• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar reglime daha 13-14 gün var. Bi kaç gündür karın ağrısı çekiyorum. Az önce kanlı akıntı geldi bunun sebebi ne olabilir böyle bişey yaşayan oldu mu aranızda?

Lekelenme olabilir deniyordu ama bilmiyorum canım yumurtlamadan hemen sonra mı oldu
Ya benim bu ay çok karışık geçti. Geçen hafta cumartesi günü ovulasyon testime göre yumurtlama gördüm ve değerlendirdik. Ben bazen 2 kez yumurtlama görüyorum o yüzden ovulasyona ay boyu devam ediyorum. Bugün yine koyu çıkmış bu şekilde. Kan gelmesi korkuttu biraz

Eklentiler

• IMG_20220319_174030.jpg
    IMG_20220319_174030.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 43
Ya benim bu ay çok karışık geçti. Geçen hafta cumartesi günü ovulasyon testime göre yumurtlama gördüm ve değerlendirdik. Ben bazen 2 kez yumurtlama görüyorum o yüzden ovulasyona ay boyu devam ediyorum. Bugün yine koyu çıkmış bu şekilde. Kan gelmesi korkuttu biraz
Yumurtlamadan kaç gün geçti? Erken döllenme olabilir mi?

Kızlar merhaba ben bu ayı iyi değerlendirmeye çalışıyorum reglime 10 gün var tam ama kasıklarım ağrıyor göğüs hassasiyeti var son bir haftadır yani adet belirtisi desem bu kadar erken başlamazdı sizce ne zaman erken gebelik testi yapayım sabırsızlanıyorum

Kizlar ben yaptım hep ustekiler gibiydi bugun yaptim en alttaki öyle cikti ne demek bide kizlar o bastakiler idrar cok kaçtı galiba ondan dagilmksti hep

Eklentiler

• 16477037737769220274188855958399.jpg
    16477037737769220274188855958399.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 56
Bata 9 gün var yumurtlamadan 6 gün geçti
Aaa çok çok erken tabiki bu ne ümitsizlik böyle:olamaz: dur bakalım daha benim de 10 gün var bata varsa bile çıkanı düşünmüyorum. Herkesin yapısı bir değili kimi 9 gün önce görür testi erken yumurtlamıştır hormonlarındaha hızlı kana karışır kimi bat geçince anca görür bukadar çabuk vazgeçilmez duymamış olalım :KK20:

Back