- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.641
- 248
- 36
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #17.541
İnshaAllah kardeşim22 Mart transfer inş pozitif görürüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnshaAllah kardeşim22 Mart transfer inş pozitif görürüz
Evet cok kullandim. Doktorum hep once adetini duzene koymaliyiz derdi. O yuzden de hep yazardi. Arkasindan da tedavi surecini baslatirdi. Ilk hamileligimde hamile kalmadan once de kullandim.Bir şey sormak istiyorum size benim de rezervim az doktor doğum kontrol ilacı yazdı ne alaka dedim yumurtalari korumak için dedi ,size hiç böyle bir ilaç yazıldı mi
Perğembe keseyi gördük salı gel dedi şnşalalh o amaan duyarım erken olmaz iseKalp atışını duydun mu minnoşun
Amin Allah razı olsun Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla versin inşallah kimseyi mahrum bırakmasın bu duygudanÇizgi gayet net hayırlı olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin
Enabizdan bakabilirsinSağlık ocağı sonuçları İnternete yansımıyor diye biliyorum. Gidip elden almalisiniz
Canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın biliyorum o korkuyu size bir şey olmamasına sevindim.dinlenmeye ve o anı unutmaya çalış
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol dinlen
Hepinizden allah razı olsun canlarım, eşim de ben de iyiyiz arabaya da bişey olmadı zaten. Yandaki hödüğün dikkatsizliği kazaya sebep olacaktı. Valla leke de anlamadım bi geldi bi gelmedi şimdi tekrar gelmiş bikaç damla ama koyu kahve ya muhtemelen sabaha ya da 21inde sökülecek işte normal zamanında. Bu ay zaten hiç beklentim yoktu biliyosunuz olursa aşırı şaşırırdım. Sonraki zamanlarda da ovülasyon testi kullanmicam avokado falan sıkıldım ya en fazla incir yerim onu da sevdiğim için nisan ayında dener miyim bilemiyorum bu aralar biraz sıkıntılarımız oldu bi miktar yıprandım hele şu regl bi bitsin de bakarız, bebiş düşüncesi olursa müstakbele yazarım kuzum H Hello KityCanik büyük geçmiş olsun .. Allah size birşey olmadı İnshaAllah bu son olur.. canım... İyisin değil mi.. kanaman oldumu yoksa keisldi mi lekeler
Canim .. Belkide yerleşme kanaması dur soncuta oda kahve rengi ve çok az gelir bir kaç gün sürer sadece.. ve adete yakın gelir bazende adet günü olurHepinizden allah razı olsun canlarım, eşim de ben de iyiyiz arabaya da bişey olmadı zaten. Yandaki hödüğün dikkatsizliği kazaya sebep olacaktı. Valla leke de anlamadım bi geldi bi gelmedi şimdi tekrar gelmiş bikaç damla ama koyu kahve ya muhtemelen sabaha ya da 21inde sökülecek işte normal zamanında. Bu ay zaten hiç beklentim yoktu biliyosunuz olursa aşırı şaşırırdım. Sonraki zamanlarda da ovülasyon testi kullanmicam avokado falan sıkıldım ya en fazla incir yerim onu da sevdiğim için nisan ayında dener miyim bilemiyorum bu aralar biraz sıkıntılarımız oldu bi miktar yıprandım hele şu regl bi bitsin de bakarız, bebiş düşüncesi olursa müstakbele yazarım kuzum H Hello Kity
Yok kuzum ya sanmıyorum sökülecek gibi sancım var kasıklarda tanırım kendimiCanim .. Belkide yerleşme kanaması dur soncuta oda kahve rengi ve çok az gelir bir kaç gün sürer sadece.. ve adete yakın gelir bazende adet günü olur
Bekleyelim bakalım sancılarda gebelik belirtisi sonuçta birazda olumlu olun yavvvYok kuzum ya sanmıyorum sökülecek gibi sancım var kasıklarda tanırım kendimi
Çevremdekiler kullanma diyor birçok doktorda karşıymış , adet sorunum yok ama yumurtalık korumak için dedi ,ama doğum kontrol hapı amh düşürüyormuş ,işte farklı farklı herkesin yöntemiEvet cok kullandim. Doktorum hep once adetini duzene koymaliyiz derdi. O yuzden de hep yazardi. Arkasindan da tedavi surecini baslatirdi. Ilk hamileligimde hamile kalmadan once de kullandim.
Valla ben zil takıp oynardım umutlanmak şöyle dursunEki Görüntüle 3029750
Kızlar umutlanmalı mıyımmm 3 gunum var ilk idrar değil gün içerisinde yaptım 1 2 saat sıvı tuketimi olmadı
Sana hiç bir şey diyemem bu iş çok psikoloji yıpratıyor birde sıkıntılar oldu diyorsun bunların sürüşte gelmesi kolay değil bence doğru düşünmüşsün kafanı dinle rekat olmayı bekle ve daha sonra dene eğer benimde bat günü regli olmazsa yine ve negatif devam ederse bir ay ara vereceğim bir sonraki ay devam edeceğim sağlıklı gebelik açısından beslenme düzenlemesi falan düşünüyorum tabi şuan erken bekleyip göreceğim.insan en güzel kendisi bilirmiş kendini o nedenle kafa. Relax olsun herşey güzel olur benim çiçek arkadaşımHepinizden allah razı olsun canlarım, eşim de ben de iyiyiz arabaya da bişey olmadı zaten. Yandaki hödüğün dikkatsizliği kazaya sebep olacaktı. Valla leke de anlamadım bi geldi bi gelmedi şimdi tekrar gelmiş bikaç damla ama koyu kahve ya muhtemelen sabaha ya da 21inde sökülecek işte normal zamanında. Bu ay zaten hiç beklentim yoktu biliyosunuz olursa aşırı şaşırırdım. Sonraki zamanlarda da ovülasyon testi kullanmicam avokado falan sıkıldım ya en fazla incir yerim onu da sevdiğim için nisan ayında dener miyim bilemiyorum bu aralar biraz sıkıntılarımız oldu bi miktar yıprandım hele şu regl bi bitsin de bakarız, bebiş düşüncesi olursa müstakbele yazarım kuzum H Hello Kity
Valla ben zil takıp oynardım umutlanmak şöyle dursun
Ya ben şu an şoktayım sabah çizginin koyulaşmasını beklerken çizgi bile yok ya bu kadar mıydı sevincim ne hayallerle yaptım tekrardan çok kötüyümValla ben zil takıp oynardım umutlanmak şöyle dursun
Ayy çok heyecanlı yaa, Allah kucağına da sağlıkla almayı nasip etsinPerğembe keseyi gördük salı gel dedi şnşalalh o amaan duyarım erken olmaz ise
TabriklerrrEki Görüntüle 3029750
Kızlar umutlanmalı mıyımmm 3 gunum var ilk idrar değil gün içerisinde yaptım 1 2 saat sıvı tuketimi olmadı
Amiinn ALLAH razı olsun canım cümlemize nasip etsinnAyy çok heyecanlı yaa, Allah kucağına da sağlıkla almayı nasip etsin
Laboquick markası güvenilir,at bakalım fotoğrafınıı,ben hep o markayı kullanıyorum,varsa vardır yoksa yokturKızlar çok başınızı ağrıttım biliyorum bu sabah 1 tane daha yaptım hiç bir şey çıkmadı evde başka bir marka daha yaptım onda da incecik dünkünden saha az görünen bir çizgi var. Bu arada dün ve bugün yaptığım 3 testin markaları birbirinden farklı. Dün comfort days bugün pyro clinice ve laboquick. Laboquick te çok ince bir çizgi var