- 9 Eylül 2007
- 549
- 359
- 648
- Konu Sahibi Papatyamelo
- #17.401
Kendini takip et bakalım vücudunda değişiklik olacak mıNormal canım da daha çok erken bence ya ama hala gögüslerim şişmedi çok garip önceden 10 gün kala falan şişer sonra iner adet olurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendini takip et bakalım vücudunda değişiklik olacak mıNormal canım da daha çok erken bence ya ama hala gögüslerim şişmedi çok garip önceden 10 gün kala falan şişer sonra iner adet olurum
Yumurtlamayı değerlendirdiysen ondan olabilir miKızlar reglime daha 13-14 gün var. Bi kaç gündür karın ağrısı çekiyorum. Az önce kanlı akıntı geldi bunun sebebi ne olabilir böyle bişey yaşayan oldu mu aranızda?
Evet değerlendirdik yumurtlama olunca kan gelmesi normal miYumurtlamayı değerlendirdiysen ondan olabilir mi
Lekelenme olabilir deniyordu ama bilmiyorum canım yumurtlamadan hemen sonra mı olduEvet değerlendirdik yumurtlama olunca kan gelmesi normal mi
Çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başınaMaşallah canım yaaa, hayırlı olsun
Daha çok erken canım en erken 10.11.gun görünür o da en erkenBata 9 gün var yumurtlamadan 6 gün geçti
Ya benim bu ay çok karışık geçti. Geçen hafta cumartesi günü ovulasyon testime göre yumurtlama gördüm ve değerlendirdik. Ben bazen 2 kez yumurtlama görüyorum o yüzden ovulasyona ay boyu devam ediyorum. Bugün yine koyu çıkmış bu şekilde. Kan gelmesi korkuttu birazLekelenme olabilir deniyordu ama bilmiyorum canım yumurtlamadan hemen sonra mı oldu
Yumurtlamadan kaç gün geçti? Erken döllenme olabilir mi?Ya benim bu ay çok karışık geçti. Geçen hafta cumartesi günü ovulasyon testime göre yumurtlama gördüm ve değerlendirdik. Ben bazen 2 kez yumurtlama görüyorum o yüzden ovulasyona ay boyu devam ediyorum. Bugün yine koyu çıkmış bu şekilde. Kan gelmesi korkuttu biraz
Bugün tam 7.günYumurtlamadan kaç gün geçti? Erken döllenme olabilir mi?
Yok canım daha çok erken pcos mu var sende dediğin gibi 2.yumurtlama oluyordur bence değerlendir bugünü de bir bakmışsın ki ikiz gebelik olur inşallahBugün tam 7.gün
Ben de sabah bi gazla yaptım negatif olacağını bile bile Dur daha çok erkenYok dimi hiçbişey
Yerleşme olabilirBugün tam 7.gün
Aaa çok çok erken tabiki bu ne ümitsizlik böyle dur bakalım daha benim de 10 gün var bata varsa bile çıkanı düşünmüyorum. Herkesin yapısı bir değili kimi 9 gün önce görür testi erken yumurtlamıştır hormonlarındaha hızlı kana karışır kimi bat geçince anca görür bukadar çabuk vazgeçilmez duymamış olalımBata 9 gün var yumurtlamadan 6 gün geçti
Gününe varmı daha canımKizlar ben yaptım hep ustekiler gibiydi bugun yaptim en alttaki öyle cikti ne demek bide kizlar o bastakiler idrar cok kaçtı galiba ondan dagilmksti hep
Ne gunu canim adete 13 gun kalmışGününe varmı daha canım