• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay kızlar afedersiniz demin lavabodayken kirmizimsi ip gibi incecik akinti oldu yani peceteye geldi yarım saat sonra da sol kasığıma bicak saplanir gibi oldu bagirdim resmen acidan adet oncesi boyle olmazdi hiç kafayi yicem ya ne adet olabiliyorum ne de pozitifi görüyorum ağrı kesici falan alsam nolur ya
Canım adetin geçmiş negatif mi testin??
Ağrın varsa parol iç sadece

My_Moonlight06 My_Moonlight06 Papatyamelo Papatyamelo kızlar evet bu gecede başka bir umutla geldim. Hazırsanız söylüyorum. Benim kirpikler fırça gibidir. Hepsi yukarı yukarı durur. Ama az önce aynada bakarken farkettim ki yarısı yukarı yarısı aşağı doğru hemde baya bi. Hadi bakalım yeni bir farklılık yeni bir umut. Herkesi ayna başına davet ediyorum 🤣🤣🤣🤣

My_Moonlight06 My_Moonlight06 Papatyamelo Papatyamelo kızlar evet bu gecede başka bir umutla geldim. Hazırsanız söylüyorum. Benim kirpikler fırça gibidir. Hepsi yukarı yukarı durur. Ama az önce aynada bakarken farkettim ki yarısı yukarı yarısı aşağı doğru hemde baya bi. Hadi bakalım yeni bir farklılık yeni bir umut. Herkesi ayna başına davet ediyorum 🤣🤣🤣🤣
Hahahah yeni bir belirtileeerr gelsin 😅

Kız sen zaten hamişsin desene bize bende bu belirtiler var diye ona göre arayalım bizde🤣🤣🤣🤣
Kuzum bende ateş basması var,iştah var,bazen üşüyorum ama kısa sürüyor hemen onun sonrasında yanaklar pembeleşir ve sıcak basar 😅karın ve kasık ağrısı aralıklı var,akıntı var, göğüs uçlarında sızlama var

Baktım hep aşağı olur hala aşağıda ajdkdkdk

Kuzum bende ateş basması var,iştah var,bazen üşüyorum ama kısa sürüyor hemen onun sonrasında yanaklar pembeleşir ve sıcak basar 😅karın ve kasık ağrısı aralıklı var,akıntı var, göğüs uçlarında sızlama var
Yaşasın bende de vaaaaarrrrr 🤣🤣🤣 hatta vücudum üşürken yanaklarım yanıyor 🤣🤣🤣

Back