerr tatlı heyecanÖyle yapıcam çok sabırsızım yarın nasıl olucak
Tamam canım demek ki arada mesajları kaçırabiliyorum işaret koymamışımda sorayım dedimEvet kuzum seni de etiketlemiştim ama gözden kaçmış demek ki
Aynen canm ama saglıkla gelmesini 3 seneye yakındır bekliyorum Rabbim kimseyi aratmasınOlurr bu kadar gelmişsin 1 güncük çabuk geçeerr tatlı heyecan
AmiinnnAynen canm ama saglıkla gelmesini 3 seneye yakındır bekliyorum Rabbim kimseyi aratmasın
Bebeğim bende kırmızları görmedim ama testim parlamadı söndü Sıkma canını olacağı varsa olacak bir gün napalım beeeeben elendim gençler. hergün test yaparım diyodum dün hiç yapasım gelmedi, bugün de akşama doğru yaparım diyodum regl geldi. hissetmişim heralde
Papatyamelo M Mrs Electrical Engineer M MiuLego Ginnys
AminAmiinnn
Canım var belli oluyor baya kan versen 60 70 civarında bir beta çıkar tahmini bence yarın sabahtan git kan ver için rahat etmiş olurEki Görüntüle 3029750
Öyle yapıyım dicem de eşimden gizli yapmak istiyorum çıkamam ki sabahtan sürpriz yapıcam ona iyice netleşsin 3 senedir bu anı bekliyorum canımCanım var belli oluyor baya kan versen 60 70 civarında bir beta çıkar tahmini bence yarın sabahtan git kan ver için rahat etmiş olur
Ben de elendim M Mrs Electrical Engineer Papatyamelo kırmızılayabilirsin canımben elendim gençler. hergün test yaparım diyodum dün hiç yapasım gelmedi, bugün de akşama doğru yaparım diyodum regl geldi. hissetmişim heralde
Papatyamelo M Mrs Electrical Engineer M MiuLego Ginnys
Hayırlısı olsun canım,hadi bakalım belli bir süre dinlenme zamanıı,sonrasında beyaz bir sayfayla yeniden tam gaz devam çalışmalara ve nisanda inşallah o beyaz sayfalara bebişş haberleri yazılır