• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kizlar 17 mart bat günüm. Günüm gecti belirtilerim yok. Eger hamileysem yarin test alip yapicam. Burdada paylasmak isterim. Cunku önceki iki gebeligimde de bu sitede paylasmistim. Rabbim herkesin gönlüne göre versin insallah. 😊

İlişkiden sonra benim de 3 4 gün falan kasığımda batma tarzı ve bazen adet olacakmışım gibi sancılar oldu bugün 7. Gün hala ara ara oluyor ama yoğun değil. Şuan tek belirti olarak akıntımın yok denecek kadar az olması diyebilirim onun dışında yok hiç bir şey
Aynı dediğiniz şekilde. Sizin bat ne zaman ?
İnşallah güzel sonuçlar alırız 🌹

Merhaba kizlar 17 mart bat günüm. Günüm gecti belirtilerim yok. Eger hamileysem yarin test alip yapicam. Burdada paylasmak isterim. Cunku önceki iki gebeligimde de bu sitede paylasmistim. Rabbim herkesin gönlüne göre versin insallah. 😊
İnşallah hamilesindir canım benim ben senin yerinde olsam şimdiye gitmiş almıştım he unutma yarın pazar nöbetçi eczane derdi var

Aynı dediğiniz şekilde. Sizin bat ne zaman ?
İnşallah güzel sonuçlar alırız 🌹
Kürtajdan sonra 2 adet gördüm bu ay eğer olursam 3. Ayım olacak o yüzden geçen ayı baz alarak ve kasık ağrım ve akıntımdan yola çıkıp tahmini yumrtladığımı da düşünecek olursam 26 Mart bat tarihim diyorum

Eklentiler

• C13BA3BC-6B41-4095-9A08-E3D8661E1B9C.png
    C13BA3BC-6B41-4095-9A08-E3D8661E1B9C.png
    247,9 KB · Görüntüleme: 33
Ay kızlar afedersiniz demin lavabodayken kirmizimsi ip gibi incecik akinti oldu yani peceteye geldi yarım saat sonra da sol kasığıma bicak saplanir gibi oldu bagirdim resmen acidan adet oncesi boyle olmazdi hiç kafayi yicem ya ne adet olabiliyorum ne de pozitifi görüyorum ağrı kesici falan alsam nolur ya

Back