- 14 Aralık 2021
- 726
- 258
- 33
- 24
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #17.421
Yani o kırmızılık yumurtlama oluyormuGününe varmı daha canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani o kırmızılık yumurtlama oluyormuGününe varmı daha canım
Sıvı alımına dikkat ediyor musun? Adetin kaçıncı günü bugunKizlar ben yaptım hep ustekiler gibiydi bugun yaptim en alttaki öyle cikti ne demek bide kizlar o bastakiler idrar cok kaçtı galiba ondan dagilmksti hep
Aynı dediğiniz şekilde. Sizin bat ne zaman ?İlişkiden sonra benim de 3 4 gün falan kasığımda batma tarzı ve bazen adet olacakmışım gibi sancılar oldu bugün 7. Gün hala ara ara oluyor ama yoğun değil. Şuan tek belirti olarak akıntımın yok denecek kadar az olması diyebilirim onun dışında yok hiç bir şey
Ettim evet yani sivi alimi yapip test yapinca pozitifmi cikiyor ki adet biteli 12 adet in başlamasından bu yana 18 gun adete kalan gun 13 yumurtlama varmı diye merak ettim bu son testeSıvı alımına dikkat ediyor musun? Adetin kaçıncı günü bugun
İnşallah hamilesindir canım benim ben senin yerinde olsam şimdiye gitmiş almıştım he unutma yarın pazar nöbetçi eczane derdi varMerhaba kizlar 17 mart bat günüm. Günüm gecti belirtilerim yok. Eger hamileysem yarin test alip yapicam. Burdada paylasmak isterim. Cunku önceki iki gebeligimde de bu sitede paylasmistim. Rabbim herkesin gönlüne göre versin insallah.
Sıvı alımı yapmıycaksın ne alması? Bi 2 saat su falan içmemen lazımEttim evet yani sivi alimi yapip test yapinca pozitifmi cikiyor ki adet biteli 12 adet in başlamasından bu yana 18 gun adete kalan gun 13 yumurtlama varmı diye merak ettim bu son teste
İcmedim canım 2 saat zaten dikkat ettim siviya sence yumurtlamaminyoksa ne agrim var zaten kasik vsSıvı alımı yapmıycaksın ne alması? Bi 2 saat su falan içmemen lazım
Kürtajdan sonra 2 adet gördüm bu ay eğer olursam 3. Ayım olacak o yüzden geçen ayı baz alarak ve kasık ağrım ve akıntımdan yola çıkıp tahmini yumrtladığımı da düşünecek olursam 26 Mart bat tarihim diyorumAynı dediğiniz şekilde. Sizin bat ne zaman ?
İnşallah güzel sonuçlar alırız
Akıntın var mı? Olur 1-2 güne devam et test yapmayaİcmedim canım 2 saat zaten dikkat ettim siviya sence yumurtlamaminyoksa ne agrim var zaten kasik vs
Var gibi ay ben anlamıyorum ki fazlaAkıntın var mı? Olur 1-2 güne devam et test yapmaya
T çizgisi c kadar koyu olması lazım bak sana atayım kendi ovulasyon testimiVar gibi ay ben anlamıyorum ki fazla
Testi tekrarlayabilirsin belki az ya da çok gelmiştir. Yarısı çıkmış yarısı silik gibi.Var gibi ay ben anlamıyorum ki fazla
Aslinda bizim evin yakininda nobetci eczane yokmus. Yarin yakinimdaki eczane nöbetciymis. Bakalim hayirlisi olsun insallahİnşallah hamilesindir canım benim ben senin yerinde olsam şimdiye gitmiş almıştım he unutma yarın pazar nöbetçi eczane derdi var
Anladim canim teşekkür ederimTesti tekrarlayabilirsin belki az ya da çok gelmiştir. Yarısı çıkmış yarısı silik gibi.
C kadar ya da daha fazla koyu çıkarsa pik. Ardından t nin silikleştiği gün çatlama. Ben böyle biliyorum
Teşekkür ederim canım herkesin hakkinda hayırlısı bakalim ya nasipse yarin tekrarlarim testiT çizgisi c kadar koyu olması lazım bak sana atayım kendi ovulasyon testimi
Ayy şansa bak inşallah pozitif sonuçla gelirsin aşkımAslinda bizim evin yakininda nobetci eczane yokmus. Yarin yakinimdaki eczane nöbetciymis. Bakalim hayirlisi olsun insallah
Yakın gibi ama sen yinede degerlendr benimde böyleydi başka yumurtlama gormemistimYani o kırmızılık yumurtlama oluyormu
13 gün kalmışsa daha varNe gunu canim adete 13 gun kalmış
Ben yumurtlamayi sormuyosun sandım canım karışıklık olduGününe varmı daha canım