• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık MART 2022 GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar alt ve sag kasik agrim var bugun sabahtan beri bata 5 gun var
Hamis arkadaşlar sizde de oldu mu hamilelik belirtisi mi yoksa bariz üşütme mi anlamaya calisiyorum
Benim son bir haftadır gecikmemvardi ve son bir haftadır kasik ağrım yoğun akıntım vardı sulu ve beyaz kremsi şeklinde bugün silik çıktı gebelik testi 😊🤗en büyük belirtim akıntıydi normalde akıntım olmaz belki bir gün iki gün olurdu okadar kasik batmalari ve ağrıları da bir haftadir var hatta 9 gündür

Benim son bir haftadır gecikmemvardi ve son bir haftadır kasik ağrım yoğun akıntım vardı sulu ve beyaz kremsi şeklinde bugün silik çıktı gebelik testi 😊🤗en büyük belirtim akıntıydi normalde akıntım olmaz belki bir gün iki gün olurdu okadar kasik batmalari ve ağrıları da bir haftadir var hatta 9 gündür
Tebrik ederim🤩🤩🤩 saglikla büyüsün insallah
Benim hep akintim olur diye ordan birsey cikaramiyorum geçmeyen beyaz akintim var suan yogun hatta regl fan oldum sanıyorum bakiyorum beyaz akinti..

Kizlar ben test bile almadım.. 28 gunde bir regl olurum 28. Gun olmazsam alacağım ..
Hayal kırıklığı korkutuyor, en azından bir geçse kosa kosa gider alirim🥲

Back