- Konu Sahibi Papatyamelo
- #17.361
Ay benim de test yapasım geldi şuan inşallah hamileliktir erken gebelik testi mi bu?Canım 11-12-13 martta pik gördüm. Ben 12yi baz aldım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay benim de test yapasım geldi şuan inşallah hamileliktir erken gebelik testi mi bu?Canım 11-12-13 martta pik gördüm. Ben 12yi baz aldım.
Evet canım comfort days eşim bugün test alırsa yarın başka markayla da denicem alamazsa salı sabahına kalacakAy benim de test yapasım geldi şuan inşallah hamileliktir erken gebelik testi mi bu?
Evet canım comfort days eşim bugün test alırsa yarın başka markayla da denicem alamazsa salı sabahına kalacak
İlk 2 dakika içinde çıktı canımkaç dakika içinde çıktı peki çizgi
Umarım vardır kuzum ama kana geçmesi bile 10 günü buluyor test bozuk olabilir ama insallah vardırİlk 2 dakika içinde çıktı canım
İnşallah vardır canım biraz daha zaman geçsin ne olacak bakalımUmarım vardır kuzum ama kana geçmesi bile 10 günü buluyor test bozuk olabilir ama insallah vardır
Sende bi yapsana sen de nasıl çıkacak sonuçAy benim de test yapasım geldi şuan inşallah hamileliktir erken gebelik testi mi bu?
Şuan tamda anlattigin gibi oldu peki test yapmalıyım iki gündür ara verdim teste kanda HCG de 0.7 cikmistiBat günümde 3gun önce ve 5 gün öncede gelmişti ama bugün ki regl sancısı var acaba reglmi olucam
Benim son bir haftadır gecikmemvardi ve son bir haftadır kasik ağrım yoğun akıntım vardı sulu ve beyaz kremsi şeklinde bugün silik çıktı gebelik testi en büyük belirtim akıntıydi normalde akıntım olmaz belki bir gün iki gün olurdu okadar kasik batmalari ve ağrıları da bir haftadir var hatta 9 gündürKizlar alt ve sag kasik agrim var bugun sabahtan beri bata 5 gun var
Hamis arkadaşlar sizde de oldu mu hamilelik belirtisi mi yoksa bariz üşütme mi anlamaya calisiyorum
Adete 6 gün kala pozitif vermisti test.en son testi beklenen adet günümden 1 gun sonra yaptimAy canımmmmmmmmm çok sevindimmmmmm hemen ekliyorum sen benim umut topigine .. oraya yazmıştın hatırlıyormusun ben coook sveindimm yaaa tebrikleeeeer
Nezaman yaptın bu testi kuzumm
Doğru sonuç çıkar mı ki kaset testle bir de sabah ilk idrar olmadanSende bi yapsana sen de nasıl çıkacak sonuç
Yarın sabah yap o zaman bende yapabilirsem yaparım yarın sabahDoğru sonuç çıkar mı ki kaset testle bir de sabah ilk idrar olmadan
Tebrik ederim saglikla büyüsün insallahBenim son bir haftadır gecikmemvardi ve son bir haftadır kasik ağrım yoğun akıntım vardı sulu ve beyaz kremsi şeklinde bugün silik çıktı gebelik testi en büyük belirtim akıntıydi normalde akıntım olmaz belki bir gün iki gün olurdu okadar kasik batmalari ve ağrıları da bir haftadir var hatta 9 gündür
Çok sabırsızım valla şimdi gidip test alıp yapıcam ahsjdkdYarın sabah yap o zaman bende yapabilirsem yaparım yarın sabah
Bat ne zamanÇok sabırsızım valla şimdi gidip test alıp yapıcam ahsjdkd
Bende bat günü alacağım kaset test. Bekleyeceğim bu seferKizlar ben test bile almadım.. 28 gunde bir regl olurum 28. Gun olmazsam alacağım ..
Hayal kırıklığı korkutuyor, en azından bir geçse kosa kosa gider alirim
Ne zaman batBende bat günü alacağım kaset test. Bekleyeceğim bu sefer
29 mart daha çok varNe zaman bat