- Konu Sahibi Papatyamelo
- #17.441
Yarin ola hayr olaAyy şansa bak inşallah pozitif sonuçla gelirsin aşkım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarin ola hayr olaAyy şansa bak inşallah pozitif sonuçla gelirsin aşkım
Hhaha yumurtlamayi sordum canım benim daha var adetime zaten13 gün kalmışsa daha var
Ben yumurtlamayi sormuyosun sandım canım karışıklık oldu
Ya öylemi bende oyle degerlendirdim ama bakalim yine degerlendiirimYakın gibi ama sen yinede degerlendr benimde böyleydi başka yumurtlama gormemistim
Canım pik.gibi duruyo değerlidirKizlar ben yaptım hep ustekiler gibiydi bugun yaptim en alttaki öyle cikti ne demek bide kizlar o bastakiler idrar cok kaçtı galiba ondan dagilmksti hep
Dimi canım banada öyle geldi degerlendirecegim bakalim yarın test denerim yine zatenCanım pik.gibi duruyo değerlidir
Pcos yok canım. Hdi inşallah bakalım,Yok canım daha çok erken pcos mu var sende dediğin gibi 2.yumurtlama oluyordur bence değerlendir bugünü de bir bakmışsın ki ikiz gebelik olur inşallah
Canım adetin geçmiş negatif mi testin??Ay kızlar afedersiniz demin lavabodayken kirmizimsi ip gibi incecik akinti oldu yani peceteye geldi yarım saat sonra da sol kasığıma bicak saplanir gibi oldu bagirdim resmen acidan adet oncesi boyle olmazdi hiç kafayi yicem ya ne adet olabiliyorum ne de pozitifi görüyorum ağrı kesici falan alsam nolur ya
Hadi inşallah ama ovulasyon testim yine koyu çıktı o kafamı karıştırıyorYerleşme olabilir
Aynen yarın da yaparsın kuzu,Dimi canım banada öyle geldi degerlendirecegim bakalim yarın test denerim yine zaten
Yerleşmeyle birlikte hcg kanda artmaya başlıyor diye biliyorum canımPeki ne zaman test yapmalıyım
Aynen yarın da yaparsın kuzu,
Gebelik varsa köyü çıkmaya başlıyorHadi inşallah ama ovulasyon testim yine koyu çıktı o kafamı karıştırıyor
Hahahah yeni bir belirtileeerr gelsinMy_Moonlight06 Papatyamelo kızlar evet bu gecede başka bir umutla geldim. Hazırsanız söylüyorum. Benim kirpikler fırça gibidir. Hepsi yukarı yukarı durur. Ama az önce aynada bakarken farkettim ki yarısı yukarı yarısı aşağı doğru hemde baya bi. Hadi bakalım yeni bir farklılık yeni bir umut. Herkesi ayna başına davet ediyorum
Kız sen zaten hamişsin desene bize bende bu belirtiler var diye ona göre arayalım bizdeHahahah yeni bir belirtileeerr gelsin
Kuzum bende ateş basması var,iştah var,bazen üşüyorum ama kısa sürüyor hemen onun sonrasında yanaklar pembeleşir ve sıcak basar karın ve kasık ağrısı aralıklı var,akıntı var, göğüs uçlarında sızlama varKız sen zaten hamişsin desene bize bende bu belirtiler var diye ona göre arayalım bizde
Baktım hep aşağı olur hala aşağıda ajdkdkdkMy_Moonlight06 Papatyamelo kızlar evet bu gecede başka bir umutla geldim. Hazırsanız söylüyorum. Benim kirpikler fırça gibidir. Hepsi yukarı yukarı durur. Ama az önce aynada bakarken farkettim ki yarısı yukarı yarısı aşağı doğru hemde baya bi. Hadi bakalım yeni bir farklılık yeni bir umut. Herkesi ayna başına davet ediyorum
Yaşasın bende de vaaaaarrrrr hatta vücudum üşürken yanaklarım yanıyorKuzum bende ateş basması var,iştah var,bazen üşüyorum ama kısa sürüyor hemen onun sonrasında yanaklar pembeleşir ve sıcak basar karın ve kasık ağrısı aralıklı var,akıntı var, göğüs uçlarında sızlama var
Bİr belirti dahaaYaşasın bende de vaaaaarrrrr hatta vücudum üşürken yanaklarım yanıyor
Kız benim vücudum normaldede gariptir zaten iyice bi anormalleştimBİr belirti dahaa